Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 16:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14628 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 825, 826, 827, 828, 829, 830, 831 ... 976  Następna strona
 Przegląd prasy i Aktualności 
Autor Wiadomość
Post Re: Przegląd prasy i Aktualności
Andy72 napisał(a):
Wygląda na to że na przełomie 2020/2021 mamy do czynienia z agresją Chin na USA. Trumpowi udało się usadzenie Chin, to w takim razie wymieniono go na uległego wobec Chin prezydenta.
A prawo do aborcji to co? Tak jakby mówić : nie jestem zwolennikiem morderstw ale uważam że mordercy powinni mieć prawo mordować.
Polscy celebryci popierają akcje aborcjonistek z piorunem. Dołączył do tego grona Owsiak.

Dokładnie tak o aborcji mówił śp L. Kaczyński zapytany przez redaktorów GN
http://gosc.pl/doc/808826.Na-pewno-jestem-patriota
ŻADEN kapłan po wywiadzie nie wrzasnął nie udzielać mu Komunii św.
Dla odmiany gdy B. Komorowski także w wywiadzie dla GN wyraził sie podobnie, że uznaje dotychczasowy kompromis, reakcją było szerokie oburzenie wielu kapłanów i apel nie nalezy udzielać mu Komunii św.
Ta samo zachowanie w odniesieniu do Bigena.
Czy wszyscy ci kapłani i wierni, traktują innych jak dzieci we mgle, które nie dostrzegają instrumentalnego wykorzystywania życia ludzkiego dla celów politycznych??????????????

Śr sty 13, 2021 8:39

Czy Lech Kaczyński popierałby szatańską akcję z piorunem?

Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

Śr sty 13, 2021 9:32

Andy72 napisał(a):
Czy Lech Kaczyński popierałby szatańską akcję z piorunem?

Oczywiście, to mądry człowiek był.

Śr sty 13, 2021 9:40
Kolejny przyklad jak partia rzadzaca zna realia a przede wszystkim jak troszczy sie o urodzone zycie poczete.

https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/P ... zecie-2021
Dopoki ich dzieci nie beda mialy prob samobojczych i nie wyladuja (jesli w ogole) na podlodze szpitala psychiatrycznego, rozum nie wroci.

Pani Emilewicz (ta od ambony na Jasnej Gorze) tez jest z wyzszej polki.
https://tvn24.pl/premium/jadwiga-emilew ... zn-4934452
I oczywiscie obostrzenia popiera calym sercem. Ale obostrzenia dla innych.
Jak ten posel PiS, ktory sobie na Kube pojechal, bo mu bylo szkoda wycieczki.

Za to w normalnych krajach grozi utrata stanowiska (z odejsciem na wlasna prosbe, bo nikt z kims takim wspolpracowac nie chce, zeby sobie politycznienie zaszkodzic) a przynajmniej pokorne przeprosinyprzed kamerami.
A w Polsce? A w Polsce jest poklask Suwerena i pogarda trumpikow u koryta dla "hejterow", ktorzy o tej bucie sortu dobrych panow pisza.

Ale pani Janda ma w szpitalu odpracowac hanbe zaszczepienia!
Zaszczepionym roznym kacykom z PiS, szczepienie sie po prostu nalezalo!

Wspolczuje normalnym ludziom w Polsce. Naprawde.
Ewidentnie kasa z rezerw zebranych przez PO-PSL sie skonczyla i teraz tylko szukanie winnych smierci (niedlugo) setek tysiecy ludzi bedzie.

Śr sty 13, 2021 11:06

Kael napisał(a):
Za to w normalnych krajach […]
Wspolczuje normalnym ludziom w Polsce.

Możesz wskazać jakimi kryteriami posługujesz się nazywając kraj lub ludzi normalnymi?

Śr sty 13, 2021 12:23
Normalny kraj kieruje sie prawem oraz dobrem obywateli a nie widzimisie i dobrem kacyka i swity.

A normalny czlowiek chce zyc uczciwie w normalnym kraju (j.w.) a nie w niepewnosci o swoje zycie, zdrowie i posiadane dobra, bo prawa stanowione nie sa dla dobra obywateli, dzialaja wstecz i nawet juz zatwierdzone, nie beda opublikowane, bo kacyk sie rozmyslil. No i kasty rzadzacej zadne prawa nie dotycza, a przyzwoitosc to slowo nieznane.

Teraz jasne?

Śr sty 13, 2021 12:28

Dla Ciebie normalność to rządy PO?

Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

Śr sty 13, 2021 12:36

Może wymienisz choć jedną normalna osobę i jeden normalny kraj, nie mam nic przeciw gdyby było ich więcej.

Śr sty 13, 2021 12:36
Normalne, wedlug tych kryteriow, o dziwo w miare jest USA. Szaleniec u wladzy podzielil kraj (ku uciesze jego wrogow), ale nie zniszczyl mechanizmow, dzieki ktorym mozna go odsunac od rzadow, zanim zniszczy kraj.

Normalne sa kraje Zachodu, gdzie politycy z moralnoscia i etyka PiSu po tygodniu znikaliby na zawsze z areny politycznej. Jesli nie dobrowolnie, to po procesie sadowym.

A jezeli zdarzaja sie wahniecia, sa w miare szybko korygowane. I nikt nie psuje prawa, zeby jawnie mogl on i jego rodzina krasc.

A normalnych ludzi chyba sam znasz? Musze ci ich wymieniac?

Śr sty 13, 2021 13:01

Skoro dla Ciebie normalne jest USA i kraje Zachodu a Trump to szaleniec, to nie mam więcej pytań ;-(

Śr sty 13, 2021 13:04
Skoro dla ciebie czlowiek, ktory kazal ludziom pic srodki odkazajace, zabieral dzieci rodzicom na granicy, klamal w zywe oczy i potem mowil, ze nic nie pamieta (np Fort Trump) , doszedl do wladzy dzieki trollom Putina i podzielil kraj na fanatykow (szturm na Kapitol) i zwyklych ludzi, jest normalny, to tez nie mam pytan.
Nie dziwie sie, ze ci Polska dzis sie podoba i zapewne uwazasz, ze wladzy wolno wiecej.

Ja uwazam, ze od wladzy, oplacanej z moich pieniedzy moge wiecej wymagac.

Śr sty 13, 2021 13:12

Trump hamował przynajmniej postępy władców tego świata, dlatego jest tak znienawidzony.

Śr sty 13, 2021 13:18
Swoje tez hamowal?
Ja go nie nienawidze. Ja mu nie wierze. W zadne slowo. Nikt, kto klamie, dzieli i oczernia innych (zeby utrzymac np wladze) nawet (a wrecz szczegolnie) z Biblia w reku, nie jest dla mnie wiarygodny.

Wspolczuje, jesli pokladasz nadzieje w (takim) czlowieku.
On by cie zuzyl i wyrzucil bez wahania. Nawet jego najblizsi wspolpracownicy to zrozumieli.

Śr sty 13, 2021 13:23

Dramatyczne OSTRZEŻENIE DUSZ CZYŚĆCOWYCH o USA
https://www.youtube.com/watch?v=YAD9qdwEHqM

Śr sty 13, 2021 13:28

Kael napisał(a):
Normalne, wedlug tych kryteriow, o dziwo w miare jest USA. Szaleniec u wladzy .

USA jak piszesz to w miarę normalny z szaleniec u władzy. Prosiłem o normalny, ale jak widzę masz problem z wymienieniem choć jednego. Możesz się bardziej postarać i wymienić z nazwy „normalny kraj”, pomijając "w miarę normalne"?

Kael napisał(a):
A normalnych ludzi chyba sam znasz? Musze ci ich wymieniac?

Skoro proszę, a Ty wiesz kto jest normalny, to nalegam, wymień. Siebie możesz pominąć, bo jak się domyślam zaliczasz się do „normalnych”.

Śr sty 13, 2021 13:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 14628 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 825, 826, 827, 828, 829, 830, 831 ... 976  Następna strona