Zagubiona dziewczyna i drwiny z Boga
Autor |
Wiadomość |
Piotr785
|
 Zagubiona dziewczyna i drwiny z Boga
Witam ta wspaniała forumowa wspólnotę! Kłania się prosty i skromny Piotr, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego o to forum. Doszedłem do wniosku, że większość z Was, użytkowników, to katolicy. Rad z tego jestem, bo niegdyś sporo działalem w Kościele Katolickim. Boga uważam za wspaniałego Pana, któremu należy się cześć.
Jak wspomniałem, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego skromnego forum. I zatrwozylem się, kiedy zobaczylem użytkowniczke non_serviaam. Czyż ta zagubiona dziewczyna nie bluzni przeciwko Bogu swoim zachowaniem? Czyż nie podważa wiary katolickiej swoim dawnym avatarem i wpisami obrazajacymi jedynego Boga?
Ta sprawa nie powinna być tak zostawiona i apeluje o to, aby każdy z użytkowników przemyślał, czy chce aby drwiny i ośmieszanie naszego Boga przez non_serviaam uszly jej plazem. Dziewczyna z pewnością powinna drogo zapłacić za ośmieszanie Boga.
Ta dziewczyna powinna wiedzieć co znaczy obrazić Boga. Proszę, aby każdy z Was to przemyślał. Czas jeszcze jest.
|
So sie 13, 2016 16:00 |
|
|
|
 |
Robek
|
 Re: Zagubiona dziewczyna i drwiny z Boga
Piotr785 napisał(a): Witam ta wspaniała forumowa wspólnotę! Kłania się prosty i skromny Piotr, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego o to forum. Doszedłem do wniosku, że większość z Was, użytkowników, to katolicy. Rad z tego jestem, bo niegdyś sporo działalem w Kościele Katolickim. Boga uważam za wspaniałego Pana, któremu należy się cześć.
Jak wspomniałem, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego skromnego forum. I zatrwozylem się, kiedy zobaczylem użytkowniczke non_serviaam. Czyż ta zagubiona dziewczyna nie bluzni przeciwko Bogu swoim zachowaniem? Czyż nie podważa wiary katolickiej swoim dawnym avatarem i wpisami obrazajacymi jedynego Boga?
Ta sprawa nie powinna być tak zostawiona i apeluje o to, aby każdy z użytkowników przemyślał, czy chce aby drwiny i ośmieszanie naszego Boga przez non_serviaam uszly jej plazem. Dziewczyna z pewnością powinna drogo zapłacić za ośmieszanie Boga.
Ta dziewczyna powinna wiedzieć co znaczy obrazić Boga. Proszę, aby każdy z Was to przemyślał. Czas jeszcze jest. To ty jesteś tym satanistycznym mistrzem? Będziesz ją karał?
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
So sie 13, 2016 16:07 |
|
 |
Piotr785
|
Jakim znów mistrzem? Jestem katolikiem, który ma zal, ze ludzie dorośli pozwalają na drwiny z Boga.
|
So sie 13, 2016 16:17 |
|
|
|
 |
JTKirk
|
Spory czas obserwowałem to forum, i także mnie ostatnie wspisy skłoniły, do zameldowania się. Cytuj: Kłania się prosty i skromny Piotr, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego o to forum. Doszedłem do wniosku, że większość z Was, użytkowników, to katolicy.
Też się cieszę, że kolejny katolik na forum jest. Im nas jest tu więcej, tym lepiej. Cytuj: Rad z tego jestem, bo niegdyś sporo działalem w Kościele Katolickim. Boga uważam za wspaniałego Pana, któremu należy się cześć. I ja go chwalę. Jezus jest Panem. Cytuj: Jak wspomniałem, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego skromnego forum. I zatrwozylem się, kiedy zobaczylem użytkowniczke non_serviaam. Czyż ta zagubiona dziewczyna nie bluzni przeciwko Bogu swoim zachowaniem? Czyż nie podważa wiary katolickiej swoim dawnym avatarem i wpisami obrazajacymi jedynego Boga? Jestem pod wrażeniem tego wpisu I dziwię się, dlaczego dotychczas tak słabo reagowano, na te wybryki. Czyżby, na katolickim, forum mogli pisać nie-katolicy? Czyżby tu promowano satanizm i bluźnierstwo? Cytuj: Ta sprawa nie powinna być tak zostawiona i apeluje o to, aby każdy z użytkowników przemyślał, czy chce aby drwiny i ośmieszanie naszego Boga przez non_serviaam uszly jej plazem. Dziewczyna z pewnością powinna drogo zapłacić za ośmieszanie Boga.
Przede wszystkim należy jej pokazać, jak wiele ona traci jest przez to, że odrzuca Boga i jego nieskończoną miłość. Czy ona nie wie, jak bardzo go rani swoimi bluźnierstwami? Czy chrześcijanie mogą tolerować takie wpisy i nie grzmieć? Cytuj: Ta dziewczyna powinna wiedzieć co znaczy obrazić Boga. Proszę, aby każdy z Was to przemyślał. Czas jeszcze jest. Oby nie było za późno. Zły przykład raz podany, może zarazić wielu. Czy wolno tolerować, że ktoś publicznie szydzi z Boga? Ile czasu jeszcze zostało? Piotr785 napisał(a): Jakim znów mistrzem? Dziwię się Piotrze, że tak często tutaj widzę zwątpienie ludzi, na widok nowych twarzy. Sam też nie miałem śmiałości się dotychczas zapisać. Ale teraz już musiałem. Nie przejmuj się niewiarą innych, ważne, że Twoja wiara jest silna.
So sie 13, 2016 16:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JTKirk napisał(a): Cytuj: Jak wspomniałem, poświęciłem wiele czasu na przeglądanie tego skromnego forum. I zatrwozylem się, kiedy zobaczylem użytkowniczke non_serviaam. Czyż ta zagubiona dziewczyna nie bluzni przeciwko Bogu swoim zachowaniem? Czyż nie podważa wiary katolickiej swoim dawnym avatarem i wpisami obrazajacymi jedynego Boga?
Jestem pod wrażeniem tego wpisu I dziwię się, dlaczego dotychczas tak słabo reagowano, na te wybryki. Czyżby, na katolickim, forum mogli pisać nie-katolicy? Czyżby tu promowano satanizm i bluźnierstwo? Najchetniej byście tę biedną, zagubioną nastolatkę wysłali na stos, prawda? Ot moherowy faryzejski katolicyzm  . Nie przyszło wam do głowy, że raczej należy pochylic się nad zagubioną dziewczyną niz spalić?
|
So sie 13, 2016 16:42 |
|
|
|
 |
JTKirk
|
Biedna dziewczyna? Wie co robi, ma 18 lat, jest odpowiedzialna za własne czyny. I to nie my ją krzywdzimy, to ona sama sobie wyrządza krzywdę, odrzucacjąc miłość Boga Ojca i Łaskę Syna jego jedynego Jezusa Chrystusa.
Czy uważasz, że Bóg może przebaczyć takie grzechy?
So sie 13, 2016 16:49 |
|
 |
Piotr785
|
JTKirk napisał(a): Biedna dziewczyna? Wie co robi, ma 18 lat, jest odpowiedzialna za nasze czyny. I to nie my ją krzywdzimy, to ona sama sobie wyrządza krzywdę, odrzucacjąc miłość Boga Ojca i Łaskę Syna jego jedynego Jezusa Chrystusa.
Czy uważasz, że Bóg może przebaczyć takie grzechy? Zgadzam się z Tobą, Bracie. Że też was sumienie nie ruszyło! Sprawę należy zgłosić do odpowiednich służb.
|
So sie 13, 2016 16:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JTKirk napisał(a): Biedna dziewczyna? Wie co robi, ma 18 lat, jest odpowiedzialna za własne czyny. I to nie my ją krzywdzimy, to ona sama sobie wyrządza krzywdę, odrzucacjąc miłość Boga Ojca i Łaskę Syna jego jedynego Jezusa Chrystusa.
Czy uważasz, że Bóg może przebaczyć takie grzechy? 18 lat, to tylko dowód w kieszeni, a nie dojrzałość. Jest zagubiona, to widać. Nasz Pan Jezus wybaczył oprawcom na krzyżu, a Ty chciałbyś ją ukrzyżować za bluźnierstwo. Naszym, katolików zadaniem jest jej pomóc wyplątać się z tego, a nie linczować. kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień- mówi Ci to coś? Piotr785 napisał(a): Zgadzam się z Tobą, Bracie. Że też was sumienie nie ruszyło! Sprawę należy zgłosić do odpowiednich służb. A po co? Najlepiej odbyć sąd kapturowy  Nawróć się człowieku, bo Ty bardziej bluźnisz niż ona.
|
So sie 13, 2016 16:57 |
|
 |
JTKirk
|
Piotr785 napisał(a): Zgadzam się z Tobą, Bracie. Że też was sumienie nie ruszyło! Sprawę należy zgłosić do odpowiednich służb. Niestety ktoś skasował wszystkie dowody na tym forum. Czyżby tutaj kryto bluźnierkę przed konsekwencjami prawnymi? Robiłeś może screeny? Masz jakieś namiary? Jeżeli nie, jedyna nadzieja w odpowiednich służbach. One już po IP dojdą do jej miejsca zamieszkania i nakryją tak ją, jak i wszytkich, którzy za tym stoją. Na szczęście władza się zmieniła i nowe prawo jest, teraz to jak czapką nakryją każdego, kto miał coś wspólnego z tamtym wpisem. . . . Helenka napisał(a): Nasz Pan Jezus wybaczył oprawcom na krzyżu, a Ty chciałbyś ją ukrzyżować za bluźnierstwo. I dlatego myślisz, że przebaczy też tym, którzy dziś jego krzyż znieważają? Przecież to chyba jakaś aberracja, jak można tak sądzić? Helenka napisał(a): Nawróć się człowieku, bo Ty bardziej bluźnisz niż ona. Ooo, widzę że tutaj bardziej się ceni grzesznika, niż tego, co na jej grzech uwagę zwraca? To ma być forum katolickie?
So sie 13, 2016 17:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JTKirk napisał(a): I dlatego myślisz, że przebaczy też tym, którzy dziś jego krzyż znieważają? Przecież to chyba jakaś aberracja, jak można tak sądzić? Stawiasz się na miejscu Boga Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałam przecież, że naszym zadaniem jest pomóc jej wyplątac się z tego, a nie linczować. JTKirk napisał(a): Ooo, widzę że tutaj bardziej się ceni grzesznika, niż tego, co na jej grzech uwagę zwraca? To ma być forum katolickie? A może weź się lepiej za lekturę Biblii. Tam stoi jak wół: "nie sądźcie, abyscie nie byli sądzeni, bo takim sądem was osądzą, jakim wy sądzicie"
|
So sie 13, 2016 17:15 |
|
 |
Piotr785
|
JTKirk napisał(a): Niestety ktoś skasował wszystkie dowody na tym forum. Czyżby tutaj kryto bluźnierkę przed konsekwencjami prawnymi?
Robiłeś może screeny? Masz jakieś namiary? Jeżeli nie, jedyna nadzieja w odpowiednich służbach. One już po IP dojdą do jej miejsca zamieszkania i nakryją tak ją, jak i wszytkich, którzy za tym stoją. Na szczęście władza się zmieniła i nowe prawo jest, teraz to jak czapką nakryją każdego, kto miał coś wspólnego z tamtym wpisem. Kinga jest mądra dziewczynka, dużo rzeczy robi nieudolnie dlatego musi ponosi konsekwencje. Tak jak pisałem wcześniej, niech któryś z użytkowników forum zgłosi sprawę i spełni swój obowiązek. A droga Helena nie ma prawa nazywać się katolikiem.
|
So sie 13, 2016 17:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piotr785 napisał(a): Kinga jest mądra dziewczynka, dużo rzeczy robi nieudolnie dlatego musi ponosi konsekwencje. Skąd znasz jej imię i inteligencję? Czyżbyś był owym Mistrzem? Piotr785 napisał(a): Piotr785 napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej, niech któryś z użytkowników forum zgłosi sprawę i spełni swój obowiązek. Dlaczego Ty tego nie zrobisz? Piotr785 napisał(a): A droga Helena nie ma prawa nazywać się katolikiem. Helenę to możesz mistrzu... .
|
So sie 13, 2016 17:22 |
|
 |
JTKirk
|
Piotr785 napisał(a): Kinga jest mądra dziewczynka, dużo rzeczy robi nieudolnie dlatego musi ponosi konsekwencje. Kinga? Masz więcej jej danych? Przecież nie można zgłaszać jakiejś Kingi. Tu trzeba nazwisko, adres, aktualne miejsce pobytu. Piotr785 napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej, niech któryś z użytkowników forum zgłosi sprawę i spełni swój obowiązek. Bracie, przecież masz chyba lepsze dane. Czemu ktoś inny ma szukać, jak na forum wszystko znikło już?
So sie 13, 2016 17:24 |
|
 |
Piotr785
|
Helenka napisał(a): Piotr785 napisał(a): Kinga jest mądra dziewczynka, dużo rzeczy robi nieudolnie dlatego musi ponosi konsekwencje. Skąd znasz jej imię i inteligencję? Czyżbyś był owym Mistrzem? Piotr785 napisał(a): Piotr785 napisał(a): Tak jak pisałem wcześniej, niech któryś z użytkowników forum zgłosi sprawę i spełni swój obowiązek. Dlaczego Ty tego nie zrobisz? Piotr785 napisał(a): A droga Helena nie ma prawa nazywać się katolikiem. Helenę to możesz mistrzu... . Jakim znowu mistrzem kochana? Jedynym mistrzem jest Jezus Proponuję abyś zajęła się swoimi dziećmi, a nie bronieniem gowniary, która robi sobie żarty z wiary. Moze jednak zaskoczysz mnie i zgłosisz sprawę dalej?
|
So sie 13, 2016 17:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piotr785 napisał(a): Jakim znowu mistrzem kochana? Jedynym mistrzem jest Jezus Jezus pochylał się z miłością nad grzesznikiem, a Ty chcesz linczować. Piotr785 napisał(a): Proponuję abyś zajęła się swoimi dziećmi, a nie bronieniem gowniary, która robi sobie żarty z wiary. Moze jednak zaskoczysz mnie i zgłosisz sprawę dalej? Skoro znasz jej imię, to pewnie i inne dane, więc zgłoś sam skoro uważasz to za własciwe postępowanie z nastolatką. A swoja propozycje możesz wsadzić w ... . Moje dzieci sa juz wychowane.
|
So sie 13, 2016 17:30 |
|
|
|