Czy złożenie zawiadomienia do organów ścigania to grzech?
Autor |
Wiadomość |
taryjel
|
Re: Czy złożenie zawiadomienia do organów ścigania to grzech
Quinque napisał(a): "Apeluję o ujawnienie się Pani Poseł, która - na moje słowa o zamordowaniu księdza - krzyknęła z ław sejmowych 'dobrze mu tak'. Wniosek do prokuratury jest już w przygotowaniu. Brakuje tylko Pani nazwiska" – napisała na Twitterze polityk. Aha. Czyli pani posłanka coś tam usłyszała, nie wiadomo, co i nie wiadomo od kogo. I bardzo by chciała złożyć zawiadomienie, ale za bardzo nie ma na kogo. No tak — to jest dopiero skandal. Cytuj: Aha, czyli 4 litery nic nie głoszą. Cztery litery niczego nie głoszą, tylko są skrótem określającym pewne mniejszości seksualne. Cytuj: Pajacują dla zgrywy, ok Litery pajacują? Cytuj: proszę wykazać - że rzekomy wzrost akceptacji wynika z działań ideologii LGBT To Ty twierdzisz, że istnieje jakaś ideologia LGBT, więc nie rozumiem, czemu takie pytanie kierowane jest do mnie. Cytuj: - że rzekomy wzrost akceptacji występuje Pierwsze lepsze dane z USA: https://news.gallup.com/poll/350486/rec ... riage.aspxNa wykresie można zobaczyć, że poparcie dla równości małżeńskiej rośnie w USA nawet wśród wyborców republikańskich. Cytuj: proszę wykazać eksperymentalnie powyższy proces Proszę pisać w wątkach o ewolucji.
|
Cz sty 20, 2022 13:12 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
taryjel napisał(a): Aha. Czyli pani posłanka coś tam usłyszała, nie wiadomo, co i nie wiadomo od kogo. I bardzo by chciała złożyć zawiadomienie, ale za bardzo nie ma na kogo. No tak — to jest dopiero skandal. Aha, czyli tak, jedna z posłanek popiera mordowanie księży a Taryjel usprawiedliwa takie działania. Obrzydliwe Cytuj: To Ty twierdzisz, że istnieje jakaś ideologia LGBT, więc nie rozumiem, czemu takie pytanie kierowane jest do mnie. Żałosne, https://www.paradarownosci.eu/pl/postul ... -rownosci/Postulaty 4 liter. Jak widać 4 litery spełniają definicję ideologii Cytuj: Pierwsze lepsze dane z USA: Jesteśmy w Polsce więc pisz po Polsku Cytuj: Proszę pisać w wątkach o ewolucji. Po co skoro i tak nie udowodnisz?
|
Cz sty 20, 2022 14:03 |
|
|
taryjel
|
Quinque napisał(a): Aha, czyli tak, jedna z posłanek popiera mordowanie księży Która z posłanek popiera mordowanie księży? Cytuj: a Taryjel usprawiedliwa takie działania Jakie działania? Co Ty bredzisz? Działań polegających na tym, że coś chyba się słyszało i się zgłasza to do prokuratury nie popieram. Czyli postulaty parady równości, a nie postulaty „ideologii LGBT”. Cytuj: Jesteśmy w Polsce więc pisz po Polsku Wykres jest zrozumiały po moim wyjaśnieniu. Nie ma obowiązku tłumaczenia całych artykułów. Po to, żeby nie robić offtopu.
|
Cz sty 20, 2022 14:37 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jakie działania? Co Ty bredzisz? Działań polegających na tym, że coś chyba się słyszało i się zgłasza to do prokuratury nie popieram Zgrywanie pajaca ciąg dalszy Jest tam napisane o jakimś "chyba" nie? Więc skoncz łaskawie manipulować E.T i wracaj na ateistę.pl tam przynajmniej jesteś śmieszny Cytuj: Czyli postulaty parady równości, a nie postulaty „ideologii LGBT Zgrywanie pajaca ciąg dalszy x2 Parada równości reprezentuje postulaty 4 liter Cytuj: Wykres jest zrozumiały po moim wyjaśnieniu W regulaminie jest jasno napisane że jak wklejasz coś po angielsku to masz to przetłumaczyć Cytuj: Po to, żeby nie robić offtopu Więc przedstaw eksperyment potwierdzający obrazek w tamtym wątku. A nie zasłaniasz się offtopem
|
Cz sty 20, 2022 14:45 |
|
|
taryjel
|
Quinque napisał(a): Jest tam napisane o jakimś "chyba" nie? A to samo po polsku? Kobieta coś tam słyszała. Podobno było to „dobrze mu tak”. Ale nawet nie wie, od kogo to słyszała. To jest naprawdę niepoważne. Cytuj: Parada równości reprezentuje postulaty 4 liter Tak — parada równości zajmuje się przede wszystkim prawami LGBT. Ale, jak widzimy na linkowanej przez Ciebie stronce — nie tylko. No to teraz pytanie — który z tych postulatów można uznać za „postulat ideologii LGBT”? Cytuj: W regulaminie jest jasno napisane że jak wklejasz coś po angielsku to masz to przetłumaczyć Nie ma obowiązku tłumaczenia całych artykułów. W artykule masz wykres przedstawiający poparcie dla równości małżeńskiej wśród elektoratów obu głównych partii USA. Cyferki są arabskie. Słowo „Republicans” oznacza (pewnie się zdziwisz) „Republikanie”, a słowo „Democrats” (co dziwne) „Demokraci”. Czego jeszcze w tym wykresie nie rozumiesz? Cytuj: Więc przedstaw eksperyment potwierdzający obrazek Zadaj mi konkretne pytanie w tamtym wątku. „Eksperyment potwierdzający obrazek” to bełkot. Jeśli będziesz kontynuował offtop w tym wątku, muszę to zgłosić do moderacji.
|
Cz sty 20, 2022 14:51 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Podsumowując. Taryjel usprawiedliwa nienawistne komentarze, zostały Trayjelowi przedstawione postulaty LGBT i dalej zgrywa głupa. Taryjel nie ma zamiaru udowodnić teori ewolucjonistow jakoby ryba stała się ssakiem
Z moje strony to wszystko jest ten temat. A jak chcesz to sobie zgłaszaj. Wisi mi to
|
Cz sty 20, 2022 15:25 |
|
|
subadam
|
O czym wy piszecie? Jaki to ma zwiazek z tematem watku? Czy zalozyciel watku odezwal sie chociaz drugi raz w swoim wlasnym temacie?
|
Cz sty 20, 2022 17:44 |
|
|
taryjel
|
Quinque napisał(a): Trayjelowi przedstawione postulaty LGBT i dalej zgrywa głupa. Zdaniem Quinque poniższy postulat jest postulatem „ideologii LGBT”: Cytuj: Przestrzeń miejska ma być obszarem integracji lokalnych społeczności. Powinna być inkluzywna i otwarta. Apelujemy o tańszy dostęp do kultury, miastotwórcze działania w przestrzeni miejskiej, zapobieganie wykluczeniu komunikacyjnemu i likwidację barier architektonicznych dla zmarginalizowanych grup: rodziców i opiekunów z wózkami dziecięcymi, osób z niepełnosprawnościami i starszych. To nawet fajna ta „ideologia LGBT”. Stara się o likwidację barier architektonicznych dla niepełnosprawnych. Tylko, kurcze ta nazwa „ideologia LGBT” jest trochę myląca, bo nie rozumiem, co likwidacja barier architektonicznych ma wspólnego z LGBT. Resztą postu (oszczerstwem, jakobym usprawiedliwiał nienawistne komentarze, oraz próbą wmówienia mi łysenkizmu poza wątkiem) musi niestety zająć się moderacja, bo ja już swoje powiedziałem. subadam napisał(a): O czym wy piszecie? Jaki to ma zwiazek z tematem watku? Oryginalny post dotyczył antyklerykalizmu. Dyskusja toczy się wokół tego, do jakiego stopnia w Polsce jest problem z agresywnym antyklerykalizmem i chrystofobią. Wydaje mi się, że mieścimy się w wątku, choć Quinque próbuje uciec we wmawianie ludziom łysenkizmu.
|
Pt sty 21, 2022 8:03 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zamykam wątek. Autor wątku dostał odpowiedz na swoje pytanie. Inne poboczne wątki można kontynuować w innych działach.
Quinque, z mojej strony nie będzie już więcej upomnień tylko ostrzeżenia jeśli będziesz posługiwał się wulgaryzmami i nie będziesz szanował swoich rozmówców. Twoje zwroty: "wisi mi to", "konkretnie srakie" itp. nie będą tolerowane!
|
Pt sty 21, 2022 11:31 |
|
|
|