|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
Pomóżmy zatrzymać terrorystów w internecie...
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Pomóżmy zatrzymać terrorystów w internecie...
Apel do każdego kto ma lub zechce założyć konto na youtube...
nie wiem czy wiecie, ale terroryści zamieszczają tam wstrętne filmiki o min. o zabijaniu żołnierzy, treningach, bezczeszczeniu zwłok itp...
chodzi o to, by oflagowywać te filmy- youtube nie zwraca uwagi na pojedynczą "flagę" dlatego im więcej osób oflaguje dane video tym większa szansa, że zostanie ono zdjęte...
W tym filmie chociażby nawołuje się do zabijania kapelanów i lekarzy, jako części wojny psychologicznej...A przecież lekarze wojskowi pomagają także Irakijczykom...oczywiscie tych terrorystów nic nie obchodzą Irakijczycy- czekają oni tylko na swoje 72 hurysy w podniebnym ...hmmm
http://www.youtube.com/watch?v=JDVZeeQ-Z8s
Pomóżmy- tam służą tez nasze wojska...
Na tej stronie po prawej są linki do jeszcze aktywnych filmików...
http://stop-internet-terrorists.blogspot.com/
|
Cz cze 05, 2008 21:08 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Przeczytaj info o filmie od autora:
Cytuj: This video shows the tactics of the Mujahideen snipers while fighting the invasion forces. This video could serve american soldiers as well, knowing your enemy can make you stronger.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz cze 05, 2008 21:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zanim to przeczytałam- to już wiedziałam,ze skontrowałeś to, co napisałam...
Nie wiem, może to przypadek, ale mam wrażenie ze obsesyjnie kontrujesz to wszystko co napiszę...
Zastanów sie chwilę- czy żołnierze USA muszą sie szkolić na filmikach z Youtube
Czy to raczej ochotnicy do jihadu z krajów arabskich korzystają z takich metod
Filmów jest więcej- proszę innych o zapoznanie sie z tematem...
|
Cz cze 05, 2008 21:18 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Zanim to przeczytałam- to już wiedziałam,ze skontrowałeś to, co napisałam...
Nie wiem, może to przypadek, ale mam wrażenie ze obsesyjnie kontrujesz to wszystko co napiszę... WTF? XD Cytuj: Zastanów sie chwilę- czy żołnierze USA muszą sie szkolić na filmikach z Youtube Pytajnik
Nikt nie mówi o szkoleniu się z filmików, ale tak jak ten ziep tam pisze - wiedza to wrogu może uczynić silniejszym. A skoro ten filmik pokazuje jak działają bojówkarze or sth to chyba łatwiej będzie ich zwalczyć, logiczne.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz cze 05, 2008 22:29 |
|
 |
cau_kownik
|
Dla scislosci, podlinkowany film zdaje sie byc pouczeniem dla snajperow, nie majacy nic wspolnego z terroryzmem.
Pouczal jak bronic swojego kraju przed najezdcami. I to w taki sposob, zeby nie narazac ludnosci cywilnej.
Przy calym szacunku dla naszych zolnierzy, wprowadzajacych pokoj w Iraku, nie mozna nazywac terrorysta czlowieka tylko dlatego, ze chce strzelac do zolnierzy obcego panstwa, ktorzy zapracowali sobie na opinie agresywnego najezdcy.
W najgorszym wypadku taki snajper to glupek, ktory naraza sie na smierc walczac z zolnierzami, ktorzy gwarantuja kraj wolny od chaosu. Ale nie terrorysta.
_________________ ---
teh podpiss
|
Pt cze 06, 2008 17:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To zwykli bandyci, którzy mordują głównie Irakijczyków- min. ginekologów, którzy leczą kobiety...tłumaczy, dziennikarzy, polityków, żołnierzy, policjantów, muzułmanów z innej sekty...
|
Pt cze 06, 2008 18:17 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Teresse napisał(a): To zwykli bandyci, którzy mordują głównie Irakijczyków- min. ginekologów, którzy leczą kobiety...tłumaczy, dziennikarzy, polityków, żołnierzy, policjantów, muzułmanów z innej sekty...
A wojska okupanta (tak, w tym nasze) to kto? Sory, ale to Bush z kompanią bez powodu najechali na Irak, gdyby nie on to tego tematu by zapewne nie było.
Jak dla mnie to Bush jest największym terrorystą i zagrożeniem dla świata.
|
Pt cze 06, 2008 18:58 |
|
 |
cau_kownik
|
Teresse napisał(a): To zwykli bandyci, którzy mordują głównie Irakijczyków- min. ginekologów, którzy leczą kobiety...tłumaczy, dziennikarzy, polityków, żołnierzy, policjantów, muzułmanów z innej sekty... Generalizujesz podlug swojej chwilowej potrzeby. Tak mozna sobie pokrzyczec przy piwie, ale do dyskusji to pasuje jak piesc do nosa.
_________________ ---
teh podpiss
|
Pt cze 06, 2008 19:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No tak chyba jest...  I 1. jeszcze nie umiem tego wyjaśnić psychologicznie 2. myślę, że cierpi na tym prawda 3. Być może sam nie zdajesz sobie z tego sprawy... Ja tez kiedyś byłam w szoku, jak koleżanka zarzuciła mi ze neguję wszystko co ona zaproponuje ...nie wiem dlaczego tak było i naprawdę nie robiłam tego świadomie... Cytuj: Generalizujesz podlug swojej chwilowej potrzeby. Tak mozna sobie pokrzyczec przy piwie, ale do dyskusji to pasuje jak piesc do nosa.
Co najwyzej generalizujemy obydwoje- ty uważając ich za obronców kraju a ja za bandytów...
Dla Ciebie za to dyskusja to napisanie dwóch zdań i to najczęściej upokarzających przedmówce...
Może oboje musimy podszkolić nasze umiejętności dyskusji...
|
So cze 07, 2008 20:39 |
|
 |
cau_kownik
|
Teresse napisał(a): Cytuj: Generalizujesz podlug swojej chwilowej potrzeby. Tak mozna sobie pokrzyczec przy piwie, ale do dyskusji to pasuje jak piesc do nosa. Co najwyzej generalizujemy obydwoje- ty uważając ich za obronców kraju a ja za bandytów... Podsumujmy ich dzialania:
1) znajduja sie we wlasnym kraju,
2) sa zolnierzami,
3) w ich kraju stacjonuja wojska obcego panstwa,
4) znane jest i udokumentowane wiele przypadkow, kiedy owe obce wojska dokonywaly zbrodni na ludnosci okupowanego kraju.
No tak, w tej sytuacji zolnierz iracki strzelajacy do zolnierza amerykanskiego jest najzwyklejszym bandyta, w przeciwienstwie do zolnierza amerykanskiego, ktory jest bohaterem.
Litosci.
_________________ ---
teh podpiss
|
So cze 07, 2008 22:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
cokolwiek myślimy o tej wojnie- to te video są niezwykle brutalne- większość z nich przedstawia po prostu jak Amerykanin dostaje kulkę w głowę- ale są tez przynajmniej było np. torturowanie zwłok itp......
Żeby była jasność protestowałabym tez przeciwko umieszczaniu filmików o tym jak bojownik islamski dostaje kulkę w głowę...
Użytkownicy Youtube to przeważnie dzieci a islamiści mają swoje portale w których mogą umieszczać te "dzieła" by rekrutować na jihad...
Tu jest inna strona - dziennie flaguje sie jedno video...
http://smackdownoftheday.blogspot.com/
|
N cze 15, 2008 18:30 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: No tak chyba jest... Uśmiech... I
1. jeszcze nie umiem tego wyjaśnić psychologicznie 2. myślę, że cierpi na tym prawda 3. Być może sam nie zdajesz sobie z tego sprawy...
Możesz mi wierzyć lub nie, nie obchodzi mnie to szczerze powiedziawszy, ale wiedz, że nie kontroluję obsesyjnie tego co piszesz. ;P Naprawdę myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty tylko wyszukiwanie Twoich postów na forum i wymyślanie odpowiedzi? Piszę w tematach, które mnie interesują i w których chcę coś powiedzieć, a że akurat i Ty tam się udzielasz to już zwykły przypadek.
A z tą prawdą to nie wiem o co ci chodzi, ale lol. XD
|
N cze 15, 2008 21:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Naprawdę myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty tylko wyszukiwanie Twoich postów na forum i wymyślanie odpowiedzi?
Na to wygląda... 
|
N cze 15, 2008 22:03 |
|
 |
cau_kownik
|
Teresse napisał(a): Użytkownicy Youtube to przeważnie dzieci Jesli te dzieci nie maja rodzicow, to nie jest to moj problem. Internet nie jest dla dzieci, Internet jest dla doroslych. Tak bylo od poczatku i nie widze powodu, zeby to zmieniac.
_________________ ---
teh podpiss
|
Pn cze 16, 2008 22:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dla wszystkich popierających "ruch oporu" w Iraku...
http://www.memritv.org/clip/en/585.htm
|
Wt lis 11, 2008 12:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
|