|
|
|
Co kupić tacie pod choinkę?! :>
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Obrazek nie chce się załadować... W każdym razie tytuł książki to "Ilustrowany leksykon piwa" 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn gru 26, 2005 17:34 |
|
|
|
 |
bobo
|
Skaja, powiedz nam, co dałaś tacie pod choinkę?
Niech dowiemy się!
I, czy był zadowolony?
My dostaliśmy praktyczne i o to chyba chodzi.
Mój mąż dostał wycieraczki do ASTRUSI, ja piękny obraz-reprodukcję co prawda, ale JP II na nim, jak żywy.
_________________ Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego, jak siebie samego daleko więcej znaczy niż wszystkie całopalenia i ofiary. Mk12,33
|
Wt gru 27, 2005 14:15 |
|
 |
ksiadz_na_czacie3
|
ToMu napisał(a): Obrazek nie chce się załadować... W każdym razie tytuł książki to "Ilustrowany leksykon piwa" 
Proszę ToMu , bardzo ładna książka
http://www.browamator.pl/zdjecia/0/9/8/ ... 1134570195

_________________ Pokora pomaga każdej duszy nie zniechęcać się własnymi błędami. Prawdziwa pokora prowadzi... do prośby o przebaczenie!
(Kużnia 189)
|
Wt gru 27, 2005 14:24 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
no tak, zawsze sie na piwie kończy albo fajce...
ja nie mam takich problemów jak wy mój tata szelek nie nosi  za to jest wędkarzem i mamy problem z głowy w zasadzie w połowie bo przekonac go by w końcu kupił sobie coś... to nie takie proste
ja kiedys kupowałem tacie pędzle do golenia ale po jakims czasie jak się uzbierała kolekcja to sie ojciec zbuntował 
no to teraz czy na urodziny czy na Święta kolekcja wedkarskich haczyków no albo zyłke.. ale sam sobie kupuje bo tak najlepiej-prezent jest celniety i praktyczny a nie do niczego
a takie akcesoria sa drogie heh wiec na duzo sztuk takich pfiurek nie starcza..
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
N sty 22, 2006 15:19 |
|
|
|