Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 22:57

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 co się dzieje na www. wiara.pl??? 
Autor Wiadomość

Wejdź do zakładki: "Odpowiedzi" i tam masz (od góry):
- TURA I
- TURA II
- OMÓWIENIE TRZECIEJ TURY

Poza tym na dole strony "Odpowiedzi" masz takie cyferki: 1 2 3 (kliknij na tę cyferkę, która tura Cię interesuje.

Pn lis 21, 2005 15:41

Link do Forum na stronie konkursowej jeszcze nie działa.....Zróbmy sobie własny topic ..co bedziemy czekać :D
Zreszta jak juz zadziała, to bedzie obłożony takim regulaminem, że strach bedzie cokolwiek napisać :D (juz ja znam tego twórce ;) )

CO WY NA TO?

Pn lis 21, 2005 16:12

PS. A tak w ogóle to gratuluję wiedzy :-)

Pn lis 21, 2005 17:30
Na poczatek to moze ponarzekamy na wyjatkowo pytanka o zabarwieniu wręcz sadystycznym..co? ;);)

Mozemy tez poobgadywac troszke "wymyslacza" tych pytań.....założyc jakis Związek Zawodowy... wzniecic strajk, założyc blokade, napic sie piwa itp. itd. :P

Pn lis 21, 2005 18:47
No cóż... pytania nie są łatwe :-) Ale chyba w tym rzecz żeby troszkę się pomęczyć, poszperać, poczytać ..... i znaleźć odpowiedź (albo i nie) ;-)

Napić się oczywiście możemy..... tylko jak już to ja wybieram wino (białe, półwytrawne) ;)

A poza tym... Ty nie narzekaj kolego miły, bo jak widzę to jesteś w ścisłej czołówce :-) Gratuluję jeszcze raz :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Pn lis 21, 2005 19:32
W dzisiejszym "Gościu Niedzielnym" jest artykuł o naszym konkursie :-) Jest też parę słów o naszym księdzu prowadzącym konkurs :-)

Cz lis 24, 2005 19:57

W dzisiejszym - piszesz w czwartek - masz na myśli poprzedni numer, z niedzieli 20 listopada :?:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pt lis 25, 2005 8:34
Zobacz profil WWW
W dzisiejszym - piszesz w czwartek - masz na myśli poprzedni numer, z niedzieli 20 listopada :?:

Ok - źle się wyraziłam ;-) Artykuł jest w numerze 48/2005 z 27 listopada 2005 r. (nowy numer w kioskach pojawia się w czwartki, choc datę ma niedzielną)

Pt lis 25, 2005 9:14
No to bedę zmuszony zakupic ten numer...gdyż jestem niezmiernie ciekaw tajemniczej postaci księdza prowadzącego. Ciekawe czy pisze tam cos o jego zamiłowaniu do doprowadzania do rozpaczy konkursowiczów podchwytliwymi pytaniami :P:P:P:P:P:P:P:P:P

(...i znów 3 złote poszło :D )

Pt lis 25, 2005 9:18
(...i znów 3 złote poszło :D )

3,50 ;)
Ten numer jest droższy, bo sprzedawany jest razem z kalendarzem.

Pt lis 25, 2005 9:34

No nic....wrzuce mniej na tace :D:D

Jak Wam idzie drodzy konkursowicze?

Pt lis 25, 2005 12:36
Jak Wam idzie drodzy konkursowicze?

No cóż... mam problemy z dwoma pierwszymi pytaniami. Ale... jeszcze cała noc na szukanie odpowiedzi ;)

Pt lis 25, 2005 15:05
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2