Autor |
Wiadomość |
george45
|
 Re: Mieszkanie Nawrockiego
Witold33 napisał(a): Bezsilne, groteskowe ciskanie się w dziecięcym gniewie. Było użyć rozumu przy wyznaczaniu kandydata. Mnie bonjour ani ziębi ani grzeje. Ale wystawić taką gnidę ? Mistrzostwo . W większości się zgadzam z Twymi wypowiedziami, ale tu chyba troszeczkę przegiąłeś. Pan Kaczyński nie jest byle jakim prezesem i wyboru dokonuje zawsze w sposób racjonalny, rozważny i wyważony. Ta, jak to nazywasz gnida którą wystawił, to nie taka byle jaka gnida! To najlepsza gnida z gnid, jakimi dysponuje. Jeśli znajdziesz lepszą, to proszę wskaż 
|
Pn maja 12, 2025 18:42 |
|
|
|
 |
Atimeres
|
george45 napisał(a): Witold33 napisał(a): Bezsilne, groteskowe ciskanie się w dziecięcym gniewie. Było użyć rozumu przy wyznaczaniu kandydata. Mnie bonjour ani ziębi ani grzeje. Ale wystawić taką gnidę ? Mistrzostwo . W większości się zgadzam z Twymi wypowiedziami, ale tu chyba troszeczkę przegiąłeś. Pan Kaczyński nie jest byle jakim prezesem i wyboru dokonuje zawsze w sposób racjonalny, rozważny i wyważony. Ta, jak to nazywasz gnida którą wystawił, to nie taka byle jaka gnida! To najlepsza gnida z gnid, jakimi dysponuje. Jeśli znajdziesz lepszą, to proszę wskaż  Tylko bonjour! Da nam 54 płcie, ułatwiony dostęp do kokotek i kurtyzan nawet w podstawówkach, różne gatunki HIV, a także toalety za 600000 i wiele wiele innych; Bill Gates i Sorosz pięniędzy nam da i nie będzie nudno!
|
Pn maja 12, 2025 18:59 |
|
 |
george45
|
Atimeres, wyśpiewujesz: Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego.Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach.... I tak leżąc masz jeszcze jakieś zachcianki, mimo że masz wszystko?
|
Wt maja 13, 2025 6:51 |
|
|
|
 |
Idący
|
Czy wczorajsza kompromitacja kandydata bez kręgosłupa wpłynie na wynik wyborów? Osobiście wątpię. W Polsce (co jest dla mnie niezrozumiałe po półwieczy socjalizmu) nadal większość ludzi ma poglądy lewicowe lub lewackie. Zapewne wszystkopoglądowy kandydat odważył przyznać do głoszonych przed kampania poglądów. Skoro sondaże partyjne wykazały, że większość naszego społeczeństwa pałą żądzą krwi nienarodzonych, to zdecydował się otwarcie przyznać do tego, że jest zwolennikiem ich mordowania. Niesmak wzbudził jego nieudolny atak na kandydata obywatelskiego, jak też jego nieudolna obrona. Powinien mieć przygotowaną planszę ze skrótowym przebiegiem sprawy, aby rozwiać wszelkie zarzuty o zła wole oraz oraz udowodnić, że nie było w tym przekrętu. Nie skorzystał ze swojej szansy. Szkoda.
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
Wt maja 13, 2025 8:14 |
|
 |
Atimeres
|
george45 napisał(a): Atimeres, wyśpiewujesz: Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego.Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach.... I tak leżąc masz jeszcze jakieś zachcianki, mimo że masz wszystko? Widzę, że jesteś wytrwałym zbieraczem i magazynierem haków na Pana Boga! Nie czujesz już znudzenia? 
|
Wt maja 13, 2025 9:42 |
|
|
|
 |
mareta
|
Nawrocki zapowiedział przekazanie kawalerki. "Prześwietlamy fundacje" Decyzja, do której organizacji charytatywnej trafi mieszkanie pozyskane przez Karola Nawrockiego od seniora, może zapaść jeszcze przed pierwszą turą wyborów prezydenckich - powiedział we wtorek Mariusz Błaszczak. Jak dodał polityk PiS, chętnych "jest kilka fundacji, które są w tej chwili dokładnie sprawdzane". https://wydarzenia.interia.pl/wybory/pr ... d,21400873
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Wt maja 13, 2025 11:31 |
|
 |
niewazny12
|
https://polskawpotrzasku.pl/ - Polska w POTrzasku... Czego chcą dla Polski Rafał Trzaskowski i jego otoczenie... https://tvrepublika.pl/Polska/Nawrocki- ... DEO/188705 - Nawrocki publikuje nagranie ws. mieszkania pana Jerzego: nie dajcie się państwo oszukać hejterom [WIDEO] https://tvrepublika.pl/Polska/Nowa-afer ... ego/188743 - Kolejna afera mieszkaniowa Trzaskowskiego. 6-latek poddany eksmisji!
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
Wt maja 13, 2025 13:27 |
|
 |
george45
|
Atimeres napisał(a): george45 napisał(a): Atimeres, wyśpiewujesz: Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego.Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach.... I tak leżąc masz jeszcze jakieś zachcianki, mimo że masz wszystko? Widzę, że jesteś wytrwałym zbieraczem i magazynierem haków na Pana Boga! Nie czujesz już znudzenia?  Atimeres, gdzieś zobaczył te haki na Boga? Z tym Twoim "widzeniem" jest coś nie tak. Kilkakrotnie sugerowałem, byś poszedł do tego lekarza, no wiesz tego od oczu.
|
Wt maja 13, 2025 21:39 |
|
 |
Atimeres
|
george45 napisał(a): Atimeres napisał(a): george45 napisał(a): Atimeres, wyśpiewujesz: Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego.Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach.... I tak leżąc masz jeszcze jakieś zachcianki, mimo że masz wszystko? Widzę, że jesteś wytrwałym zbieraczem i magazynierem haków na Pana Boga! Nie czujesz już znudzenia?  Atimeres, gdzieś zobaczył te haki na Boga? Z tym Twoim "widzeniem" jest coś nie tak. Kilkakrotnie sugerowałem, byś poszedł do tego lekarza, no wiesz tego od oczu. Szczeniaczku, Nawet Bożusiem dla ośmieszenia Go nazywałeś!
|
Śr maja 14, 2025 5:03 |
|
 |
george45
|
Dziadziu, gdzie tu haki widzisz? Ten lekarz (od oczu) nadal się kłania.
|
Śr maja 14, 2025 7:00 |
|
 |
mareta
|
To ile w końcu jest tych mieszkań? Tu jest jeszcze jedno( jakieś ciemne, jak sądzę) https://niezalezna.pl/polityka/sprawa-b ... mie/543495
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr maja 14, 2025 12:22 |
|
 |
Atimeres
|
Ta sztuczna monterka nie warta zajmowania się nią przez poważnych
|
Śr maja 14, 2025 13:45 |
|
 |
niewazny12
|
https://pch24.pl/glosujesz-kochasz-o-ch ... j-polakow/ - GŁOSUJESZ = KOCHASZ. O chorobie wyborczej Polaków - z wieloma rzeczami się zgadzam, ale przywołany tekst za mocno ocenia PiS i krytykuje wyraźne środki ostrożności podjęte w związku z pandemią COVID-19. Niestety, w komentarzach pod artykułem jest też dużo "półtuskowych" (jakby planujących oddać pół głosu na ekipę Donalda Tuska przez planowanie nieoddania ważnego głosu na Karola Nawrockiego przeciwko Rafałowi Trzaskowskiemu w drugiej turze wyborów prezydenckich) nieroztropników-skrupulantów 
_________________ Bóg jest tylko jeden. Nie ma boga poza BOGIEM. Nie chcę iść do piekła! Nie chcę być potępiony bez końca! Wszystko, co nie jest Bogiem, jest stworzeniem jedynego Boga, jaki istnieje we wszechbycie. Bóg jest niezmienny, bez początku, bez końca.
|
Śr maja 14, 2025 16:28 |
|
 |
Idący
|
MYŚLĘ więc GŁOSUJĘ na Nawrockiego, aby nie dopuścić do kosmopolityzacji (albo landyzacji) Polski.
_________________ Wierzący chrześcijanin, w szczególności katolik to ktoś, kto codziennie i permanentnie stara się być coraz lepszym.
|
Śr maja 14, 2025 17:55 |
|
 |
Atimeres
|
PCh napisał(a): Jeżeli głosujesz na kandydata A, to kochasz go, a nienawidzisz kandydatów B, C i D. Jeżeli nie głosujesz na kandydata D – jesteś zdrajcą i nienawidzisz Polski. Dlaczego daliśmy się wpędzić w tak prymitywne szufladkowanie i dlaczego nie rozumiemy, że wybory to tylko gra, w której czasem jednak można wybrać mniejsze zło? "GŁOSUJESZ = KOCHASZ. O chorobie wyborczej Polaków - z wieloma rzeczami się zgadzam, ale przywołany tekst za mocno ocenia PiS i krytykuje wyraźne środki ostrożności podjęte w związku z pandemią COVID-19." - - Powyższe zdania na pewno pochodzą od ludzi bardzo nietolerancyjnych, dla których cudze BRAKI i BŁĘDY są powodem do nienawiści CZŁOWIEKA jako sprawcy braków i błędów. Taki pogląd to skutek partyjniactwa, ubóstwianie partii i jej interesów. Takie myślenie, bardzo druzgocące dla człowieka i jego sumienia, a zarazem niebezpieczne dla państwa i jest rezultatem tolerancji jakiegoś prawa do ordynowania dyscypliny partyjnej w głosowaniu.[/b]Dyscyplina partyjna, poparta systemem rejestrowania kto jak głosuje, powinny być USTAWOWO zakazane. Partie powinny odpowiednio wychowywać sobie członków do wspólnoty poglądów i głosowania, a na egzekwować na siłę, pod groźbą wykluczenia z członkostwa.
|
Cz maja 15, 2025 5:04 |
|
|
|