Ciekawe? [Odszkodowanie za szkody na terenie parafii]
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Ciekawe? [Odszkodowanie za szkody na terenie parafii]
Kozioł napisał(a): a sam mniej niz zero reprezentuje. znowu się wywyższasz.. skąd wiesz kto co reprezentuje przed Bogiem? takich stwierdzeń nie powinno tu być. --------------- Maluczki, nie znam bardzo dokładnie tej całej sprawy. Jednak, wydaje mi się, ze najbardziej odpowiedzialny za jakikolwiek wypadek, który przydarza się dziecku, jest dorosły, który z tym dzieckiem w danej chwili jest, a nie te czy inne instytucje.
|
Śr maja 30, 2012 6:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: mkb napisał(a): Kozioł napisał(a): a sam mniej niz zero reprezentuje. znowu się wywyższasz.. skąd wiesz kto co reprezentuje przed Bogiem? takich stwierdzeń nie powinno tu być. Przyganiał kocioł garnkowi. Na forum jest zwykłym trollem.
|
Śr maja 30, 2012 6:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Przyganiał kocioł garnkowi. proszę cie, nie kopiuj mnie... Kozioł napisał(a): Na forum jest zwykłym trollem. jak dla mnie to ty jesteś większym  na dodatek takim z rogami 
|
Śr maja 30, 2012 6:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mkb napisał(a): Kozioł napisał(a): Na forum jest zwykłym trollem. jak dla mnie to ty jesteś większym  na dodatek takim z rogami  Tak uważasz, ze jestem tu tylko po to aby prowokować i obrażać ludzi? Znowu do "diabelskiego" nicku pijesz?
|
Śr maja 30, 2012 7:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nie uważam, aby Maluczki był tu tylko po to aby prowokować i obrażać ludzi. być może boryka się z jakimś problemem... to nie powód jeszcze, aby nazywać go zerem. nawet ciebie bym tak nie nazwala. (to wszystko są jedynie żarty! po prostu nie zerujmy jeden drugiego!)
|
Śr maja 30, 2012 7:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mkb napisał(a): ..nawet ciebie .. Co za punkt odniesienia! Jak szło z tym kotłem? 
|
Śr maja 30, 2012 7:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mkb napisał(a): nie uważam, aby Maluczki był tu tylko po to aby prowokować i obrażać ludzi. być może boryka się z jakimś problemem... No, maluczki to zwykły biedak z resentymentami - tez chciałby mieć mamone ale niestety talentu ma za mało. Pozostało mu odreagować swoje frustracje na mamoniarzach, których nie cierpi tylko dlatego, że maja coś czego on nigdy mieć nie bedzie, chociaz bardzo tego pragnie. W realu jest za słaby zatem udziela sie na forum.
|
Śr maja 30, 2012 18:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
alpert napisał(a): No, maluczki to zwykły biedak z resentymentami - tez chciałby mieć mamone ale niestety talentu ma za mało. Pozostało mu odreagować swoje frustracje na mamoniarzach, których nie cierpi tylko dlatego, że maja coś czego on nigdy mieć nie bedzie, chociaz bardzo tego pragnie.
W realu jest za słaby zatem udziela sie na forum. A co, pali Cię już w łapki czyjaś krzywda?
|
Śr maja 30, 2012 19:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czym innym jest człowiek ubogi a czym innym biedak z resentymentami.
|
Śr maja 30, 2012 19:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Najgorszy jest taki, który świadomie służy diabłu!
|
Śr maja 30, 2012 19:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak Maluczki, który swoim przykładem ośmiesza Jezusa i całe chrześcijaństwo z czego zapewne Diabeł jest zadowolony. Już o gamie negatywnych emocji jakie odczuwa wobec innych ludzi nie wspomnę.
|
Śr maja 30, 2012 19:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jak dla mnie to Maluczki nie ośmiesza Jezusa ani Chrześcijaństwa. każdy świadczy przede wszystkim o sobie samym, a dopiero potem (ewentualnie) o czym w co twierdzi, ze wierzy.
|
Cz maja 31, 2012 2:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
alpert napisał(a): Jak Maluczki, który swoim przykładem ośmiesza Jezusa i całe chrześcijaństwo z czego zapewne Diabeł jest zadowolony. Już o gamie negatywnych emocji jakie odczuwa wobec innych ludzi nie wspomnę. Któż to umożliwił Ci poznawać moje odczucia? Czy to, co wypisujesz pod moim adresem, to nie jest czasami podyktowane Twoją wścieklizną wywołaną poruszonym przeze mnie tematem? Poza tym, co napisałem niezgodnie z Nauką Chrystusa ? Nie stać Cię na żadne merytoryczne odniesienie, tylko plujesz inwektywami.
|
Cz maja 31, 2012 6:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mkb napisał(a): jak dla mnie to Maluczki nie ośmiesza Jezusa ani Chrześcijaństwa. każdy świadczy przede wszystkim o sobie samym, a dopiero potem (ewentualnie) o czym w co twierdzi, ze wierzy. "A dopiero potem" - ale niestety to "potem" zachodzi i obraz daje nieciekawy 
|
Cz maja 31, 2012 9:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): "A dopiero potem" - ale niestety to "potem" zachodzi i obraz daje nieciekawy  Potem, to śmierdzą nogi! Świadectwo o kimś daje się jedynie wtedy, gdy wypowiada się o nim opinię! Czy ja kiedykolwiek wypowiedziałem coś złego o Chrystusie?!!! WYPOWIADAJĄC SIĘ NA JAKIŚ TEMAT, CZŁOWIEK DAJE ŚWIADECTWO TYLKO O SOBIE!
|
Cz maja 31, 2012 9:41 |
|
|
|