Zagadkowe zgony w III RP...
| Autor |
Wiadomość |
|
jesienna
|
 Re: Zagadkowe zgony w III RP...
Kilka dni temu moja siostra mówiła - no, już dawno nie było jakiegoś "samobójstwa", tylko czekać, aż będzie następne....
Oświadczam publicznie, że wstydzę się swoich poglądów sprzed dwóch lat, a uważałam wtedy, że Ci co mówią o możliwości zamachu czy chociażby twierdzą, że jak śledztwo zostało oddane rosjanom - to nigdy nie dowiemy jak było naprawdę się racji są "oszołomami" i nie zasługują na poważne traktowanie.
Teraz po tym wszystkim co się dzieje uważam, że mieli rację.
_________________ informuję, że nieużywanie dużych liter przeze mnie nie wynika absolutnie z braku szacunku dla kogokolwiek ale jest przede wszystkim spowodowane szybkoscią z jaką piszę (oraz czasem pewnymi problemami z klawiaturą), proszę o wyrozumiałość.
|
| Pn paź 29, 2012 14:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
jesienna napisał(a): Kilka dni temu moja siostra mówiła - no, już dawno nie było jakiegoś "samobójstwa", tylko czekać, aż będzie następne....
Oświadczam publicznie, że wstydzę się swoich poglądów sprzed dwóch lat, a uważałam wtedy, że Ci co mówią o możliwości zamachu czy chociażby twierdzą, że jak śledztwo zostało oddane rosjanom - to nigdy nie dowiemy jak było naprawdę się racji są "oszołomami" i nie zasługują na poważne traktowanie.
Teraz po tym wszystkim co się dzieje uważam, że mieli rację. A gdy księża popełnią samobójstwo to czego to jest dowodem?
|
| Pn paź 29, 2012 15:08 |
|
 |
|
jesienna
|
Alus napisał(a): jesienna napisał(a): Kilka dni temu moja siostra mówiła - no, już dawno nie było jakiegoś "samobójstwa", tylko czekać, aż będzie następne....
Teraz po tym wszystkim co się dzieje uważam, że mieli rację. A gdy księża popełnią samobójstwo to czego to jest dowodem? Jest diecezja w Polsce gdzie takich samobójstw jest dużo (diecezja tarnowska). Ks. zalewski w wywiadzie prowadzonym przez Tomasza Terlikowski w swojej książce "Chodzi mi tylko o prawdę" coś w związku z tym wyraźnie sugeruje - jak ktoś chce niech się sprawą bliżej zainteresuje.
_________________ informuję, że nieużywanie dużych liter przeze mnie nie wynika absolutnie z braku szacunku dla kogokolwiek ale jest przede wszystkim spowodowane szybkoscią z jaką piszę (oraz czasem pewnymi problemami z klawiaturą), proszę o wyrozumiałość.
|
| Pn paź 29, 2012 15:21 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ks Isakiewicz Zalewski wszedł w pomroczny świat spisków, agentury, dlatego co i rusz postrzega wokół coraz więcej agentów SB i ludzi o skłonnościach homoseksualnych, dominacji wszelkich form zła. Więc nigdy u niego nie mam zamiaru szykać jakich kolwiek wyjaśnień. Przyczyn targniecia sięna własne życie jest nieskończona ilość. Ne jest nimi jedynie działanie osób trzecich, lub zabijające poczucie winy.
Ostatnio edytowano Pn paź 29, 2012 15:32 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| Pn paź 29, 2012 15:27 |
|
 |
|
jesienna
|
Alus napisał(a): Ks Isakiewicz Zalewski wszedł w pomroczny świat spisków, agentury, dlatego co i rusz postrzega wokół coraz więcej agentów SB i ludzi o skłonnościach homoseksualnych. Więc nigdy u niego nie mam zamiaru szykać jakichkolwiek wyjaśnień. Ja nie wiem co o tym mysleć. Natomiast "plaga samobójstw" wsrod księży diecezji tarnowskiej jest jak najbardziej faktem.
|
| Pn paź 29, 2012 15:30 |
|
|
|
 |
|
Awa
|
Cytuj: akich????..... tak "dowody" p. Szymowskiego jak i jego oświadczenie nie wnoszą nic do śledztwa. Istotne byłoby gdy pozostali członkowie załogi Jaka 40 złożyli podobne oświadczenia.
Pozostali członkowie załogi już swoje wiedza.
|
| Pn paź 29, 2012 15:51 |
|
 |
|
Johnny99
|
SweetChild napisał(a): Jak to głosi stopka humaloga, wszyscy wariaci mówią, że są normalni.  Inaczej mówiąc, wszyscy, którzy kwestionują Oficjalną Wersję, to wariaci. I od razu mamy wyjaśnienie, dlaczego popełniają samobójstwa. Upraszczając to jeszcze bardziej: albo popierasz PO, albo jesteś wariatem. Oto obraz świata normalnych, racjonalnych Polaków, wyzywający tych, którzy się z nimi nie zgadzają, od szaleńców, którzy "dzielą społeczeństwo". Bardziej żałośnie już się naprawdę nie da. Ostrzegam tylko, że po wejściu na taki poziom absurdu otrzeźwienie bywa naprawdę straszliwie bolesne. Ale nie tracę nadziei. Budzi się coraz więcej ludzi (miło mi powitać w tym gronie także jesienną). W końcu także i wy nie będziecie mieć już siły dłużej zamykać oczu, choćbyście nie wiem jak byli zakochani w Tusku i nie wiem jak bali się Kaczyńskiego. Zrozumiecie w końcu, że te emocje (nie wasze zresztą, tylko wywołane u was) nie mają znaczenia, bo tu idzie o życie ludzkie. Już nie tylko życie samych ofiar katastrofy, ale także życie tych kilkunastu już osób, które ośmieliły się bruździć w sprawie katastrofy. Nie wiem, ile jeszcze będzie tych "samobójstw" i "wypadków", ale w końcu masa krytyczna zostanie osiągnięta.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Pn paź 29, 2012 20:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Awa napisał(a): Cytuj: akich????..... tak "dowody" p. Szymowskiego jak i jego oświadczenie nie wnoszą nic do śledztwa. Istotne byłoby gdy pozostali członkowie załogi Jaka 40 złożyli podobne oświadczenia.
Pozostali członkowie załogi już swoje wiedza.I co z tej wiedzy wynika? Johnny 99 - ależ pogardą pałasz wobec ludzi nie podzielających Twoich poglądów  . Tylko pogarda pozwala Ci napisać o kimś emocje (nie wasze zreszta, tylko wywołane u was). Sądzisz, że prezentując taki stosunek do innych spowodujesz emocje w rodzaju pokochania Twoich poglądów, idoli??
|
| Pn paź 29, 2012 23:08 |
|
 |
|
Johnny99
|
Alus, pogadamy, jak już wreszcie zorientujesz się, że tu nie chodzi o poglądy ani emocje, tylko o ludzkie życie.
I mylisz się - to nie ja odczuwam pogardę, tylko wy. Dla mnie jesteście porządnymi ludźmi, którzy stali się ofiarami propagandy. A tacy jak ja są dla was wariatami. Więc kto tu odczuwa pogardę? Spojrzyj w lustro Alus.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| Wt paź 30, 2012 8:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Alus, pogadamy, jak już wreszcie zorientujesz się, że tu nie chodzi o poglądy ani emocje, tylko o ludzkie życie.
I mylisz się - to nie ja odczuwam pogardę, tylko wy. Dla mnie jesteście porządnymi ludźmi, którzy stali się ofiarami propagandy. A tacy jak ja są dla was wariatami. Więc kto tu odczuwa pogardę? Spojrzyj w lustro Alus. Nie muszę patrzeć w lustro - nigdy nie pisałam pod Twoim adresem, że nie reprezentujesz własnych poglądów jedynie wywołane przez innych. Daruj sobie jakiekolwiek formy współczucia dla mnie jako bezmyślnej idiotki. Staraj sie zrozumieć w sumie prostą rzecz - świadomie odrzucam lokowania się na "górnej półce".
|
| Wt paź 30, 2012 10:02 |
|
 |
|
Johnny99
|
Alus napisał(a): Nie muszę patrzeć w lustro - nigdy nie pisałam pod Twoim adresem, że nie reprezentujesz własnych poglądów jedynie wywołane przez innych. Jednak spojrzyj w to lustro. Cytuj: Daruj sobie jakiekolwiek formy współczucia dla mnie jako bezmyślnej idiotki. Nigdy nie nazwałem cię bezmyślną idiotką. Ty po prostu NIE CHCESZ pomyśleć. Interesuje cię jedynie zaprzeczanie - to działa jak automat. Zarzut pod adresem władzy > zaprzeczenie. Automatycznie. Bez żadnego zastanowienia. Cytuj: Staraj sie zrozumieć w sumie prostą rzecz - świadomie odrzucam lokowania się na "górnej półce". Niestety, nie rozumiem, o jakiej górnej półce mówisz.
|
| Wt paź 30, 2012 10:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ty zaglądałeś w lustro przez 14 dni, nie mogąc przetrawić zarzutu pod Twoim adresem o "gorszego patriotę". Ja nie muszę, bo opinie ludzi, którzy głoszą, że oni pochodzą z wyższej półki (słowa Twojego idola J. Kaczyńskiego) i posiadają monopol na prawdę, patriotyzm, nie traktuje poważnie. Należą onę do kategorii sama prawda, tyz prawda, g**o prawda - ze wskazaniem na trzecią opcję. A jak masz już dość dysputy ze mną, to tak z górnej półki wzorem prof. Pawłowicz wrzaśnij s****aj!.
|
| Wt paź 30, 2012 10:51 |
|
 |
|
SweetChild
|
Johnny99 napisał(a): SweetChild napisał(a): Jak to głosi stopka humaloga, wszyscy wariaci mówią, że są normalni.  Inaczej mówiąc, wszyscy, którzy kwestionują Oficjalną Wersję, to wariaci. I od razu mamy wyjaśnienie, dlaczego popełniają samobójstwa.  Ty naprawdę popadłeś w ciężką paranoję. Johnny99 napisał(a): Bardziej żałośnie już się naprawdę nie da. Ostrzegam tylko, że po wejściu na taki poziom absurdu otrzeźwienie bywa naprawdę straszliwie bolesne. Sam się ostrzeż, mnie już ze sto razy ostrzegałeś  Proponuję nie rozwalać tego wątku, mamy już kilka na wzajemne przepychanki 
|
| Wt paź 30, 2012 12:01 |
|
 |
|
Awa
|
Cytuj: Awa napisał(a): Cytuj: akich????..... tak "dowody" p. Szymowskiego jak i jego oświadczenie nie wnoszą nic do śledztwa. Istotne byłoby gdy pozostali członkowie załogi Jaka 40 złożyli podobne oświadczenia.
I co z tej wiedzy wynika?
Chciałam napisać, z wynika z tego fakt ,iz będą teraz milczeć a tu pan Wolsztyl mnie zaskoczył. Z całą mocą podtrzymał zeznania. Nawiasem mówiąc wcześniejsze zeznania z pieczątkami na stronach cudem wyciekły do netu(wykop np). Dziś jednak doszły i nowe okoliczności.
|
| Wt paź 30, 2012 12:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Awa napisał(a): Cytuj: Awa napisał(a): Cytuj: akich????..... tak "dowody" p. Szymowskiego jak i jego oświadczenie nie wnoszą nic do śledztwa. Istotne byłoby gdy pozostali członkowie załogi Jaka 40 złożyli podobne oświadczenia.
I co z tej wiedzy wynika?
Chciałam napisać, z wynika z tego fakt ,iz będą teraz milczeć a tu pan Wolsztyl mnie zaskoczył. Z całą mocą podtrzymał zeznania. Nawiasem mówiąc wcześniejsze zeznania z pieczątkami na stronach cudem wyciekły do netu(wykop np). Dziś jednak doszły i nowe okoliczności. Tyle tylko, ze tych słów nie zarejestrowały czarne skrzynki. Chyba teraz musi powstać nowa wersja - Rosjanie spreparowali czarne skrzynki.
|
| Wt paź 30, 2012 13:30 |
|
|
|