Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr paź 29, 2025 16:52

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 [Jaki strój na spotkanie z Patriarchą Jerozolimy?] 
Autor Wiadomość

Post [Jaki strój na spotkanie z Patriarchą Jerozolimy?]
Moja ciocia jedzie we wrzesniu na pielgrzymkę do Ziemi Świętej- nigdy tam jeszcze nie była.
I teraz moje pytanie--> na spotkaniu takim organizacyjnym mówiono,że podczas audiencji u Patriarchy Jerozolimy kobiety mają byc ubrane w jakies suknie, nie powiedzieli konkretnie, ona sie nie odezwała bo kazdy siedział cicho-widocznie kazdy wiedział o jaki chodzi strój a jej głupio było zapytac sie kogos. Czy ktos kto był juz na tej pielgrzmce orientuje sie o jaką chodzi suknię-chodzi o cos specjalnego na te okzaję czy jak, macie moze jakies zdjęcie.. bo ciocia po prostu nie chce wyjsc na idiotkę , a naprawde nie ma pojecia i kogo sie pytamy ten nic nie wiem. Jeśli ktos wie bardzo prosze o pomoc. Będe bardzo wdzięczna.

So sie 07, 2010 12:44

Post Re: PIELGRZYMKA DO ZIEMI ŚWIĘTEJ -BARDZO PROSZĘ O POMOC !!
A nie chodzi po prostu o odpowiedni strój, kobiety, skromny? Dziwne to byłoby gdyby podano wam kolor i krój. Niech ciocia się ubierze stosownie do okazji i tyle.

I... naprawdę nie można było tego tematu zatytułować właśnie tak? Ludzie, myślcie trochę, bo po to się wpisuje temat, aby było wiadomo już na początku jaka jest treść. Fajnie byłoby jakby każdy temat na forum brzmiał: pomocy, lub pytanie. Szanujcie innych jeśli sami chcecie być szanowani. Twój problem nie jest jedynym żeby nie można go było nazwać nic nie mówiącym pomocy, pytanie itd.

N sie 08, 2010 16:34

Post Re: [Jaki strój na spotkanie z Patriarchą Jerozolimy?]
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz, a przede wszystkim za miłe potraktowanie nowicjusza na forum. Portal dotyczy wiary- uczącej m.in. miłości do bliźniego, wiec w sumie mogłam sie spodziewac takiej reakcji.... przepraszam bardzo. Pozdrawiam. Z Bogiem.

N sie 08, 2010 20:14

Post Re: [Jaki strój na spotkanie z Patriarchą Jerozolimy?]
Musisz mi zatem wybaczyć reakcję, dla Ciebie to pierwszy, a dla mnie kolejny z rzędu raz. Jakkolwiek reakcja była może ostra, to jednak sam przekaz potraktuj jako coś pozytywnego, bo te same zasady panują na wszystkich forach. I jeśli by chwile pomyśleć to naprawdę trudno aby każdy nazywał swój temat jednym ogólnikiem. Nie miej zatem do mnie nadmiernie pretensji, dzięki tym zasadom, w ogóle jesteś w stanie się tu odnaleźć. Rozumiem że z Twojej perspektywy nie było to oczywiste, natomiast teraz już wiesz o co chodzi i proszę o staranniejsze nazywanie tematów. Witam i przepraszam za niezręczne przywitanie. Zapraszam do korzystania z forum i nie obrażania się.

N sie 08, 2010 21:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]