|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Kilka pytań do brata Tadeusza R.
Autor |
Wiadomość |
tomkapi
|
 Kilka pytań do brata Tadeusza R.
Czcigodny mój bracie (jesteś nim tak jak każda roślinka, każde zwierzę i każde ziarenko piasku z których to sie stałem i do których powrócą cząsteczki mego ciała) Tadeuszu, czy nie przykładasz zbyt wielkiej wagi do materii zwanej pieniądzem? Czy nie uległeś pokusie władzy, czy nałóg poklasku tobą nie zawładną? Czy nie siejesz niezgody?
A jeżeli tak?
To czy godny jesteś sprawować pamiątkę ofiary Jezusa Chrystusa, czy słowa modlitwy wypływają z Twego serca?
Rozważ proszę te słowa w swoim sercu.
Bóg z Tobą
_________________ Dobrze że Jesteście
|
Wt lut 19, 2008 20:15 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Czcigodny mój bracie, oto ja do którego skierowałeś te słowa postanowiłem w końcu ujawnić swoją tożsamość na tym forum. Chciałem być anonimowy, ale skoro skierowałeś do mnie te pytania, to muszę na to jakoś odpowiedzieć.
Nie wiem dlaczego szukasz drzazgi w moim oku zamiast zająć się sobą, chyba kieruje Tobą zazdrość, ja mam sumienie czyste.
Bóg z Tobą
Tadeusz R.
|
Wt lut 19, 2008 21:23 |
|
 |
hitman
|
Zencognito napisał(a): Czcigodny mój bracie, oto ja do którego skierowałeś te słowa postanowiłem w końcu ujawnić swoją tożsamość na tym forum. Chciałem być anonimowy, ale skoro skierowałeś do mnie te pytania, to muszę na to jakoś odpowiedzieć. Nie wiem dlaczego szukasz drzazgi w moim oku zamiast zająć się sobą, chyba kieruje Tobą zazdrość, ja mam sumienie czyste.
Bóg z Tobą
Tadeusz R.
Nieprawda. To ja jestem Tadeusz R.
|
Wt lut 19, 2008 21:52 |
|
|
|
 |
0bcy_astronom
|
Ja znam dwóch Tadeuszów R.
_________________ I pomyśleć, że na początku był tylko chaos... i komu to przeszkadzało?...
Tomasz Olbratowski.
|
Wt lut 19, 2008 23:32 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Forum wiara.pl raczej nie jest miejscem, gdzie możnaby się skontaktować z Tadeuszem R. Dlatego temat zamykam. Pozdrawiam 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Śr lut 20, 2008 12:55 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|