|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
PiotrekP
|
 Odwaga
Zal i przykro jest, ze prawa Boze zostaly zmienione przez kosciol katolicki Jesli ktos mi nie wierzy to prosze zobaczyc w pismie swietym .czy ktos sie zastanawial nad slowami Pana Jezusa .Nie kazdy kto mi mowi panie panie wejdzie do Krulestwa Niebios, lecz ten kto pelni wole Ojca mego, a wola Pana Boga jest przestrzeganie 10-ciu przykazan kiedys nie czytalem Slowa Bozego ,a dzis kiedy czytam i poznaje mam pytania tylko ,ze kiedy pytam to nie ktorzy odpowiadaja z nerwami chyba boja sie prawdy jesli nie mam racji to pomusz mi zrozumiec tylko na podstawie Pisma Swietego Od poczatku do konca Slowo Boze mowi i caly czas ostrzega nas przed bawochwalstwem,dniem siudmym aby go przestrzegac i nigdzie nie znalazlem wzmianki o dniu pierwszym Daje mi to duzo do zrozumienia i dziekuje Panu Bogu po przez Jezusa CHrystusa Piotrek P
|
Pn kwi 09, 2007 14:47 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Rozumiem, że jest to pewien rodzaj świadectwa.
Bo wątki w nim poruszone poruszyłeś również w Prawdach wiary, zresztą nie podejmując dyskusji. Ponieważ świadectw się nie komentuje, temat zamykam. Zainteresowanych dyskusją odsyłam do właściwego tematu.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pn kwi 09, 2007 19:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|