|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
darkness88
|
 Ja tu nie pasuję???
Witajcie! Piszę bo nie mam pojęcia co mam począć ze sobą. Mam zaledwie 18 lat a nie ma we mnie życia , entuzjazmu. Czasami mam wrażenie , że mam swój własny świat wtedy zaczynam marzyć i to mnie pochłania. Żyję w rodzinie hmm nie wiem czy można ją nazwać patologiczną(ojciec pije , brat też), są awantury , ale na pozór jest normlanie.Od najmłodszych lat mam jakiś dziwny problem , że zakochuję sie w osobach strszych np aktorach, nauczycielach, księżach ...Te uczucia mają charakter platoniczny , ale nie szybko mijaja. Nie wiem dlaczego tak się dzieje...Obecnie chodze do 2 klasy szkoły średniej ...moja sytuacja w klasie nie jest najlepsza z osobą z którą siedze w klasie nie mam kontaktu , uważają mnie za osobę dziwna w sensie ze nic nie mowie.Poza tym nie uczę sie za dobrze. Może izolacja spowodowana internetem sprawiła , że taka jestem. Poza tym czuję sie samotna. Czuje , że mam już dość. Z drugiej strony wiem , że jeśli sie postaram mogę to zmienić. Jednak czasami mam ochotę się zabić, czasami rośnie we mnie gniew. Pozdrawiam!
|
Pn lut 06, 2006 9:19 |
|
|
|
 |
Kyllyan
Dołączył(a): N kwi 17, 2005 18:30 Posty: 268 Lokalizacja: Gdańsk
|
W Twojej rodzinie jest problem alkocholowy i stąd Twoje problemy.
jeśli podasz mi na priv gdzie mieszkasz, wskażę Ci miejsce, gdzie będziesz mogła uzyskać pomoc psychologiczną i duchową 
Pn lut 06, 2006 9:58 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Popieram Kyllana. Na pewno rozmowa z psychologiem pomoże 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lut 06, 2006 14:01 |
|
|
|
 |
michal_89
|
Hm... To tak jak kiedyś było (a może i jest) ze mną.... darkness88 oto mój mail: m.pawlak2903@poczta.fm
Jak chcesz, to napisz...
_________________ ...Tobie ufam i bać się nie będę...
|
Cz lut 09, 2006 22:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tez tak kiedyś miałem. Znam uczucie mieszkania 18 lat pod jednym dachem z alkoholikiem. Wiadomo w czym znalazłem swoją drogę jeśli chcesz mojej pomocy to odezwij się na PM.
|
Cz lut 09, 2006 23:02 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
darkness ponieważ jestes juz na tyle dorosła by myśleć o samodzielnym zyciu radziłbym ci raczej zacząć starania o własne mieszkanie
to tylko z pozoru izolacja będzie ale da ci wytchnienie bedziesz odstresowana a internetowe rozmowy np tu na forum wiary [lub podobnyh]pomoga ci w nawiązywaniu znajomości moze lepiej dzieki temu będzie ci i łatwiej być bardziej otwartą na rozmowy z innymi ludźmi w realu wprost
internet wcale nie musi działac negatywnie to w twoich rekach jest kreowanie tego czy net będzie miał złe konsekwencje czy dobre
powodzenia
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Śr lut 15, 2006 20:29 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|