Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 22:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Obrzęk kobiecego mózgu. 
Autor Wiadomość
Post Obrzęk kobiecego mózgu.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... iezem.html

No i widzimy już jakie zaplecze naukowe mają przeciwnicy aborcji, antykoncepcji i in vitro...

Dla mnie powiedzenie takiego czegoś na uniwersytecie powinno wyeliminować taką osobę z życia publicznego. Każda publikacja z jej nazwiskiem jest po prostu nic nie warta.

Crosis

So mar 13, 2010 18:34
Post Re: Obrzęk kobiecego mózgu.
Crosis napisał(a):
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7657185,Dlaczego_kobieta_nie_moze_byc_papiezem.html

No i widzimy już jakie zaplecze naukowe mają przeciwnicy aborcji, antykoncepcji i in vitro...

Dla mnie powiedzenie takiego czegoś na uniwersytecie powinno wyeliminować taką osobę z życia publicznego. Każda publikacja z jej nazwiskiem jest po prostu nic nie warta.

Crosis

Hej...........pomału.......czy tak mozna wszystkich wrzucać do jednego wora?????
Czy mam równie przyjemny epitet rzucić pod Twoim adresem?

Ta pani już kiedyś popisała sie twierdząc, że krew oddana przez młodzież na PW napewno posiada wirusa HIV.

So mar 13, 2010 20:51
Koloryzuję, ale robię to specjalnie. Zauważ, jakie ta kobieta pełniła funkcje. Gdzie została zaproszona. Biorąc pod uwagę jej poglądy, przerażająca jest wizja tego, że są jeszcze inni ludzie mogący tak myśleć.

Osobiście nie mam nic przeciwko ludziom wypowiadającym się przeciw aborcji. Każdy ma tutaj prawo do własnego sumienia i własnych poglądów. Ale fakt, że ta kobieta mogła ileś tam osób przekonać do swoich racji i, jak widać w załączonym przykładzie, pseudonaukowych argumentów - jest to dla mnie przerażające. Naprawdę przerażające.

Crosis

N mar 14, 2010 0:29

Ona chyba z autopsji mówiła o tym obrzęku mózgu :P

Śr lip 07, 2010 1:12

Cross żonaty jesteś ? To już wiesz dlaczego kobiety się nie nadają do zarządzania :mrgreen:

Żonaty - ktoś kto miał do czynienia z kobietą na co dzień a nie tylko posiada wyobrażenia jakie to zwiewne i piękne istoty. A już ta Madzia* z sąsiedztwa to mi cały świat przesłania chociaż chłopaki mówią że daje każdemu ale to nie możliwe bo ją kocham z daleka a oni głupi są. Na głowie kwietny ma wianek w ręku zielony badylek...

*Wstaw dowolne imię swojej lubej.

So lip 17, 2010 3:24

CzłowiekBezOczu napisał(a):
Żonaty

phi :D

So lip 17, 2010 9:46

Trzy razy :mrgreen: Żartowałem. Raz wystarczy. Nie chodzi o obrzęk tylko o to że kobiety są tak zrobione że próbują ogarnąć wszystko na raz i rozdrabniają się a robota leży. Taki przykład życiowy. Kogo obchodzi kolor zasłon skoro jeszcze się remontu nie zrobiło i nawet nie wiadomo jakiego koloru ściany będą. A Kobieta potrafi takim problemem zatruwać całymi dniami i dzwonić po koleżankach, siostrach czy znajomych. Jest w tym sens ? I tak ze wszystkim. Zamiast rozwiązać problemo obecne to wybiega w nieznana przyszłość i tam w myślach buduje zamki na piasku które i tak się rozsypią lub będą zupełnie inne. No ale powód do zamęczania bliźnich jest. Już o obgadywaniu i robieniu na złość koleżankom co później procentuje nienawiścią do grobowej dechy za kolor sukienki nie wspomnę. W mojej firmie mam sporo kierowniczek. Co się podlegli wynarzekają na nie łącznie z dyrekcją to szok. Powód ? Problemy z sufitu. Esencja kobiecości. Dobrym przykładem jest dorsz jednej posłanki.

So lip 17, 2010 9:56

Człowieku, chyba na jakieś złe kobiety trafiasz :lol: Albo raczej nie dostrzegasz tego, co niewidoczne i nie rozumiesz nielogicznej logiki ;) Polecam się wgłebić. :mrgreen:

So lip 17, 2010 17:41

zagubiona_21 napisał(a):
Albo raczej nie dostrzegasz tego, co niewidoczne i nie rozumiesz nielogicznej logiki ;) Polecam się wgłebić. :mrgreen:

W sumie masz rację. Moja specjalnością są dalekosiężne skojarzenia. Czyli ktoś coś powiedział a ja przy pomocy szybkich procesów myślowych :D kojarzę to z z sytuacją A która mi pasuje do sytuacji B która z kolei jest zbieżna z sytuacja C podobną do wydarzenia D. Następuje moja krótka wypowiedź odnośnie sytuacji D i wybucham śmiechem a wszyscy patrzą jak na wariata :mrgreen:
Ale nielogicznej logiki nie próbowałem.

N lip 18, 2010 1:04

Nielogiczna logika*- w wyniku szybkich procesów myślowych :lol: dogłębnej analizie danych, interpretacji wyników i zjawisk dotyczących sytuachi, podjęcia nieracjonalnych, pozornie bezsensownych działań, które przynoszą skutki wymierne, materialne i widoczne lub pozostające w niewidoczne, dostrzegane tylko przez osobę praktykujące tę technikę.

* definicja oparta o własne doświadczenia

Tak więc polecam spróbować.

N lip 18, 2010 11:34
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 10 ]