WALENTYNKI- dzień Miłości czy złudny teatr gestów
| Autor |
Wiadomość |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Anguo, nie twierdzę że z powodu ludzi nieszczęśliwie zakochanych albo zdołowanych brakiem sympatii, należałoby przestać obchodzić Walentynki 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Pt lut 10, 2006 16:39 |
|
|
|
 |
|
Awa
|
ten sporadyczny seks u DDV tez mi sie spdobał:)
|
| Pt lut 10, 2006 18:01 |
|
 |
|
angua
|
ToMu
Twoje zdanie posłużyło mi za punkt wyjścia do jakichś tam refleksji; wiem, że tak nie twierdziłeś
Awa.
Zdanie Ddv było na forum szeroko komentowane  , a ten wątek akurat nie jest najlepszy do wracania do tego tematu - tym bardziej, że Ddv się raczej nie wypowie. Proponuję nie wracać tu do tego.
Z dzieciaków za to można brać przykład. Że to nie musi być święto tylko tych zakochanych po uszy, gdzie na kartce bardziej lub mniej słodziutkiej trzeba sobie wyznać dozgonną miłość. Może być też pretekstem do zwykłych - a przecież niecodziennych - gestów sympatii 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pt lut 10, 2006 18:24 |
|
|
|
 |
|
Awa
|
anqua a ucieszyc sie juz z tego zdania to nie mozna?wiem ze po czasie ale dopiero teraz poczytałam caly watek.
|
| Pt lut 10, 2006 21:01 |
|
 |
|
angua
|
Cieszyć się można, oczywiście  Ja tylko chciałam zaznaczyć, że z dyskusji na ten temat raczej nic nie będzie, a wątek jest o czym innym
Jeśli już o tym cieszeniu się mówimy, to może w ramach piątkowego relaksu niech każdy pomyśli o czymś, co mu sprawia radość i sobie taką radość zafunduje?
Ja na początek poprzeglądam jeszcze forum przez chwilę, hehe
Spidy, możesz zrobić z nami porządek, jak Ci się chce...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
| Pt lut 10, 2006 21:15 |
|
|
|
 |
|
wiedxma
|
 no wiesz..
To nie tylko kwestia pięknych gestów.
Na walentynki będąc z chłpakiem nawet nie wspomnieliśmy jaki to dzień!
Nigdy nie powiedzieliśmy sobie, że się kochamy, albo też zakochaliśmy, wystarczy, że to wiemy.
A z gestami dajcie spokój! 
|
| Śr lut 15, 2006 16:50 |
|
|
|