Wśród zapewnień o zgodzie, spod słów sączyła się nienawiść.
| Autor |
Wiadomość |
|
Witold33
|
 Re: Wśród zapewnień o zgodzie, spod słów sączyła się nienawi
Nie zgadniesz. Wiele osób o to pyta. Wiele osób też mi nie wierzy, sądzą, że tylko tak opowiadam . A ja się po prostu od dawna interesuję technologią dezinformacji i manipulacji. No i dodatkowo intryguje mnie kiczowatość formy, czasem też nie celowa, by naród poniał, lecz autentyczna, z buractwa się wywodząca. Choć od małego zdeklarowany antykomunista, lubiłem poszperać w wydawanych przez czerwonego Szpilkach, w sowieckich Krokodiłach. Czemu mnie to wciąga? Fascynuje? Atimeres będzie wiedział. Mój lekki Asperger powoduje, że sam takich piramidalnych przewrotności nie umiem na poczekaniu wymyslać, stąd to zainteresowanie pomieszane z rozbawieniem i czasem nawet chorym podziwem. Słuchanie Torunia skrzętnie ukrywam przed obcymi, np. zmieniając stację w aucie gdy wysiadam na chwilę, by nie wzięto mnie za świra i oszołoma, bez szans wyjaśnienia prawdziwych powodów. Podobnie, choć jestem za demokracją i rozsądnym postępem lubię się czasem ubawić wykwitami pomysłowości Sasinów , Ziober, Czarnków różnej maści w dziedzinie maskirowki. Boki zrywać. Uczyć się:-)))
|
| N paź 19, 2025 18:50 |
|
|
|
 |
|
Atimeres
|
Witold33 napisał(a): Nie zgadniesz. Wiele osób o to pyta. Wiele osób też mi nie wierzy, sądzą, że tylko tak opowiadam . A ja się po prostu od dawna interesuję technologią dezinformacji i manipulacji. No i dodatkowo intryguje mnie kiczowatość formy, czasem też nie celowa, by naród poniał, lecz autentyczna, z buractwa się wywodząca. Choć od małego zdeklarowany antykomunista, lubiłem poszperać w wydawanych przez czerwonego Szpilkach, w sowieckich Krokodiłach. Czemu mnie to wciąga? Fascynuje? Atimeres będzie wiedział. Mój lekki Asperger powoduje, że sam takich piramidalnych przewrotności nie umiem na poczekaniu wymyslać, stąd to zainteresowanie pomieszane z rozbawieniem i czasem nawet chorym podziwem. Słuchanie Torunia skrzętnie ukrywam przed obcymi, np. zmieniając stację w aucie gdy wysiadam na chwilę, by nie wzięto mnie za świra i oszołoma, bez szans wyjaśnienia prawdziwych powodów. Podobnie, choć jestem za demokracją i rozsądnym postępem lubię się czasem ubawić wykwitami pomysłowości Sasinów , Ziober, Czarnków różnej maści w dziedzinie maskirowki. Boki zrywać. Uczyć się:-))) To jednak nie sam asperger. Operowałbym za czymś więcej: antyspołeczne ASPD! Stale szukasz czegoś, z czym byś mógł walczyć. To nie asperger.
|
| Pn paź 20, 2025 4:43 |
|
 |
|
george45
|
[code][/code] Atimeres napisał(a): Witold33 napisał(a): Nie zgadniesz. Wiele osób o to pyta. Wiele osób też mi nie wierzy, sądzą, że tylko tak opowiadam . A ja się po prostu od dawna interesuję technologią dezinformacji i manipulacji. No i dodatkowo intryguje mnie kiczowatość formy, czasem też nie celowa, by naród poniał, lecz autentyczna, z buractwa się wywodząca. Choć od małego zdeklarowany antykomunista, lubiłem poszperać w wydawanych przez czerwonego Szpilkach, w sowieckich Krokodiłach. Czemu mnie to wciąga? Fascynuje? Atimeres będzie wiedział. Mój lekki Asperger powoduje, że sam takich piramidalnych przewrotności nie umiem na poczekaniu wymyslać, stąd to zainteresowanie pomieszane z rozbawieniem i czasem nawet chorym podziwem. Słuchanie Torunia skrzętnie ukrywam przed obcymi, np. zmieniając stację w aucie gdy wysiadam na chwilę, by nie wzięto mnie za świra i oszołoma, bez szans wyjaśnienia prawdziwych powodów. Podobnie, choć jestem za demokracją i rozsądnym postępem lubię się czasem ubawić wykwitami pomysłowości Sasinów , Ziober, Czarnków różnej maści w dziedzinie maskirowki. Boki zrywać. Uczyć się:-))) To jednak nie sam asperger. Operowałbym za czymś więcej: antyspołeczne ASPD! Stale szukasz czegoś, z czym byś mógł walczyć. To nie asperger.Staruszku, może w swej wypowiedzi dostrzeżesz, jak jesteś omylnym nawet w sprawach ziemskich.
|
| Pn paź 20, 2025 8:22 |
|
|
|
 |
|
Atimeres
|
george45 napisał(a): [code][/code] Atimeres napisał(a): Witold33 napisał(a): Nie zgadniesz. Wiele osób o to pyta. Wiele osób też mi nie wierzy, sądzą, że tylko tak opowiadam . A ja się po prostu od dawna interesuję technologią dezinformacji i manipulacji. No i dodatkowo intryguje mnie kiczowatość formy, czasem też nie celowa, by naród poniał, lecz autentyczna, z buractwa się wywodząca. Choć od małego zdeklarowany antykomunista, lubiłem poszperać w wydawanych przez czerwonego Szpilkach, w sowieckich Krokodiłach. Czemu mnie to wciąga? Fascynuje? Atimeres będzie wiedział. Mój lekki Asperger powoduje, że sam takich piramidalnych przewrotności nie umiem na poczekaniu wymyslać, stąd to zainteresowanie pomieszane z rozbawieniem i czasem nawet chorym podziwem. Słuchanie Torunia skrzętnie ukrywam przed obcymi, np. zmieniając stację w aucie gdy wysiadam na chwilę, by nie wzięto mnie za świra i oszołoma, bez szans wyjaśnienia prawdziwych powodów. Podobnie, choć jestem za demokracją i rozsądnym postępem lubię się czasem ubawić wykwitami pomysłowości Sasinów , Ziober, Czarnków różnej maści w dziedzinie maskirowki. Boki zrywać. Uczyć się:-))) To jednak nie sam asperger. Operowałbym za czymś więcej: antyspołeczne ASPD! Stale szukasz czegoś, z czym byś mógł walczyć. To nie asperger.( ? ? ? ) może w swej wypowiedzi dostrzeżesz, jak jesteś omylnym nawet w sprawach ziemskich. Wybacz, nie czekałem na Ciebie. Od dawna o tym wiem beż żadnych opracowań tego tematu... 
|
| Pn paź 20, 2025 8:26 |
|
 |
|
george45
|
Zatem w jakim celu, swe mylne ble ble ble wypisujesz? Jakieś głosy podpowiadają?
|
| Pn paź 20, 2025 8:31 |
|
|
|
 |
|
Atimeres
|
george45 napisał(a): Zatem w jakim celu, swe mylne ble ble ble wypisujesz? Jakieś głosy podpowiadają? Próbuję konkurować z Tobą; już wiem, że mnie daleko zdystansowałeś w tym ble-ble!
|
| Pn paź 20, 2025 8:33 |
|
 |
|
george45
|
Atimeres napisał(a): george45 napisał(a): Zatem w jakim celu, swe mylne ble ble ble wypisujesz? Jakieś głosy podpowiadają? Próbuję konkurować z Tobą; już wiem, że mnie daleko zdystansowałeś w tym ble-ble! To że jak twierdzisz "wiesz", podpowiadają Tobie te głosy, czy może masz jakiś certyfikat umocowujący cię w tej "wiedzy"?
|
| Pn paź 20, 2025 8:50 |
|
 |
|
mareta
|
Witold33 napisał(a): Nie zgadniesz. Wiele osób o to pyta. Wiele osób też mi nie wierzy, sądzą, że tylko tak opowiadam . A ja się po prostu od dawna interesuję technologią dezinformacji i manipulacji. No i dodatkowo intryguje mnie kiczowatość formy, czasem też nie celowa, by naród poniał, lecz autentyczna, z buractwa się wywodząca. Choć od małego zdeklarowany antykomunista, lubiłem poszperać w wydawanych przez czerwonego Szpilkach, w sowieckich Krokodiłach. Czemu mnie to wciąga? Fascynuje?
Boki zrywać. Uczyć się:-))) Polecam TVN i TVP REPUBLIKA na przemian, znajdziesz się w dwu różnych światach. Życzę sukcesów i mało nerwowych sytuacji. Moja znajoma czytała "Tybunę Ludu", " NIe", zaraz potem włączała radio "Wolna Europa", mówiła, żeby zachować równowagę. Jerzego Urbana też słuchała.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
| Pn paź 20, 2025 13:56 |
|
 |
|
Idący
|
Barany idą za jednym przewodnikiem medialnym. Po to, aby konfrontować przeciwne media, trzeba mieć nieco obiektywizmy, aby wyłowić fragmenty rzeczywistości.
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
| Pn paź 20, 2025 15:39 |
|
 |
|
Witold33
|
Ratunku, nic nie pojęliscie. Tu nie ma mowy o żadnym symetrycznym równoważeniu opinii, tylko o analizie patologicznych szczujni no i trochę dobrej zabawy wioseczkowym poziomem i jarmarczną szmirą najgorszego sortu.
|
| Pn paź 20, 2025 23:48 |
|
 |
|
mareta
|
Witold33 napisał(a): Ratunku, nic nie pojęliscie. Tu nie ma mowy o żadnym symetrycznym równoważeniu opinii, tylko o analizie patologicznych szczujni no i . A to szkoda, bo mądrzy opiniotwórcy słuchają i prawej i lewej strony, jak w sądzie- nawet oskarżony ma głos.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
| Wt paź 21, 2025 5:41 |
|
 |
|
Atimeres
|
mareta napisał(a): Witold33 napisał(a): Nie zgadniesz. Wiele osób o to pyta. Wiele osób też mi nie wierzy, sądzą, że tylko tak opowiadam . A ja się po prostu od dawna interesuję technologią dezinformacji i manipulacji. No i dodatkowo intryguje mnie kiczowatość formy, czasem też nie celowa, by naród poniał, lecz autentyczna, z buractwa się wywodząca. Choć od małego zdeklarowany antykomunista, lubiłem poszperać w wydawanych przez czerwonego Szpilkach, w sowieckich Krokodiłach. Czemu mnie to wciąga? Fascynuje?
Boki zrywać. Uczyć się:-))) Polecam TVN i TVP REPUBLIKA na przemian, znajdziesz się w dwu różnych światach. Życzę sukcesów i mało nerwowych sytuacji. Moja znajoma czytała "Tybunę Ludu", " NIe", zaraz potem włączała radio "Wolna Europa", mówiła, żeby zachować równowagę. Jerzego Urbana też słuchała. Tak powstają zaburzenia osobowości lub psychiki, podobnie jak na skutek mieszania ras, co ujawniają statystyki psychiatryków.
|
| Wt paź 21, 2025 11:43 |
|
 |
|
george45
|
Staruszku, te statystyki na których się opierasz, to sporządzili jednorasowi, czy wielorasowi statystycy?
|
| Śr paź 22, 2025 5:14 |
|
 |
|
Atimeres
|
george45 napisał(a): ((? ? ? ) Cenzura OBYCZAJOWA te statystyki na których się opierasz, to sporządzili jednorasowi, czy wielorasowi statystycy? To Mental Illness - U.S. https://www.nimh.nih.gov/health/statist ... al-illness
|
| Śr paź 22, 2025 6:33 |
|
 |
|
george45
|
Hmm, to opinia wielorasowców, tych którzy mają według tego co piszą zaniżone IQ. Uważasz ją za wiarygodną, to tak jakoś się kupy nie trzyma. 
|
| Śr paź 22, 2025 7:13 |
|
|
|