|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
organista2
|
 ORGANIŚCI
Szczęść Boże! Mam propozycję tematu, bądź wątku do przemyślenia. Chciałbym zaproponować właściwym osobom odpowiadającym za forum, aby powstał nowy dział dotyczący posługi organisty, oraz grających i śpiewających, którzy uzupełnialiby się, poruszali tematy związane z chociażby prawem muzyki kościelnej, lub dot. osoby młode, które zamierzają dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego moim zdaniem wspaniałego zawodu. Wiem, że jest wiele portali dotyczących posługi organisty, jednakże myślę (lub wydaje mi się), że fajnie by było jeśli taki specjalny dział na forum by powstał. Jeśli taki dział jest, lub coś podobnego to przepraszam- jestem nowy na forum:) pozdrawiam;)
|
Wt wrz 06, 2011 15:17 |
|
|
|
 |
kastor
|
 Re: ORGANIŚCI
hmmm, prawdę mówiąc nie sądzę, by taki dział cieszył się dużą popularnością - tym bardziej, że jeśli chcesz przybliżyc ten zawód innym to nie ma sensu tworzyć osobnego działu, do którego nikt nie wejdzie - lepiej sprytnie przeplatać tematy o organistach w istniejących działach :]
_________________ O Tobie mówi serce moje;
szukaj Jego oblicza...
|
Śr wrz 07, 2011 23:08 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|