|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Co myślicie o ludziach, którzy noszą ubrania patriotyczne??
Autor |
Wiadomość |
patrioty
|
 Co myślicie o ludziach, którzy noszą ubrania patriotyczne??
Moim zdanie jest to fajna moda, która z roku na rok staje się bardziej popularna, bardzo fajnie to wygląda kiedy ludzie w rocznice ważnych wydarzeń historycznych zakładają ubrania patriotyczne, takie ubrania można nabyć w sklepie internetowym (ciach)
|
Wt gru 01, 2015 9:58 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
 Re: Co myślicie o ludziach, którzy noszą ubrania patriotyczn
A Ty co sądzisz o rżnących głupa reklamiarzach?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt gru 01, 2015 17:24 |
|
 |
WIST
|
Mnie np to od razu zniechęca do sprawdzenia strony. Cóż, może niektórzy w końcu zrozumieją ze nachalność odstrasza, a nie zachęca. I nie ważne czy to koszulki patriotyczne czy dewocjonalia. Jak można reklamować coś co ma sens i przekaz robiąc z ludzi durni?
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Śr gru 02, 2015 7:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
WIST napisał(a): Mnie np to od razu zniechęca do sprawdzenia strony. Cóż, może niektórzy w końcu zrozumieją ze nachalność odstrasza, a nie zachęca. I nie ważne czy to koszulki patriotyczne czy dewocjonalia. Jak można reklamować coś co ma sens i przekaz robiąc z ludzi durni? Kasa...misiu ...kasa....
|
Śr gru 02, 2015 13:21 |
|
 |
pudlasz
|
Odnosnie OP, to debile.
|
Śr gru 02, 2015 20:42 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
patrioty napisał(a): Moim zdanie jest to fajna moda, która z roku na rok staje się bardziej popularna, bardzo fajnie to wygląda kiedy ludzie w rocznice ważnych wydarzeń historycznych zakładają ubrania patriotyczne, takie ubrania można nabyć w sklepie internetowym (ciach) Podoba mi sie taka koszulka z napisem " CIACH", jak na koncu postu. 
Ostatnio edytowano Śr gru 02, 2015 22:24 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr gru 02, 2015 22:18 |
|
 |
WIST
|
Alus napisał(a): Kasa...misiu ...kasa.... No właśnie, dlatego brawo dla spamerów - ja u nich nic nie kupie.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Śr gru 02, 2015 23:45 |
|
 |
JedenPost
|
Mam podobne odczucia w takich wypadkach - nachalność (i przy okazji traktowanie ludzi jak głupków) skutecznie zniechęca.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Cz gru 03, 2015 8:18 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
|