Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Spokojniej, panowie  Bez emocji takich - bo to niezdrowe.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr kwi 05, 2006 11:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
queer: niech sie zapyta A. jak on sobie z tym radzi. A widac sobie radzi. Ja nie wymagam od niego, zeby od razu pisal super i w ogole. Ale po prostu aby wykazal minimum dobrej woli do pisania poprawnie, zamiast pisac jacy to sa wszyscy zli, niekatoliccy, bo nie chca sie nad nim uzalac.
Crosis
|
Śr kwi 05, 2006 11:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A i corrsi jak qwas obrazam przeskadzam was podacje mnie do sadu moze dostane zaksw wchodze sadowy ale i ja was poda o odszkodwanie z straty morlane
|
Śr kwi 05, 2006 11:12 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr kwi 05, 2006 11:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bojsz sie prawdy
|
Śr kwi 05, 2006 11:15 |
|
|
|
 |
A.
|
A co znaczy bojsz?
Każdy widzi, że nie umiesz pisać, że jesteś zbyt leniwy żeby nad tym pracować i to jest prawda. Jakoś się tego w najmniejszym stopniu nie boje. A boje to się Chucka Norrisa 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr kwi 05, 2006 11:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wrecz caly drze
Zgadzam sie z A. Bedziemy tu mieli kabaret
Crosis
|
Śr kwi 05, 2006 11:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Crosis napisał(a): Wrecz caly drze  Zgadzam sie z A. Bedziemy tu mieli kabaret  Crosis
zwam w roli głowanej ja umie pisac a wy czytac nie umiecie mnie tak jest prawda
|
Śr kwi 05, 2006 11:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O! Taka jest prawda. Luki umie pisac, a wiekszosc forum nie umie go czytac.
Luki: ujniesx ri pzecyuac?
Nie?
To ja umiem pisac a Ty nie umiesz czytac!
Mamy druga prawde
Crosis
|
Śr kwi 05, 2006 11:21 |
|
 |
A.
|
Ludzie, weźcie go bo pękne ze śmiechu zaraz
To znajdź mi z łaski swej w słowniku j. polskiego następujące słówka:
bojsz, głowanej, zwam, qwas, zaksw, nisz(to chyba od niszy?) i wiele innych.
|
Śr kwi 05, 2006 11:23 |
|
 |
angua
|
Panowie 
Temat jest poruszany po raz enty. Według tego samego schematu...
Po pierwsze. Nie trzeba odpisywać na każdy post, jaki się na forum pojawi. Więc jeśli się go nie rozumie, można po prostu zignorować. A może następnym razem autor bardziej zadba o to, aby ktoś mu odpisał - czyli żeby go najpierw zrozumiał.
Po drugie. Luki - rzeczywiście odpisujesz na posty po minucie, dwóch. A bardzo dobrze wiem [i nie tylko ja], że kiedy się tak nie spieszysz, piszesz lepiej. Umiesz pisać lepiej. Więc skoro wymagasz od innych zrozumienia, zrób, co możesz, aby im to ułatwić. Nikt nie wymaga bezbłędności. Ale żeby móc rozmawiać, trzeba rozumieć, na co się odpowiada.
Po trzecie. Temat rzeczywiście zamknę - przynajmniej na jakiś czas. W tym momencie nie prowadzi juz do niczego. Wszyscy wiemy, jaką kto ma opinię i nic więcej z tego nie wyniknie.
Pozdrawiam 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Śr kwi 05, 2006 11:23 |
|
|
|