Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 30, 2025 20:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Następna strona
 Prawdziwe oblicze WOŚP 
Autor Wiadomość
Post Re: Prawdziwe oblicze WOŚP
Iago napisał(a):
sapper napisał(a):
No tak, wplywaja, tak samo jak na inne konta charytatywne i w tym jest charytatywnosc, a nie w reklamach.

W obliczu tego co zostało Ci wykazane nie wiesz co napisać więc piszesz podobne bzdurki? ;-)

WOŚP jest jedną z największych organizacji charytatywnych w Polsce i odnosi ogromne sukcesy czy Ci się to podoba czy nie – Ty natomiast jesteś zwykłym, ewidentnym łgarzem i oszczercą. :)
Weźże się człowieku już więcej nie kompromituj i daj sobie spokój, bo to doprawdy wstyd. ;)

Mi nic nie wykazano.
Te steki bzdur ktorych nawypisywales jedynie swiadcza o tobie.
Jak zauwazylem wolasz juz o pomoc innych forumowiczow by cie popierali, bo piszesz tu jedynie by implementowac swoje wyobrazenia i halucynacje, podbudowujac swoje ego, i do tego potrzebne ci odwolywanie sie do glosu innych forumowiczow, by cie zauwazyli.
Szkoda mi cie.
Mam nadzieje ze wyjdziesz z tego.

Pt sty 20, 2017 22:29
Iago napisał(a):
sapper napisał(a):
Bo bilans jest zerowy.

Sami forumowicze widzicie – Łgarz złapany na łgarstwie nie przestaje łgać tylko brnie w łgarstwo dalej. :-)
Komedia. :D

Albo wykażesz to co piszesz na podstawie faktów, tj. rozliczeń finansowych WOŚP etc. albo będziesz się kompromitował dalej. ;-)

sapper napisał(a):
Wystarczylo by rozpowszechnic nr konta na te cele i pieniadze by wplywaly bez zamieszania i kosztow.

Widzę że solidnie pracujesz na wianuszek zasłużonych tytułów –teraz można Cię również określać mianem ignoranta. :)

Numer konta bankowego WOŚP jest publicznie znany i jest to: 90 1240 1037 1111 0010 7046 7977
Wpłaty na niego oczywiśie od darczyńców wpływają. :-)

Jestes strasznie elokwentny...brakuje ci jednak odpowiedniego dystansu ...tak do tematu jak i do twojego rozmowcy...Zamiast wymyslac kolejne epitety popracuj lepiej nad swoja dyplomacja... :)

Jesli uwazasz, ze twoj oponent sie myli, to wykaz mu to w jakis kulturalny sposob, a nie obrzucaj bez zastanowienia epitetami tak ciezkiego kalibru !...to bardzo zle o tobie swiadczy ...i wzbudza podejrzliwosc wzgledem twojej osoby...

Pt sty 20, 2017 22:34
@sapper ty kochasz takie infantylne pytania. Ostatnia proba z mojej strony
sapper napisał(a):
Kael, powiedz mi czy np. jesli lekarz skieruje kogos do psychiatry na testy, to jest jednoznaczne z powiedzeniem ze ten skierowany jest wariatem?
Czy jak ksiegowa cie zapyta czy podalas jakies nietypowe dochody w rozliczeniu z US to oskarza cie ona o oszustwo podatkowe?
Czy jak mezszczyzna zapyta paletajace sie bez widocznej opieki dziecko "gdzie sa jego rodzice", to jest pedofilem?
Czy jak facet idzie chodnikiem wieczorem a ty idziesz przed nim to on jest gwalcicielem.
Czy jesli sie zapytam czy dobrze sie czujesz, to znaczy ze uwazam ze jestes wariatka?
Czy jesli nie znasz odpowiedzi na jakies pytanie forumowe to musisz odpowiedziec?
Czy jest roznica miedzy wplaceniem na konto charytatywne, a daniem komus potrzebujacemu na ulicy.
Czy odepchniecie innego wolontariusza z innej instytucji charytatywnej, by zajac jego miejsce jest wlasciwym zachowaniem?
Itp. itd.

Mialem bardzo duzo pytan, ale jak widac orkiestra juz tak ludziom pomieszala w glowach ze niedlugo sie pozabijaja i sprzet medyczny nie bedzie potrzebny.

Na wszystkie twoje pytania moja odpowiedz jest “nie“.
A ty zrobisz z tym co chcesz, bo wyraznie oczekujesz od nas innej dyskusji niz my ci mozemy zaoferowac. Nie odpowiadamy - obraza, odpowiadamy - zle, albo za pozno, albo ty o co innego pytales a w ogole nie chciales krytykowac WOSP tylko nie-wiadomo-co.

Pt sty 20, 2017 22:35
Kael napisał(a):
@sapper: czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka. Jesli ktos nie rozumie udzielanych mu odpowiedzi, bo juz sam sobie odpowiedz wymyslil i tylko potwierdzenia szuka...

Miales odpowiedzi mnostwo. No ale one nie byly takie, jak ty bys chcial. Drazyly twoje tezy, domagaly sie dowodow, wymagaly od ciebie wiecej niz narzekania na niedoskonalosc WOSP.
To ty chcesz, zeby sluzba zdrowia, czyli panstwo, zalatwilo wszystko na zamowienie. To wlasnie o takich ludziach z mentalnoscia roszczeniowa mowil prezydent Gauck.

A ty zrozumiales co chciales...

Bale charytatywne tez sa zbyteczne. W ogole wszystko co ludzi laczy jest zbyteczne wedlug chrzescijanina sappera. Najwazniejsza jest forsa a nie wspolnota ludzi polaczonych wspolnym celem.

Jesli nie pamietasz to sprawdz od postu ze strony ktora wczesniej podalem, ze chodzilo mi o konkretne rzeczy, a dostalem caly worek oskarzen.
Pozniejsze posty sa efektem wczesniejszych, glownie wynikajacych z powstalego zamieszania oskarzeniami.
Te odpowiedzi nie sa mi juz potrzebne, bo teraz wyrazniej widze o co chodzi z ta orkiestra.
Jak juz pisalem, wielu zrozumie o co chodzi gdy obudza sie z reka w nocniku ze znaczkiem serduszka i zadnej zywej duszy wokolo.

Pt sty 20, 2017 22:38
Czy dla ciebie pytanie o szczegoly dotyczace dzialania orkiestry to krytyka?
To kolejne pytanie do wczesniejszego zestawu.

Pt sty 20, 2017 22:40

bylejaki napisał(a):
Przypominam, że obecnie demokracja wygłosowała, że można mordować ludzi, czy to starych i schorowanych czy to tych, które jeszcze matka pod sercem nosi.

Dwa subiektywizmy w tym zdaniu: "mordowanie" oraz "ludzie".
Ale to materia na inne wątki, już na forum zresztą obecne. :)

sapper napisał(a):
Mi nic nie wykazano.
Te steki bzdur ktorych nawypisywales jedynie swiadcza o tobie.
Jak zauwazylem wolasz juz o pomoc innych forumowiczow by cie popierali, bo piszesz tu jedynie by implementowac swoje wyobrazenia i halucynacje, podbudowujac swoje ego, i do tego potrzebne ci odwolywanie sie do glosu innych forumowiczow, by cie zauwazyli.
Szkoda mi cie.
Mam nadzieje ze wyjdziesz z tego.

Tobie z kolei kłamco i oszczerco, niemający elementarnej odwagi cywilnej by przyznać się do ewidentnie wykazanych błędów, mówię – nie trać więcej czasu na kierowanie do mnie swych wypowiedzi, ponieważ po przez wzgląd na Twoje niegodne zachowanie, przestałem Cię traktować poważnie. :)

adaBRD napisał(a):
Jesli uwazasz, ze twoj oponent sie myli, to wykaz mu to w jakis kulturalny sposob, a nie obrzucaj bez zastanowienia epitetami tak ciezkiego kalibru !

Okazuje się, że hipokryzja może sięgać jeszcze dalej, o czym każdy może się przekonać na przykładzie tego zdania. :-)
Przypomnij mi adaBRD, kto bez podania żadnych argumentów określił mnie mianem szowinisty, po czym na formalną prośbę moderatora o uargumentowanie swych oszczerstw, nabrał wody w usta i zniknął z wątku? ;-)

Jeżeli już przestrzegasz kogoś przed rzucaniem "epitetami tak ciężkiego kalibru" to zadbaj byś sama dokładnie tego samego nie robiła – w przeciwnym razie efekt jest tak komiczny jak w chwili obecnej. :D :D :D

Różnica między Tobą a mną polega właśnie na tym, że ja jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za to co piszę i w każdej chwili udowodnić, iż osoba, którą oskarżam o bycie kłamcą rzeczywiście kłamie. U Ciebie sprawa kończy się wyłącznie na rzuceniu oszczerstwa bez krzty argumentacji, co w istocie jest godne politowania. ;-)

Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2017 22:46 przez Iago, łącznie edytowano 2 razy

Pt sty 20, 2017 22:44
Każdy znak zapytania nad WOŚP to krytyka.
A ból jest jeszcze większy ze nie mogą stosować szantażu emocjonalnego w mediach.

Pt sty 20, 2017 22:45

Coroner napisał(a):
A ból jest jeszcze większy ze nie mogą stosować szantażu emocjonalnego w mediach.

Ty też lubisz rzucać oszczerstwami bez pokrycia? ;)

Pt sty 20, 2017 22:47
@Iago

Cytuj:
Różnica między Tobą a mną polega właśnie na tym, że ja jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za to co piszę i w każdej chwili udowodnić, iż osoba, którą oskarżam o bycie kłamcą rzeczywiście kłamie. U Ciebie sprawa kończy się wyłącznie na rzuceniu oszczerstwa bez krzty argumentacji, co w istocie jest godne politowania. ;-)

Nie schlebiaj sobie. Zamiast samemu sie chwalic, poczekaj moze az inni to zrobia. :)

Pt sty 20, 2017 23:42

Stosowanie się do elementarnych zasad rzetelnego prowadzenia dyskusji nie jest pochlebstwem tylko standardem, którego Ty niestety nie spełniasz. :)

Zresztą w mojej wypowiedzi opierałem się na faktach – jeżeli jesteś w stanie wejść ze mną w dyskurs na ich poziomie, to czekam z niecierpliwością, jeżeli zaś nie, to doprawdy szkoda mojego czasu. ;-)

Pt sty 20, 2017 23:50
Iago napisał(a):
Stosowanie się do elementarnych zasad rzetelnego prowadzenia dyskusji nie jest pochlebstwem tylko standardem, którego Ty niestety nie spełniasz. :)

Zresztą w mojej wypowiedzi opierałem się na faktach – jeżeli jesteś w stanie wejść ze mną w dyskurs na ich poziomie, to czekam z niecierpliwością, jeżeli zaś nie, to doprawdy szkoda mojego czasu. ;-)

Uspokoj sie...nie zamierzam z toba dyskutowac...Natomiast nie licz na moja poblazliwosc w przypadku chamstwa, ktore wyzwala we mnie odruchy bezwarunkowe... :)

So sty 21, 2017 0:08
Iago napisał(a):

Mozliwe ze na jakichs tam faktach sie opierales, problem w tym ze te fakty nie mialy nic wspolnego z wypowiedziami do ktorych sie odnosiles.
Wygladalo to mniej wiecej jak; ktos pyta "jaka bedzie jutro pogoda"? ty odpowiadasz, " wczoraj byla orkiestra, a jutro przez twoje pytanie bedzie lalo i nie bedzie imprezy".

Jesli tak koniecznie chcesz to moge znizyc sie do twojego poziomu i podyskutowac twoim stylem.

So sty 21, 2017 0:32

adaBRD napisał(a):
Uspokoj sie...nie zamierzam z toba dyskutowac...Natomiast nie licz na moja poblazliwosc w przypadku chamstwa, ktore wyzwala we mnie odruchy bezwarunkowe...

Zdrowo uśmiałem się przy czytaniu tego. :-)
Twoją "pobłażliwość" tudzież jej brak w stosunku do mojej osoby mam totalnei w nosie – albo potrafisz mi coś udowodnić, albo nie i znów ograniczysz się do żucania pustych oskrżeń.
Twoja opinia, niepodparta faktami mnie kompletnie nie interesuje, gdyż nie cenię sobie Twojego zdania chociażby po przez wzgląd na to, iż w tym wątku dałaś wyraz swojej hipokryzji, wypominając mi szafowanie "epitetami ciężkiego kalibru" podczas gdy Ty robiłaś dokłądnie to samo w stosunku do mnie i na dodatek do tej pory uciekasz przed wzięciem odpowiedzialności za swoje własne słowa.
Absolutnie nie wymagam od interlokutora by podzielał moje zdanie – wymagam natomiast by potrafił uargumentować to co kieruje w stosunku do mnie, tudzież w stosunku do innych osób. To doprawdy absolutne pryncypium, którego brak respektowania skreśla daną osobę z grona poważnych dyskutantów.

sapper napisał(a):
Mozliwe ze na jakichs tam faktach sie opierales, problem w tym ze te fakty nie mialy nic wspolnego z wypowiedziami do ktorych sie odnosiles.

Jesli tak koniecznie chcesz to moge znizyc sie do twojego poziomu i podyskutowac twoim stylem.

Pisz sobie na zdrowie. :)
W mojej ostatniej wypowiedzi wyraziłem się jasno, iż przestałem Cię traktować jako poważnego uczestnika tej dyskusji, a co z tym idzie, nie chce mi się marnować czasu na rzetelne odnoszenie się do tego co wypisujesz. ;)

So sty 21, 2017 0:40
I vice versa, dlatego pisalem ze moge znizyc sie do twojego poziomu jesli chcesz.

Moze wtedy zrozumiesz o czym pisalem. :-)

So sty 21, 2017 0:43
Iago napisał(a):
adaBRD napisał(a):
Uspokoj sie...nie zamierzam z toba dyskutowac...Natomiast nie licz na moja poblazliwosc w przypadku chamstwa, ktore wyzwala we mnie odruchy bezwarunkowe...

Zdrowo uśmiałem się przy czytaniu tego. :-)
Cytuj:
(....) znów ograniczysz się do żucania pustych oskrżeń.

Drogi Iago...jesli chcesz mi koniecznie jakos zaimponowac, to przyloz sie do ortografii...

Puste oskarzenia " rzuca" sie przez "rz"... :)

So sty 21, 2017 1:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 500 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Następna strona