|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
standardy etyczne w perspektywie rozwoju człowieka
Autor |
Wiadomość |
WOLNA PALESTYNA
|
 standardy etyczne w perspektywie rozwoju człowieka
czy ktos moze ma prace o podobnym tytule lub jakies dobre materialy ktore pomoglyby mi w napisaniu pracy o takim tytule  ?
|
Pt kwi 15, 2005 14:06 |
|
|
|
 |
nospheratu
|
S. Lem Solaris
_________________ Mors dicit
|
Pt kwi 15, 2005 14:43 |
|
 |
Gość
|
nospheratu napisał(a): S. Lem Solaris
dokładnie.
Standarty etyczne, hm, pokaż mi takie. Czy to praca z czystej filozofii????
|
Pt kwi 15, 2005 18:30 |
|
|
|
 |
sad234
|
 hm
.. palka .. ..spróbuj poczytać ..
.. Buksik Dariusz: Wrażliwość sumienia. Studium psychologiczne .. stosunkowe nowe opracowanie (2003 r.) .. taka mała zielona xiążeczka odnosząca się do psychologii osobowości .. w miarę strawna, chociaż przeważają w niej cyferki, pomiary i takie tam statystyczne perełki dla wtajemniczonych ..
.. Eva Zamojska: Kulturowa tożsamość młodzieży . Studia empiryczne. Z badań nad młodzieżą szkół średnich .. Poznań -Toruń'98 .. też Ci się przyda ..
.. Jerzy Brzeziński: Metodologia badań psychologicznych .. moja ulubiona .. tylko nie czytaj .. broń Boże! .. wszystkiego .. zacznij od spisu treści .. (w rozdziałach dotyczących etyki na pewno coś znajdziesz) ..
.. podręcznik Strelaua (Psychologia t.1) .. czytuje go K. Cichopek (żona jednego z tych bliźniaków) w serialu "M jak miłość" ..
.. jeśli masz dostęp do PsYc Info lub PsYC ARTICLE .. proponuję .. Conrad & Hedin: The Impact of Experential Education on Adolescent Development, Children &Youth Scrvica, 4, 57-76 .. opracowanie stosunkowo najświeższe .. z marca 2005 .. jeżeli nie masz dostępu, to zostaje S. Lem: Solaris .. ( nosek pinxit) ..
_________________ .. and still we laught / and still we run, and still we throw ourselves upon love's boats ..
|
Pt kwi 15, 2005 19:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|