|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Profanacja najwyższej świętości? potrzebny ksiądz
Autor |
Wiadomość |
dethroned
|
Profanacja najwyższej świętości? potrzebny ksiądz
... przydałby się komentarz księdza chodzi o symbolikę na scenie https://www.youtube.com/watch?v=WTbhIsQ1UKU[można włączyć od 42 minuty] Pozdrawiam.
_________________ ... z emigracji.
|
Pt gru 21, 2018 15:41 |
|
|
|
|
Kozioł
|
Re: Profanacja najwyższej świętości? potrzebny ksiądz
To jest festiwal we Francji, więc do sądu nie podasz. Podobizny ikon są dla ciebie najwyższą świętością, kropidło, czy co ?
_________________ Metodyści Polska Rada Ekumeniczna
|
Pt gru 21, 2018 17:23 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Niezły prowokator z ciebie. A nick jaki sobie wybrałeś, w tym kontekście nie jest bez znaczenia.
|
Pt gru 21, 2018 18:44 |
|
|
|
|
dethroned
|
Believing napisał(a): Niezły prowokator z ciebie. No przecież ja tego nie robię, kapujesz tę różnicę? Nie jestem pewien i chciałbym wiedzieć czy to jest robione w złych zamiarach? Poza tym wskazuje na jakiś obrządek wschodni, czy to jest polska Matka Boska czy coś innego? To też raczej nie wygląda na muzykę chrześcijańską. Kozioł napisał(a): To jest festiwal we Francji, więc do sądu nie podasz. Podobizny ikon są dla ciebie najwyższą świętością, kropidło, czy co ? Jest tam taki moment oddawania czci za pomoca tego obrazka do tego co jest na ścianie.
_________________ ... z emigracji.
|
Pt gru 21, 2018 20:13 |
|
|
JedenPost
|
Kozioł napisał(a): To jest festiwal we Francji, więc do sądu nie podasz.
Ale kapela krajowa Swoją drogą - właśnie kręcą grubszą aferę, bo wokalista i zarazem wydawca próbował ukraść zespół założycielowi Acz nie wiem, czy ksiądz coś w tym rozgardiaszu pomoże.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Cz gru 27, 2018 14:46 |
|
|
|
|
Kozioł
|
JedenPost napisał(a): Kozioł napisał(a): To jest festiwal we Francji, więc do sądu nie podasz.
Ale kapela krajowa Podlegają prawu w którym występowali. Uważam Art 196 KK za zupełnie niepotrzebny.
_________________ Metodyści Polska Rada Ekumeniczna
|
Cz gru 27, 2018 14:52 |
|
|
JedenPost
|
Kozioł napisał(a): Uważam Art 196 KK za zupełnie niepotrzebny. Czy ja wiem, marketingowo się przydaje - wystarczy wspomnieć, jak skutecznie Rysiu Nowak promował przy jego pomocy zespół Behemoth
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Cz gru 27, 2018 14:56 |
|
|
Mrs_Hadley
Moderator
|
Dlaczego ksiądz miałby wypowiadać się na temat elementów scenografii festiwalu Hellfest? Miłośnicy ciężkich brzmień gustują w takich scenariuszach, nie powinno nikogo dziwić, że muzycy wychodzą naprzeciw ich potrzebom, to heavy metal, nie gospel. Jeżeli potrzebujesz opinii księdza, poszukaj najbliższego adresu kościoła, temat zamykam.
_________________ Otóż nic nie znaczy ten, który sieje, ani ten, który podlewa, tylko Ten, który daje wzrost - Bóg. 1 Kor 3, 7
|
Cz gru 27, 2018 16:59 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
|