Przystanek Woodstock - zjawisko pozytywne?
Autor |
Wiadomość |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Myślę,że go nie złożono na ołtarzu ale swojego czasu pisano o młodzieńcu który zmarł rzekomo na "udar słoneczny" ,a w rzeczywistości zachłysnął sie po pijaku swoimi wymiocinami. Niewydolność krążeniowa or sth, pisali niedawno na WP chyba. Pewnie schlał się lub naćpał, zasnął na słońcu i lypa. Cóż, kretynów nie brakuje, nie jest to wina ani PW, ani Owsiaka. Cytuj: Czy na Woodstok oprócz krysznaitów i Przystanku Jezus ,są jeszcze jakieś inne ugrupowania religijne? Ja widziałem tam jakiegoś szamana, który łaził z magiczną laską. XD A Kryszna jest tam chyba dlatego, że na oryginalnym Woodstocku też byli. Cytuj: Kogo drażni taka wystawa?Nikt nie musi jej oglądać,a z tego co dowiedziałem sie na ten temat,to organizatorzy mieli zezwolenie władz lokalnych. Ja słyszałem, że było wręcz przeciwnie. Niemniej jednak pokojowy patrol nie powinien zabierać (jeśli w ogóle to zrobił) tych obrazów, co najwyżej wystawę rozebrać. Cytuj: Owsiak nie jest właścicielem tego terenu,a obawiam się,że jego formacje "patrole pokoju" nie mają umocowania prawnego.
Na czas trwania imprezy niejako jest. Nie wystawisz tam swojego stoiska handlowego bez umowy z organizatorem imprezy.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr sie 05, 2009 12:49 |
|
|
|
 |
Leontodon
|
Z pewnościa wystawy nie zabrał Patrol! Ktoś z festiwalu pewnie, lewaków nie brakuje nigdzie , ale nie PP! Typowe , ordynarne , moherowe kłamstwo na temat PW , jakich wiele juz było z ust"Frondy" z przyległościami i innych rydzykantów. (Adresowane do tych którzy z racji metryki nigdy na czms takim nie byli i nie będą  Spowodowane tym że ich sekta NIGDZY I NIGDZIE nie zgromadziła ( ani nie zgromadzi) tylu ludzi co PW, a czego w swej dzikiej zawiści przeżyć mohery nie mogą. I tak BTW Właśnie przyjechałem z Kostrzyna. 
|
Śr sie 05, 2009 13:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cyryl napisał(a): Pozostaje pytanie ,z jakich przyczyn odmówiono? Czy wygląd i atmosfera miejsca w tym czasie licowały z godnością ceremonii?
Nie znam przyczyn jakie decydowały o stanowisku kurii.
Jesliby chodziło o wygląd i atmosfere to tylko mogły byc domniemania, gdyż Owsiak występił z prosbą przed rozpoczeciem 1 Woodstocka.
Może kurialiści bazowali na hasle "Róbta co chceta" i z góry postrzegali festiwal jako coś na miarę Sodomy i Gomory.
|
Śr sie 05, 2009 14:13 |
|
|
|
 |
Cyryl
|
Wystawy nie zabrał pokojowy patrol
Oczywiście wystawę zdemontował oddział ubranych na czerwono krasnoludków jak widać na filmie.....
http://www.fronda.pl/videoteka/pokaz/757
|
Śr sie 05, 2009 14:57 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
No z tego właśnie filmu nie wynika, że PP zabrał wystawę. Dziwne, Fronda znów robi z siebie kretynów i jeszcze na dowód tego daje filmy, które przeciwstawiają się ich zarzutom. Takie rzeczy tylko na Frondzie.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr sie 05, 2009 15:16 |
|
|
|
 |
Leontodon
|
Cyryl napisał(a): No z tego właśnie filmu nie wynika, że PP zabrał wystawę. Dziwne, Fronda znów robi z siebie kretynów i jeszcze na dowód tego daje filmy, które przeciwstawiają się ich zarzutom. Takie rzeczy tylko na Frondzie.
Oni nie muszą z siebie inteligentnych inaczej robić  . To są fanatycy. Fanatyzm to rodzaj bezmyślności. A bezmyślność z inteligencja nie idzie w parze zbyt często. Oczywiście mogła sobie wystawa stać ( tylko czemu nielegalnie) Ale zastanawia mnie jedno - czy Fronda et. consortes uważa wszystkich co pojechali na PW za lewaków i aborcjonistów? A tak by wynikało z ich histerycznej (jak zawsze) reakcji.
ROTFL 
|
Śr sie 05, 2009 17:53 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
 Re: Przystanek Woodstock - zjawisko pozytywne?
Był ktoś w tym roku? Papa Rouch dali niezłego czadu, szczególnie pod koniec.
Ludzi jak zwykle pełno, atmosfera sympatyczna, a żarcie u Krisznowców nadal smaczne. ;P
|
So lip 31, 2010 17:17 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Nie lubię Woodstocku. Nie lubię Papa Ro ach. Nie lubię błota. Nie lubię kurzu. Nie lubię otyłych dziewczyn taplających się w błocie z kurzu w samej bieliźnie na Woodstocku w rytm Papa Roach. Ale z ciekawości- jakie żarcia dawali Krysznowcy? 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
So lip 31, 2010 18:48 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Literówka, sory. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Krisznowcy dawali to co zwykle - jakiś żółty ryż polany sosem, słodka brązowa kulka z nie wiem czego i jakieś chrupkie pieczywo, coś a'la pity, uwielbiam to. ;s Błota nie było, kurz niestety owszem, ale i tak mniej niż rok temu. Otyłe dziewczyny w rytm Papa Roach nie taplały się w błocie, mogłeś jechać. 
|
N sie 01, 2010 11:28 |
|
 |
spring9
|
Było błoto  codziennie po godzinie 16 grzybek działał ! Było wspaniale  najpiękniejszy festiwal na Świecie !
_________________ Anielskie usta, a szatańskie serce..
|
Wt sie 03, 2010 10:52 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Może jakiś flame mały? Był Szatan na tegorocznym Woodstocku czy go nie było? ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
|
Pn sie 06, 2012 9:10 |
|
 |
Johnny99
|
Szatan to nie wiem, ale byli The Darkness, a nie było mnie 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn sie 06, 2012 9:29 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Może jakiś flame mały? Był Szatan na tegorocznym Woodstocku czy go nie było? ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) @Mroczny Pasażer. Ponoć jawnej obecności mediów toruńskojęzycznych nie odnotowano. (Ale kto ich tam wie, skoro ichniejsze kobietony z Trwama nie znają Pierwszej Poprawki do Dekaloga o nakazie tapetowania facjaty, coby dzieciątek niewinnych nie straszyć i chłopów w impotencję nie wpędzać. Przeto - zaprawdę powiadam Ci - trudno w 100% odróżnić służebnicę Diabła od spoconej spokoidolki Sabatona). Poza tym nasz zacny @maluczki założył wczoraj adekwatnego temata. O ilem go zrozumiał, bo po zaliczeniu dużej i małej sceny, konsumpcji befsztyku u Krisznowców, kaszanki w namiocie "żyjących w prawdzie" i wysłuchaniu homilii u Kamedułów elokwentnych - musi i ziołem, i kąpielą błotną nie pogardził, albowiem widać nie dopity i o św. pamięci abp. Życińskim napomina i winka Zbawicielowi oraz społeczeństwu nawykłemu do higieny gardziełka gotów odmówić. O, o tu - http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=9&t=32009Przeto - jeśli nie byłeś w roku bieżącym - spytaj go, a będziesz miał wiedzę z pierwszej ręki, znaczy się bańki. (Chyba, że Damian Marley zrobił mu takie rage, iż pisze obrazami z rydzykowych propagandówek/produkcyjniaków, montowanymi przed sześciu laty przez prawdziwie sromotnych amatorów dla prawdziwych prawdziwków?  ?)
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Pn sie 06, 2012 10:43 |
|
 |
wkaczmarczyk
|
Nie cierpie woodstocku i wiem co pisze bo mieszkam w Kostrzynie. Masssakra. Brud smrod i grzech. Muza do bani, plynoce rynsztokami smieci i publiczny nierzad. Miasto zaczyna wracac do normalnego stanu kolo lutego-marca. Smrod sie unosi przynajmniej do listopada, woda niezdatna do uzycia. Sekciarze co krok, strach na miasto samej wyjsc i Bog jeden wie co jeszcze tam sie dzieje. Wiekszasc przystankowiczow nie dochodzi na pole, robia se impreze na miescie. Podziwiam odwage ewangelizatorow z PJ.
|
Śr sty 29, 2014 17:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
co tak śmierdzi przez kilka miesięcy? 
|
Śr sty 29, 2014 18:52 |
|
|
|