|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Coś, czego nie potrafię wyjaśnić...
Autor |
Wiadomość |
Aerial91
|
 Coś, czego nie potrafię wyjaśnić...
Od jakiegoś czasu dzieją się różne rzeczy, których nie potrafię wyjaśnić. Pewnego dnia, kiedy byłam na spacerze w lesie z chłopakiem drogę przebiegła nam dziewczynka ok. 6-7 lat. Stała ona na środku drogi. Powiedziałam do chłopaka : "spójrz, na dziewczynkę". On natomiast nikogo tam nie widział. Nie wierzyłam, że on nic nie widzi, skoro dzieczynka stała tuż przed nami. Dokładnie mu ją opisałam, w co była ubrana. On jednak NIKOGO tam nie widział. Dziewczynka pobiegła w las. Tej samej nocy, po tym zdarzeniu powiesił się kolega mojego chłopaka. Dzień później słyszałam śmiech dziewczynki, siedząc w domu. Następnym zdarzeniem były sny, w których 2 razy śniły mi się wylatujące zęby. I dokładnie w noc, kiedy zęby się śniły zmarł kolejno mój wujek oraz ciocia. Za jakiś czas, podczas pobytu na praktykach za granicą działy się w moim mieszkaniu różne rzeczy. Mieszkałam w pokoju z dwiema koleżankami. Pewnego razu, po powrocie z do mieszkania zauważyłam, że jedynie moje rzeczy, które leżały na półkach oraz w szafie są porozrzucane po całym mieszkaniu. Nikogo w tym czasie w mieszkaniu nie było. Cały czas jakoś sobie tłumaczyłam te wszystkie wydarzenia. Jednak w pewnej chwili położyłam okulry na telewizorze. Coś mnie podkusiło,żeby spojrzeć na nie raz jeszcze zanim od nich odejdę. Spojrzałam i na moich oczach okulary spadły( bardzo szybkim ruchem) na środek kuchni. Trochę się przestraszyłam, bo nie wiedziałam co się dzieję. Za jakiś czas na moich oczach spadła kosmetyczka z lustra, i rozsypała się na części. Po jakim czasie dzwonie do chłopaka, któy mówi mi, że jego wujek nie żyje. Ostatnim zdarzeniem, które miało miejsce w ostatnich dniach: było zobaczenie osoby, które zmarła 2 miesiące wcześniej, podczas pracy w lesie, przy wyrywaniu drzew ciągnikiem. Zobaczyłam tego chłopaka jak jedzie tym samym zresztą ciągnikiem, w którym zginął. Stałam tam cała blada.
Co się dzieję? Do kogo mam się udać, aby to wszystko wyjaśnić?
|
Śr lip 27, 2011 22:24 |
|
|
|
 |
Selgrado
|
 Re: Coś, czego nie potrafię wyjaśnić...
To, co piszesz jest bardzo niepokojące. Jedynie co teraz mi przychodzi do głowy, to znalezienie mądrego i roztropnego kapłana i rozmowa z nim na ten temat. Nie wkluczam też spotkania ks. egzorcystą...
_________________ [KMI ...] ------------.
|
Cz lip 28, 2011 9:37 |
|
 |
Aerial91
|
Wielkie dzięki za odpowiedź.
|
Cz lip 28, 2011 9:57 |
|
|
|
 |
noOne
|
czy przyjmujesz sakramenty ? (chrzest, spowiedź, komunia?)
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Cz lip 28, 2011 11:11 |
|
 |
Aerial91
|
Tak, przyjmuję. Aczkolwiek ostatnio zaniedbałam je.
|
Cz lip 28, 2011 16:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak jak pisze Selgrado - udaj się do egzorcysty.
Początkowo pomyślałem, że może jakaś dusza czyśćowa oczekuje od ciebie pomocy, więc nie zaszkodzi zamówić Msze Świetą, aczkolwiek historia dość "wredna", więc poszukaj dobrego egzorcysty.
PS. No i wyspowiadaj się sumiennie.
Trzymaj się.
|
Cz lip 28, 2011 16:46 |
|
 |
Selgrado
|
Czy znasz dobrze tego chłopaka, z którym był z tobą na spacerze - ale czytając drugą część postu - on może nie być tego przyczyną. Według twojego opisu, jesteś dręczona przez rogatego. I jeszcze jedno: czy jest coś, co stale masz przy sobie, bez względu na to, gdzie przebywasz, np. pierścionek, naszyjnik, zegarek, czyli jakiś przedmiot, który działa bardzo negatywnie / sprawa talizmanów/?
|
Cz lip 28, 2011 17:13 |
|
 |
Aerial91
|
Selgrado: Z tego co sobie przypominam miałam w tamtym momencie obrączki na palcu. I pewnie pierścionek od chłopaka.
Sharp7: Wyspowiadam się.
|
Cz lip 28, 2011 20:55 |
|
 |
noOne
|
np pierscien atlantow ?
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Pt lip 29, 2011 9:30 |
|
 |
Aerial91
|
noOne: Nie, nic z tych rzeczy 
|
Pt lip 29, 2011 11:56 |
|
 |
Selgrado
|
noOne napisał(a): np pierscien atlantow ? To nie musi od razu pierścień Atlantów, to może być zwyczajny pierścionek lub inny przedmiot codziennego użytku poświęcony złym mocom.
|
Pt lip 29, 2011 18:44 |
|
 |
Eldian
|
Kwestie pierścienia atlantów czy czegoś takiego odpuśćmy. Nie spowodowałyby opresji.
Pytanie zasadnicze brzmi, czy byłaś zaplątana w: - spirytyzm - satanizm - okultyzm - wróżenie (zwłaszcza tarot) - sektę
Ewentualnie pewnie miliony innych rzeczy które poważnie podpadają pod 1 przykazanie. Liczy się nawet jednorazowy kontakt, seans.
Jeżeli coś takiego w przeszłości było, i na bank nie masz problemów z psychiką, to wizyta u egzorcysty niezbędna. Spowiedź raczej nie uwolni cię od skutków (spowiedź usuwa grzechy a nie skutki. Chyba że mamy przywiązania grzechowe, to je też może zerwać)
Skąd jesteś?
|
So lip 30, 2011 13:28 |
|
 |
Aerial91
|
Jestem spod Kielc. I w żadne z tych rzeczy: Pytanie zasadnicze brzmi, czy byłaś zaplątana w: - spirytyzm - satanizm - okultyzm - wróżenie (zwłaszcza tarot) - sektę
nigdy nie byłam wplątana.
|
Pn sie 01, 2011 12:40 |
|
 |
Selgrado
|
To teraz to samo pytanie odnośnie tego chłopaka.
|
Wt sie 02, 2011 17:44 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
|