Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 09, 2025 10:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
 Zagadkowe zgony w III RP... 
Autor Wiadomość

Post Re: Zagadkowe zgony w III RP...
SweetChild napisał(a):
:lol: Ty naprawdę popadłeś w ciężką paranoję.

"Wariactwo", "ciężka paranoja" - coraz lepiej z wami. A najśmieszniejsze, że z dnia na dzień kolejne "wariactwa" i "paranoje" okazują się być faktem. Nic dziwnego, że potrzebujecie coraz to cięższych i cięższych obelg i wyzwisk. Nic poza wrzaskiem już wam nie pozostało.

Cytuj:
Sam się ostrzeż, mnie już ze sto razy ostrzegałeś ;)

Niestety, najwyraźniej jest coraz gorzej. A myślałem, że zaczynasz już coś dostrzegać.

Alus napisał(a):
Ty zaglądałeś w lustro przez 14 dni, nie mogąc przetrawić zarzutu pod Twoim adresem o "gorszego patriotę".

Przetrawiam go odkąd rządzi PO, więc jestem przyzwyczajony.

Cytuj:
Ja nie muszę, bo opinie ludzi, którzy głoszą, że oni pochodzą z wyższej półki (słowa Twojego idola J. Kaczyńskiego) i posiadają monopol na prawdę, patriotyzm, nie traktuje poważnie.

To ty takie opinie głosisz, a nie oni. Sama nawet wyżej przyznałaś, że zarzucacie mi bycie "gorszym patriotą". Projektujesz na tych, których nienawidzisz, swoje własne problemy. To wy dzielicie Polaków i szerzycie nienawiść do wszystkich, którzy odrzucają Jedynie Słuszną Władzę. Widać to coraz lepiej. Widzą to dotąd nieprzekonani, widzą to też ci, którzy deklarują, że się "obudzili".

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt paź 30, 2012 13:40
Widzenie zależy od woli widzących, najczęściej widzi się to co się chce.
Nie chce mi się już polemizować z bzdurnymi "argumentami"....wszak nic innego nie robisz, czego tak nie lubisz w wypowiedziach ateistów twierdzących, że wiara to tylko ogłupienie rzesz przez cwanych duchownych.
Ty i środowisko PiS mówicie dokładnie to samo tyle, że upatrujecie innego ogłupiacza, a konkretnie Tuska i PO.

Wt paź 30, 2012 13:55

Cytuj:
Tyle tylko, ze tych słów nie zarejestrowały czarne skrzynki.
Chyba teraz musi powstać nowa wersja - Rosjanie spreparowali czarne skrzynki.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Alus jaka znowu nowa wersja?Toż to jest oczywiste od początku.

Zarejestrować to skrzynka Jaka która dziwnym trafem od 2 lat jest ,,,w badaniu".
Nie mogę uwierzyć ,ż eo tym nie czytałaś Alus :o

Wt paź 30, 2012 18:46

ups z pospiechu użyłam bezokolicznika -przepraszam

Wt paź 30, 2012 18:47
Awa napisał(a):
Cytuj:
Tyle tylko, ze tych słów nie zarejestrowały czarne skrzynki.
Chyba teraz musi powstać nowa wersja - Rosjanie spreparowali czarne skrzynki.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Alus jaka znowu nowa wersja?Toż to jest oczywiste od początku.

Zarejestrować to skrzynka Jaka która dziwnym trafem od 2 lat jest ,,,w badaniu".
Nie mogę uwierzyć ,ż eo tym nie czytałaś Alus :o

Czytałam, ale nie jestem aż tak zachłyśnięta zdolnościami Rosjan aby wierzyć w zmontowanie przez nich nagrania czarnych skrzynek.

Wt paź 30, 2012 21:02

Trochę zaspałam z wpisem. Przypadkowe pobicie ze skutkiem śmiertelnym w Kazachstanie.
Ofiarą pirotechnik Adam A
Profesja równie przypadkowa.

N lis 18, 2012 16:04
Podobno był na jakiejś imprezie......no to pochlał wdał sie w bójke i dostał za mocno.

Ale! Na razie nie stwierdzono by powodem smierci było pobicie. Moze by tak poczekac na sekcję, a nie snuc kolejną bzdurę?

N lis 18, 2012 20:48

Pochlał,bił sie wszystko prawda zapewne tylko czemu akurat pirotechnik?
Chyba żartujesz z tym czekaniem na sekcje?

Pn lis 19, 2012 13:17
Awa napisał(a):
Pochlał,bił sie wszystko prawda zapewne tylko czemu akurat pirotechnik?
Chyba żartujesz z tym czekaniem na sekcje?

A co to? Pirotechnicy z BOR-u to jakies ideały? Takie oficery o mentalności św Franciszka?
Czemu pirotechnik zachalł? Odpowiedź jest prosta.....bo nie był "Lemoniadowym Joe".

No ale ja rozumiem.....dla ludzi dotknietych "zespołem macierewicza" w stopniu wysokim, nawet śmierć pijanego wirachy jest elementem spisku smoleńskiego.
Pewnie go załatwili magnetyczną mgła i wybuchowym spiritem.

Pn lis 19, 2012 14:22

Humalogu nie zrozumiałeś bo zająłeś się umieszczaniem mnie w szufladce ,,macierewicz"
Nie kwestionuje, ze pił ,że sie bił.
Kwestionuję przypadek.
Gdy komus brakuje argumentów to sięga po inwektywy jak ty.

Wt lis 20, 2012 12:27
A jaki cel ma kwestionowanie przypadku (najprawdopodobniej) pijackiej smierci jakiegos ochroniarza, jeżeli nie snuciem teorii powszechnych spisków swiatowych nakierowanych na Najjaśniejszą Rzeczpospolitą Wolską?

Wt lis 20, 2012 13:01

humalogu piszemy w temacie ,,zagadkowe zgony.....
Moim zdaniem piszę na temat. Zgon jest zagadkowy.
W kwestii Wolskiej RZp odsyłam do tematu ,,wpadki Komorowskiego" do wyboru do koloru:parasolka dla prezydenta Francji ,bigos, niewierna zona.....

Wt lis 20, 2012 14:41

Dzisiaj w Warszawie zamordowano Krzysztofa Zalewskiego, eksperta lotniczego badającego katastrofę smoleńską - dowiedział się portal Niezależna.pl

Po południu do siedziby wydawnictwa Magnum-X przy ulicy Grochowskiej na warszawskiej Pradze wtargnął mężczyzna, który zadał kilka ciosów nożem 46-letniemu Krzysztofowi Zalewskiemu. 48-letni bandyta odpalił również ładunek wybuchowy. Doszło do eskplozji, ale siła rażenia nie była duża.

Na miejscu zbrodni nadal pracuje ekipa dochodzeniowo-śledcza i obecny jest prokurator.

- Dlatego na razie nie udzielamy żadnych szczegółowych informacji - mówi Niezależnej.pl prokurator Renata Mazur, rzecznik Prokuratury Okręgowej Warszawa Praga.

Krzysztof Zalewski był ekspertem lotniczym, którym wielokrotnie wypowiadał się na temat katastrofy smoleńskiej, m.in. na łamach "Gazety Polskiej". Był również jednym z bohaterów filmy "10.04.10" Anity Gargas. Krytykował raporty komisji MAK i komisji Jerzego Millera.

Nie żyje zatem kolejna osoba, która bruździła w sprawie katastrofy. Kto następny?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pn gru 10, 2012 20:34
Oczywiście jak przystało na GP musi to być mord polityczny, bo nie z prozaicznych przyczyn biznesowych
http://www.wiadomosci.wp.pl/kat,1019393 ... omosc.html

Pn gru 10, 2012 21:23

No bo przecież to zupełnie normalne, że ktoś "prozaiczne przyczyny biznesowe" rozwiązuje za pomocą ładunków wybuchowych.

Pn gru 10, 2012 21:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona