Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przypadku
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Bioenergoterapia- niszczycielska siła-czy w każdym przyp
Czyli Aleksandrze - dwie wersje zmierzające jednak do jednego punktu - " ratowanie życia " namacalnym środkiem
|
Pn wrz 03, 2012 16:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
na to wygląda, @Magdalena_i
|
Pn wrz 03, 2012 17:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nadal jednak nie wiemy , czy w każdym przypadku bioenergia wyniszcza
|
Pn wrz 03, 2012 19:17 |
|
|
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Mimo wszystko pozostanę przy swoim zdaniu, że bioenergia nie wyniszcza, tylko podtrzymuje życie, za to wyniszczająca jest głupota.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Pn wrz 03, 2012 19:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zafunduj sobie porządną dawkę - homo - a przekonasz się jak wypierze Ci mózg
|
Pn wrz 03, 2012 20:50 |
|
|
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Codziennie mi taka odpowiednią dla mnie dawkę funduje Pan Bóg.  Bardzo dobrze mi działa nie tylko na mózg, na całą mą istotę działa cudownie  I chroni od głupoty, przy okazji 
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Pn wrz 03, 2012 20:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
a to gratuluję , ale może mylimy pojęcia co do bioenergii?
|
Pn wrz 03, 2012 21:05 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Dla mnie bioenergia to energia życia 
|
Pn wrz 03, 2012 21:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale wiesz o tym, że energia Boga jest najczystszą formą energii działającą na ludzką nadświadomość i działającą na nią bezpośrednio - a bioenergia niestety taką formą działania już nie jest, bioenergia potrzebuje przewodnika w formie człowieka lub innego przekaźnika który jest w stanie takową energie przesłać
|
Pn wrz 03, 2012 21:37 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Bioenergia "zanieczyszczona" ludzką wibracją nie przestaje być bioenergią. Poza tym, dlaczego człowiek miałby, według Ciebie, bioenergię "zanieczyszczać"? Człowiek jest obrazem Boga i emanuje miłością. Każdy trochę w innym stopniu, dlatego "ludzkie bioenergie" świecą różnymi barwami tęczy. I jest jeszcze coś. Skąd przekonanie, że ludzie przekazują "własną" bioenergię? Gdyby tak było, to szybko umarliby, przy tak pojętym miłowaniu innych. Te czasy już raczej minęły, po śmierci Stanisława Nardellego, nie robi się już spektakularnych zabiegów dla tysięcy ludzi na stadionach.
|
Pn wrz 03, 2012 22:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nigdy nie napisałam , że człowiek posiada własną bioenergie wg mnie jest to niemożliwe.
Nie wiem czy bioenergia może być zanieczyszczona ludzką wibracją , wiem natomiast że energia Boga działająca na ludzką nadświadomość nigdy , ale to nigdy nie może być zanieczyszczona ludzką wibracją , wtedy nie byłoby to działanie Boga i z Bogiem wiele wspólnego by nie miało. Skoro uważasz , że bioenergie mogą zanieczyścić ludzkie wibracje - nie jest to działanie Boga
Bóg jest Istotą "czystą"
|
Pn wrz 03, 2012 22:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Dla mnie bioenergia to energia życia  ... a dla mnie bioenergoterapia to terapia wykorzystują energię życia.
|
Wt wrz 04, 2012 7:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Mimo wszystko pozostanę przy swoim zdaniu, że bioenergia nie wyniszcza, tylko podtrzymuje życie, za to wyniszczająca jest głupota. też tak uważam, że bioenergoterapia -sama w sobie-nie wyniszcza, jest w stanie wyleczyć te choroby, schorzenia, wobec których konwencjonalna medycyna jest bezradna, gdzie leki, zamiast leczyć, wyniszczają organizm. wyniszczająca może być obca energia, która jest wykorzystywana do leczenia. nie każdy jest w stanie oprzeć się temu, poddając się głupocie.
|
Wt wrz 04, 2012 7:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
anmara napisał(a): Alus napisał(a): homo_homini_canis_est napisał(a): Z tego opisu wyglądałoby, że to nie Jezus uzdrawiał, tylko Jego Ojciec, Bóg. Jezus - człowiek prosił Boga Ojca o uzdrowienie Łazarza i wtedy uzdrowienie nastąpiło. Za sprawą Ojca a nie Syna. Tylko wtedy, gdy odrzucimy słowa Chrystusa Ja i Ojciec jedno jesteśmy i słowa Ewangelisty.. Ale to są słowa Syna, a nie Ojca. Co mówi o tym Ojciec Bóg ? Skoro Ojciec mógłby mówić coś innego, znaczyłoby to, że Bóg w Trójcy Jedyny jest ze sobą wzajemnie skłocony. homo_homini_canis_est napisał(a): Dla mnie bioenergia to energia życia  Podobnie sądził Szymon Mag.
|
Wt wrz 04, 2012 9:38 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Alus napisał(a): homo_homini_canis_est napisał(a): Dla mnie bioenergia to energia życia  Podobnie sądził Szymon Mag. Opowiesz nam więcej o tych rewelacjach? I źródłach tej wiedzy?
|
Wt wrz 04, 2012 10:16 |
|
|
|