|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Praca w zakładzie pogrzebowym
Autor |
Wiadomość |
gallerr
|
 Praca w zakładzie pogrzebowym
Witam czy ktoż wie gdzie Szukać takiej pracy, wySyłałem cv do wielu firm ale bez zkutku, proże o pomac
________________ Witam, czy ktoś wie gdzie szukać takiej pracy? Wysyłałem CV do wielu firm ale bez skutku, proszę o pomoc.
Uprasza się o zachowanie zasad polskiej ortografii. Dziękuję. Moderator - zm
|
Śr kwi 04, 2007 16:59 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Właśnie w taki sposób jak to robisz, poprzez wysyłanie ofert. Po warunkiem wolnego etatu w którymś z zakładów, odpowiednich Twoich dyspozycji i złożonego CV powinieneś dostać pracę.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr kwi 04, 2007 17:13 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A ja jestem ciekaw - czy są tam jakieś, powiedzmy, nietypowe wymagania 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz kwi 05, 2007 8:23 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Z tego co wiem, to raczej nie. Kumpel kiedyś pracował, ale długo nie wytrzymał. Dlatego raczej nie powinno być problemu znaleźć tam praca, bo nikt tam pracować nie chce.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Cz kwi 05, 2007 11:00 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|