Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 04, 2025 9:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Mieszkanie Nawrockiego 
Autor Wiadomość

Post Re: Mieszkanie Nawrockiego
Nawet jeśli Nawrocki byłby w pełni winny w sprawie mieszkania pana Jerzego, i tak bezwzględnie trzeba na niego ważnie głosować w wyborach prezydenckich (nie np. na proponującego "wolną amerykankę" w kwestiach gospodarczo-społecznych Mentzena!) w pierwszej turze i nawet bardziej w drugiej turze! To jest najroztropniejsze podejście do wyborów! Koalicja Obywatelska ma w sobie jeszcze więcej grzeszności niż Karol Nawrocki...

Nie kierujmy się emocjami i skrupułami, tylko rozsądkiem i roztropnością!

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

Cz maja 15, 2025 8:54

niewazny12 napisał(a):
Nawet jeśli Nawrocki byłby w pełni winny w sprawie mieszkania pana Jerzego, i tak bezwzględnie trzeba na niego ważnie głosować w wyborach prezydenckich (nie np. na proponującego "wolną amerykankę" w kwestiach gospodarczo-społecznych Mentzena!) w pierwszej turze i nawet bardziej w drugiej turze! To jest najroztropniejsze podejście do wyborów! Koalicja Obywatelska ma w sobie jeszcze więcej grzeszności niż Karol Nawrocki...

Nie kierujmy się emocjami i skrupułami, tylko rozsądkiem i roztropnością!

Dlaczego sami tego nie ujawnili wraz z wyjaśnieniem? Naiwnie sądzili, że nikt się nie dowie? A tak - sami włożyli przeciwnikom do ręki procę, z której prosto w łeb dostaną. Chyba swój sztab wyborczy kandydat w "Jaruzelu" zbierał.
Niemniej, wiele osób poczuło zawód, lub choćby tylko niesmak.

Pt maja 16, 2025 11:48

Był sobie dowcip:
- Cześć Rysiek. Wiesz co, nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził.
- Jak to, co się stało?
- No nie, po prostu nie przychodź.
- Ale co się stało, do cholery?
- Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam sto pięćdziesiąt złotych.
- Chyba nie myślisz, że to ja?
- No nie, pieniądze się znalazły, ale wiesz, niesmak pozostał.

Niesmak pozostał. Powinien to olać. Kłamać w żywe oczy, tak jak jego główny konkurent. Twierdzić, że spreparowane, że służby maczały palce, obrzucać oskarżeniami. Nie bronić się. Tak jak Trzaskowski. Zaprzeczył i przychylne rządowi media nabrały wody w usta.

Ale niesmak przejdzie. Jednak, gdy ktoś narobi w usta wybierając przydupasa Tuska, to będą potężne torsje.

Zastanawiam się, kim są katolicy? Przecież katolik nie może oddać głosu na zwolennika mordowania dzieci.
Zastanawiam się, kim są Polacy? Przecież Polak nie może oddać głosu na zwolennika rezygnacji z suwerenności Polski.

Pt maja 16, 2025 12:37

Idący napisał(a):
Był sobie dowcip:
- Cześć Rysiek. Wiesz co, nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził.
- Jak to, co się stało?
- No nie, po prostu nie przychodź.
- Ale co się stało, do cholery?
- Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam sto pięćdziesiąt złotych.
- Chyba nie myślisz, że to ja?
- No nie, pieniądze się znalazły, ale wiesz, niesmak pozostał.

Niesmak pozostał. Powinien to olać. Kłamać w żywe oczy, tak jak jego główny konkurent. Twierdzić, że spreparowane, że służby maczały palce, obrzucać oskarżeniami. Nie bronić się. Tak jak Trzaskowski. Zaprzeczył i przychylne rządowi media nabrały wody w usta.
Ale niesmak przejdzie. Jednak, gdy ktoś narobi w usta wybierając przydupasa Tuska, to będą potężne torsje.
Zastanawiam się, kim są katolicy? Przecież katolik nie może oddać głosu na zwolennika mordowania dzieci.
Zastanawiam się, kim są Polacy? Przecież Polak nie może oddać głosu na zwolennika rezygnacji z suwerenności Polski.
Sprawa jeszcze jedno dno, o którym nie pisze się. Wyczuwam, że ktoś czyhał na to dwudziestoośmio metrowe mieszkanko i marzyło się mu, żeby Nawrockiego prawnie wydziedziczyć, a potem jakoś się uwłaszczyć. I tak to się zaczęło.

Pt maja 16, 2025 14:20

Skala nienawiści gorliwych katolików do PiS-u w komentarzach pod artykułami: https://pch24.pl/czy-chcesz-niepodzieln ... dow-tuska/ (Czy chcesz niepodzielnych rządów Tuska?) i https://pch24.pl/glosujesz-kochasz-o-ch ... j-polakow/ (GŁOSUJESZ = KOCHASZ. O chorobie wyborczej Polaków) poraża!

Wolą wpuścić Trzaskowskiego "kuchennymi drzwiami" na fotel prezydenta Polski w drugiej turze, nie oddając ważnego głosu na Karola Nawrockiego przeciwko Rafałowi Trzaskowskiemu, niż ważnie zagłosować na Karola Nawrockiego przeciwko Rafałowi Trzaskowskiemu w drugiej turze, bo uważają głosowanie na Nawrockiego nawet w takiej sytuacji za grzech (np. złamanie pierwszego przykazania Dekalogu)!

Teraz pierwszej turze zamierzam zagłosować na Brauna, nie Nawrockiego i nawet tym bardziej nie na Mentzena.

Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.

Pt maja 16, 2025 18:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3