Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N paź 05, 2025 8:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 studia- ogrodnictwo 
Autor Wiadomość

Post studia- ogrodnictwo
Witam :) Studiuje ktoś może ogrodnictwo? Najlepiej na UP we Wrocławiu, ale niekoniecznie :P Może ktoś z Was podzieli się swoimi opiniami i odczuciami na ten temat... Ja zaczynam od października studia, bardzo zależało mi na tym właśnie kierunku, ale teraz mam wątpliwości czy sobie poradzę... Z góry dziękuję za odpowiedź

Cz lip 29, 2010 17:44
Post Re: studia- ogrodnictwo
Nie wiem czy to dobre forum, moze ta uczelnia na swoje - tam na pewno ktoś ci odpowie?

O. Pio powiedział kiedyś że jak patrzymy daleko w przyszłość to zwykłe drzewa mogą nam się wydać armią.

Jak tam będziesz i nie dasz rady to wtedy będziesz myślał, bo co się tak nakręcać w wakacje?

So lip 31, 2010 21:59

Hej ja studiuje ogrodnictwo ;)tylko ze na uniwersytecie przyrodniczym w lublinie;)jest fajna atmosfera fajne i ciekawe wyklady;)u mnie w tamtym roku przyjely ponad 200 osob na tenkierunek a teraz juz prawie po 2 sesjach zostalo ok.130-140;/przedmioty nie sa trudne jedynie klopot mi sprawila w 1 semestrze chemia a w 2 byla biochemia ale ona niejest taka straszna jak ja maluja;)czyli generalnie jak wybierzesz potem specjalnosc to tam sa fajniejsze przedmiotu niz na 1 roku;/ tego co wiem to na ogrodnictwo duzo osob idzie np.z moichh znajomych ale fajny kierunek to tez;architektura krajobrazu:)pozdrawiam;]

Cz sie 26, 2010 8:47

to fajnie :) bardzo dziękuję za odpowiedź! A robiliście już zielnik? Bo nam już kazali powoli kompletować roślinki, co nie jest wcale takie proste i sprawia mi dość duży kłopot, szczególnie oznaczenia rośliny...

Wt sie 31, 2010 20:52

nie u nas nietrzeba bylo robic zielnika;p

Śr wrz 08, 2010 13:15

to można tylko pozazdrościć :)
pozdrawiam :)

Cz wrz 09, 2010 10:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6 ]