Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 8:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
 Jesteś jego dziewczyną, czy darmową prostytutką ? 
Autor Wiadomość

a potem w łóżku pozbawi chluby dziewictwa lub wianka niewinności (różnicy nie będę tłumaczył)

Witam, troche smieszny temat jak na pierwszy post ale szczerze mnie to zaintrygowalo. Moglbys jednak wytlumaczyc? :-D

Cz lip 07, 2005 15:01

Ło matko Funerał od Twojej odpowiedzi do Rzepaka nie mogłąm przestać tarzać się po ziemi przez około godzinę (baba) :) :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Cz lip 07, 2005 16:48
Zobacz profil WWW

Meg... ja to z krzesła spadłam normalnie aż se obiłam :x :oops:
niezłe, niezłe... czyli jak kolega zaprosi mnie na kawe czy soczek i za 16 razem nic opde mnie nie będzie chiał, to mam sie sama upomnieć, zaproponować, czy uznać za jakiegoś niekumatego i ucioekac? bo z tego co czytałam wynika, że jesli facet tak poprostu zaprasza kolezanke gdzieś i niczego nie oczekuje w zamian, to znczy że jakiś nierormalny jest, czy co?
wybaczcie, ale już sie zaczynam w tym gubić, czy ktoś mi to wreszcie wyjaśni?

Cz lip 07, 2005 17:18

Sam chyba nie rozumie zagadnienia jakie porusza :?

Cz lip 07, 2005 21:35

dzieki nosperku... :przytul: ja juz sama nie wiem co autor mysli, bo sie chyba nawet wycofał, nawet nie potrafi okreslic jednoznacznie swojego stanowiska w tej sprawie.

chyba w takim razie powinnam na poczatku, przed kazdym spotkaniem jasno okreslic z rozmowie z kolega, czego oczekuje po tym spotkaniu itp ;)

Pt lip 08, 2005 11:02

Rzepaku, a jaki to ma zwiazek z tematem w ktorym to piszesz?

temat jest ciekawy, ale prosze o powrot do istoty tematu...

czy mi ktors wreszcie odpowie, czy jesli spotyukam sie z kolega ot tak poprostu, a on nie oczekuje niczego w zamian (niczego z tych rzeczy o ktorych byla mowa na poczatku, czyli "uslug seksualnych") to jest w tym cos zlego, ze jest to conajmniej nierormalne i niezgodne z natura?

Pt lip 08, 2005 12:26
czy mi ktors wreszcie odpowie, czy jesli spotyukam sie z kolega ot tak poprostu, a on nie oczekuje niczego w zamian

Zapytaj go, co myśli o współżyciu pezd ślubem , jeśli dziewczyna i chłopak się autentycznie kochają (w takiej kolejności). W trakcie mówienie spuść swój wzrok, zatrzepotaj rzęsami i czubkiem buta zrób ruch przypominający rozgniatanie ,peta" (musi to widzieć, jesli nie widzi - zrezygnuj). Po tym, jak odpowie bedziesz, wiedziała co z niego za człowiek. Moja odpowiedź na takie pytanie - ,,jak kocha, to poczeka"

Pt lip 08, 2005 12:42

Rzepaku, ale ja tu nie mowie o spotkaniu z chlopakiem z ktorym jestem w zwiazkju emocjonalnym, ale o takim poptrostu koledze... takim kumplu z ktorym moge isc na soczek, ale nie laczy mnie z nim nic wiecej :)

Pt lip 08, 2005 12:45
Jeśli nie jesteście tak blisko, żeby zadac sobie to pytanie, to albo faktycznie nie ma złych zamiarów (jak 5-u na 100-u facetów), albo jeszcze nie wie, jak się do Ciebie zabrać... :D

Pt lip 08, 2005 12:48

wiesz, jesli chodzi o zadawanie ptyan na temat wspolzycia przed slubem, to w rozmowach z kolegami nie mam takiego problemu, ale nie bardzo nadal rozumiem, czy pojsice z kolega na kawe jest czyms zslym czy nie

Pt lip 08, 2005 12:51
Nie jest absolutnie niczym złym, bo człowiek rozwija się właśnie w relacjach z innymi ludźmi.

Pt lip 08, 2005 12:53

no tyak, czyli jesli kolega zaprasza mnie na kawe i niczego w zamian wiecej poza rozmowa nie oczekuje to nie jest niczym dziewnym i nie powinien zaczac sie leczyc, bo rozni sie od wiekszosci?

Pt lip 08, 2005 12:54

wyglada na to, ze musze spoytac facetow z ktorymi sie spotykam, czy nie jest z nimi przypadkiem wszystko w porzadku i... w razie potrzeby wslac do lekarza, jesli 15 spotkaniach niczego nie oczekuja i nie wykazuja zadnych objawow, jakoby czegos takiego oczekiwali o czym pisze Rzepak, czyli uslug seksualnych itp.

Pt lip 08, 2005 13:07

wyglada na to, ze musze spoytac facetow z ktorymi sie spotykam, czy nie jest z nimi przypadkiem wszystko w porzadku i... w razie potrzeby wslac do lekarza, jesli 15 spotkaniach niczego nie oczekuja i nie wykazuja zadnych objawow, jakoby czegos takiego oczekiwali o czym pisze Rzepak, czyli uslug seksualnych itp.

Julia, nie bierz tego tak do siebie, pewnie są homo ;-)

Pt lip 08, 2005 13:13

Sweet... nie wiem jak mam to traktowac... nie są homo, ale nie bede tego komentowac :]

Pt lip 08, 2005 13:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona