|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Rydzyk:Kaczyńska to czarownica, powinna się poddać eutanazji
Autor |
Wiadomość |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
 Rydzyk:Kaczyńska to czarownica, powinna się poddać eutanazji
No, właśnie! Słyszeliście na pewno o tej kwestii, którą szanowny Grzybek kierował do studentów założonej przez niego uczelni!
Co tym sądzicie???! Jak znam życie to wielu z Was wypowie się: "Czego Ty chcesz od naszego kochanego Ojca Dyrektora! On powinien dostać Nobla za to co robi!"
Ale zapraszam do dyskusji!
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
N lip 08, 2007 21:52 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A nie powinien dostac Pokojwej Nagrody Nobla?
Nie rozumiem dlaczego nie...
|
N lip 08, 2007 22:09 |
|
 |
meritus
|
posłuchamy zobaczymy - napisali to w gazecie należącej do sekretarza KC PZPR ds propagandy... ja tu widzę drugie dno... chca by ludzie się rzucili jutro do kiosków, chcą narzucić interpretację tych wypowiedzi, które mogą brzmieć zupełnie inaczej
|
N lip 08, 2007 22:20 |
|
|
|
 |
Bartas
|
zuco napisał(a): A nie powinien dostac Pokojwej Nagrody Nobla? Nie rozumiem dlaczego nie...
Uzasadnij swoją wypowiedź!  Stoisz po stronie Grzyba?
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
N lip 08, 2007 22:22 |
|
 |
meritus
|
Wolę słuchać o.Rydzyka niż sekretarza KC.
Będę bezpośrednio się wypowiadał na temat wypowiedzi o.Rydzyka, jak ją łaskawie ujawnią. Bo coś powiedział, a nie wiadomo co, a na razie narzuca się ludziom interpretację.
|
N lip 08, 2007 22:34 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Ja tylko powiem, że ten temat już się pojawił wielokrotnie, ale dyskusja powinna toczyć się tutaj viewtopic.php?p=264374#264374

|
N lip 08, 2007 22:40 |
|
 |
Bartas
|
Czasem zastanawiam się co ja w ogóle robie na tej teologii, choć tam ... nikt publicznie się nie wypowiada na temat RM czy pana Grzyba
Mam dość tej obłudy kleru!!!!!!
A Wy? Wy tak spokojnie na to patrzycie? Udajecie, że nic się nie dzieje!
|
Pn lip 09, 2007 7:45 |
|
 |
zielona_mrowka
|
;] Ja też nie wiem co robisz na tej teologii tym bardziej że sa wakacje Facet zmień studia bo się wykończysz a i tak nic dobrego z nich nie wyciągniesz :]
A i proszę nie pisać "Grzybek", "Grzyb"...
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pn lip 09, 2007 8:15 |
|
 |
kosiarz
zbanowany na stałe
|
Bartas napisał(a): Czasem zastanawiam się co ja w ogóle robie na tej teologii, choć tam ... nikt publicznie się nie wypowiada na temat RM czy pana Grzyba Mam dość tej obłudy kleru!!!!!!A Wy? Wy tak spokojnie na to patrzycie? Udajecie, że nic się nie dzieje!
ale przybliż nam o co Ci chodzi? Jak Ty to oceniasz..skomentuj...bo zakładanie wątku w którym zadajesz pytanie...ludzie odpowiadaja, a Ty tylko komentujesz!! i się obrazasz ...jest niepoważne.
A dalej nie znamy Twojego zdania.
|
Pn lip 09, 2007 8:35 |
|
 |
Bartas
|
Chodzi mi o ogólną obłudę duchowieństwa w sprawach materialnych i politycznych,a nam wiernym mówią zupełnie co innego. Czy wy naprawdę tego nie widzicie, albo udajecie, że jest dobrze? Dziś duchowni tak naprawdę wcale nie liczą się ze Słowem Wcielonym, który mówi coś na ten temat
"Łatwiej wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż bogatemu do Królestwa Bożego" (Mk 10, 25)
To się przede wszystkim tyczy pana Rydzyka  Dla mnie to nie jest żaden ksiądz czy ojciec! Po prostu RYDZYK i inaczej o nim nie będę mówić, choćby nie wiem co! Kto mu dał, do jasnej ciasnej, ten habit?
|
Pn lip 09, 2007 8:51 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Kamyk podał link do dyskusji, która już się toczy. Zatem, temat ten zamykam.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn lip 09, 2007 10:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|