Forumowe wybory do europarlamentu.
Witam, do niedawna byłem przekonany, że na żadne wybory nie idę, dopiero gdy ostatnio widziałem reklamówkę Prawicy Rzeczpospolitej pomyślałem sobie, że może jednak warto by coś w tej kwestii uczynić. Na żadną super poprawę w kwestiach ekonomicznych raczej nie liczę, ale myślę sobie, że w ciągu najbliższych lat wielu liberałów będzie próbowało dać kobietom wolny wybór w sprawach usuwania płódów (tych co to po wyjściu główki stają się ludźmi - tak jakby wcześniej mogłoby być z tego Bóg wie co - sorki za dygreję

).
Wracając do tematu uważam, że warto mieć u władzy ludzi, którzy będą reprezentować także nasze poglądy - jeśli o mnie chodzi to najbardziej odpowiada mi partia Marka Jurka, który do zaszczytów się nie klei co udowodnił podając się do dymisji z urzędu Marszałka Senatu po odrzuceniu poprawki konstytucyjnej w sprawie ochrony życia co to jeszcze się nie urodziło, ale już jest.
A Wy? Na jakie partie chcecie głosować (mile widziane uzasadnienie)?
Liczę, że osoby nie posiadające praw wyborczych także wezmą udział w ankiecie i dyskusji
pozdrawiam
P.S. Dałem tylko dziesięć partii, na które możemy głosować we Wrocławiu - pozostałe trzy nie zmieściły się w ankiecie
Opcja -
nie zagłosuję - także się nie zmieściła.