Bierzemy ślub || sukienka
Autor |
Wiadomość |
angua
|
Dopiero odkryłam ten wątek i prawdę mówiąc nie chce mi się czytać wszystkiego. Ale strasznie jestem ciekawa, czy udało Ci się z tą sukienką  Podoba mi się jak nie wiem 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt maja 30, 2008 12:13 |
|
|
|
 |
czeresniowa
|
angua,
Do kwestii sukienki podeszłam dość kompromisowo, z różnych względów, co zaowocowało decyzją (i realizacją) że będę miała 2 sukienki.
Pierwszego dnia (czyli sam ślub i wesele):
A drugiego dnia podczas imprezy "poprawkowej":
Tyle że jednak nie z firmy bonprix (to ładnie wygląda na zdjęciach, ale niestety realna jakość jest pożałowania godna), a szytą na zamówienie. Jest identyczna do tej, jedyna odmienność to długość - do kostek.
3 miesięczna ciąża w tych kieckach raczej nie jest widoczna, ludzie często mylą się raczej i sądzą że "nareszcie troszkę przytyłaś!" 
_________________ Prof. dr hab. Joanna Senyszyn: "Gdyby głupota miała skrzydła, minister Kopacz fruwałaby niczym gołębica." http://powiedz-nie.c0.pl/
|
Pt maja 30, 2008 13:19 |
|
 |
angua
|
Suuuper!
Wkleisz jakieś fotki, co? 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pt maja 30, 2008 17:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ktoś kiedyś dobrze napisał, że pan młody nie jest tak ważny jak sukienka...
Druga sukienka nie podoba mi się, wyglada jak halka albo koszula nocna...
Ale najgorsze co widziałam to tandetny napis "młoda para" nad krzesłami, oczywiscie przykrytymi prześcieradłem...
Napis pewnie ma przypominać co bardziej zalanym gościom w którą stronę wznosić toasty... 
|
Pt maja 30, 2008 21:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czeresniowa a jak sie czujesz jako juz niedlugo Mama? Malenstwo rozwija sie dobrze?
Pozdrawiam! Oczywiscie cala trojke:)
|
Pn cze 02, 2008 12:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Offtop, ale mam powazne pytanie. Ma ktos pomysl jakis z Podziekowaniem dla Rodziców? Albo moglby sie podzielic jak u niego to wygladalo. Z gory wielkie dziekuje.
|
Pn cze 02, 2008 19:44 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
U nas były po prostu kwiaty w trakcie wesela. Wiem, że niektórzy życzą sobie do tego piosenkę "Cudownych rodziców mam", ale że my jej nie trawimy, to obyło się bez 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Wt cze 03, 2008 8:06 |
|
 |
Rojza Genendel
|
zuco napisał(a): Offtop, ale mam powazne pytanie. Ma ktos pomysl jakis z Podziekowaniem dla Rodziców? Albo moglby sie podzielic jak u niego to wygladalo. Z gory wielkie dziekuje.
O co chodzi z tym podziękowaniem?
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Wt cze 03, 2008 20:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tylko wybierzcie dobrze fotografa- bo inaczej moze wyjść coś takiego:

|
Cz cze 05, 2008 15:25 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Ładne zdjęcie, co Ci się w nim Tereso nie podoba?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz cze 05, 2008 16:26 |
|
 |
niktszczególny
|
Jak dla mnie coś z tą "mgłą" jest nie tak. Jakby w Photopaint'cie zrobiona na kolanie i w 3 sekundy.
|
Cz cze 05, 2008 18:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Trochę za dużo włosów na twarzy ... 
|
Cz cze 05, 2008 18:25 |
|
 |
Mirisha
|
Zgadza sie, ta np.  ma ich wystarczająco. 
|
Cz cze 05, 2008 19:51 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Sami znawcy się zebrali.
Cz cze 05, 2008 20:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Albo rustykalny wystrój sali...tak jak pisałam wcześniej info dla mniej rozgarniętych gości:

|
Cz cze 05, 2008 20:57 |
|
|
|