Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 30, 2025 0:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Co oni rozpylają? 
Autor Wiadomość

Post Co oni rozpylają?
Dzisiaj zauważyłem zjawiska "nasilonego ruchu lotniczego" wzniosłem oczy ku niebu i wszem i wobec oświadczyłem że to coś dziwnego. Każdy siedzący obok stwierdził iż jest to normalne a ludzie którzy twierdzą że jest inaczej mają paranoje. Wiec postanowiłem poszperać w necie, zastanawiam się czy po obejrzeniu tego dokumentu ktoś widząc takie sceny nad Swoim niebem nadal będzie skłonny śmiać się w niebo głosy. Tego Typu dokumenty można znaleźć więcej , nie wiem ile jest w nich prawdy ale nie wątpliwie warto z czystej ciekawości poznać ich treść.
Jeśli ktoś zna się na tego typu rzeczach to proszę o rozwiązanie wątpliwości i możliwe wytłumaczeniu czym rzeczywiście są owe "smugi".

Link do dokumentu:

http://www.youtube.com/watch?v=_OcyMmiGxQA

"Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

Śr maja 11, 2011 18:34

Post Re: Co oni rozpylają?
"Chmura powstaje poprzez skroplenie pary wodnej utrzymującej się w powietrzu w stanie przechłodzonym na wysokości kilku kilometrów nad ziemią. Dzięki aerozolowi, jakim są spaliny, a ściślej jądrom kondensacji, para wodna wytrąca się w postaci kropelek, po czym natychmiast zamarza..."

Na takie wytłumaczenie się natknąłem, z drugiej strony geoinżynieria modyfikująca klimat i pogodę też jest ciekawym zagadnieniem.

http://geoinzynieria.co.cc/rozpylanie-s ... ferze.html

"Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

So maja 28, 2011 21:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]