Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 19, 2025 9:15

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 184 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
 Zostawiła mnie dziewczyna Kocham Ją jak Ją dzyskać 
Autor Wiadomość

Post Re: Zostawiła mnie dziewczyna Kocham Ją jak Ją dzyskać
Czemu nie mogę mieć swojego zdania

Śr maja 14, 2014 19:13
Pomyśl o tym w czasie w którym będziesz przeklejać na innych forach te same słowa i odpowiedzi , jak to można łatwo prześledzić np. w przypadku tego tekstu
pawel44 napisał(a):
Zaczynam z tego pochłaniać i widzę jakie zrobiłem blendy.
1.Powinienem załatwić pieniądze i do niej pojechać kupić kwiatka i przeprosić i powiedzieć że Ją Kocham pewnie na to czekała miała nadzieje że przyjadę i pewnie było by dobrze byśmy razem byli dzisiaj razem.

Nie szanujesz nas. To bardzo przykre.

Śr maja 14, 2014 19:20

Stało się czasu nie cofnę widocznie tak miało być dziękuje wszystkim za wsparcie poświecenie czasu dla mnie i zrozumienie przepraszam za ostatni wpis pozdrawiam.

Śr maja 14, 2014 19:31

Z uwagi na to że temat ten okazał się nie służyć pomocy, oraz nie działa na korzyść samego zainteresowanego zamykam. Nowe tematy będą również z automatu zamykane.

Opcje są dwie. Albo Pawel44 jest w trudnej sytuacji, albo jest jakiegoś rodzaju trollem. Jakkolwiek, dalsze pisanie i odpisywanie sensu nie ma. Tworzyć co najmniej dwa takie same tematy, na różnych forach, angażować ludzi i odpowiadać zdawkowo... Dziękuję zainteresowanym za udział w tej rozmowie i chęć pomocy, szczególnie w ostatnim czasie Brecie. Myślę że dobrze ujęłaś sprawę.

Śr maja 14, 2014 21:54
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 184 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13