1.Dzień Dobry. Jogging może pan uprawiać na placu za hotelem. Ten plac jest w pięknym miejscu a warunki są dostosowane do biegania. Jest dużo zieleni i prosta droga. Musi pan wyjść z hotelu i skręcić w lewo i tam znajduje się plac.
1.Good Morning. Yo can jog on a square behind the hotel. This square is in a beautiful place and conditions are adapted to running. There is a lot of greenness and a straight road. You have to go out from the hotel and turn left and the square is there.
2.Dzień Dobry Jak długo będzie pan przebywał w Londynie. Mogę zaproponować panu 2 wycieczki jednodniowe w korzystnej cenie. Jedna po Londynie a druga po Londyńskich muzeach i galeriach. Szczegółowe informacje o tych wycieczkach znajdzie pan w naszej broszurze.
2.Good Morning. How long will you stay in London? I can propose you two one-day trips in good price. One to London and second to London's museums and galleries. You can find detailed information about these trips in our booklet.
3.Cześć. Czy wiesz gdzie znajduje się urząd Skarbowy? Musisz dojechać autobusem do centrum miasta i naprzeciwko przystanku autobusowego jest urząd skarbowy. Mogę ci jeszcze w czymś pomóc?
Hi. Do you know where a treasury office is? You have to get to the centre of the city by bus and the treasury office is opposite to a bus stop. Can I help you in something else too ?
4.Polecam wam zwiedzanie Słowińskiego Parku Narodowego i naszego Morza Bałtyckiego. Dojedziecie tam pociągiem. Musicie dojechać do miejscowości Łeba a stamtąd już na pewno traficie. Informacje o noclegach znajdziecie w Internecie.
I recommend you sightseeing the Slowinski National Park and our Baltic Sea. You will get there by train. You have to get to town of Łeba and surely you will get from there. You will find information about lodgings in the Internet.
5.Cześć. Powinieneś zażyć syrop na kaszel oraz tabletki przeciwbólowe. Te lekarstwa można kupić bez recepty w najbliższej aptece. Jeżeli chcesz pójdę do apteki i kupię te lekarstwa dla Ciebie.
Hi. You should take syrup for cough as well as some pain-killers. You can buy these medicines without prescription in the closest drugstore . If you want I will go to the drugstore and buy for you these medicines.
6. Przepraszam ale mam problem z tym katalogiem komputerowym. Czy mogę poszukać tej książki w jakiś inny sposób? Jak długo potrwa szukanie tej książki dla mnie do trochę mi się śpieszy.
I am sorry but I have a problem with this computer catalogue. Can I seek this book in a different way? How long will it take to look for this book for me because I am in a hurry?