|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
jeden_z_czterech
|
 Podejście
Większość ludzi duchownych jakich spotykam próbują od razu zjednać sobie ludzi, powiem krótko są tak slodcy, że pozostaje tylko przłozyc ich do rany.Jest to dla mnie bardzo złe podejście.Będą tak słodcy ludzie mają ich za wylękniałych i stawiają siebie wyżej w tej znajomości.Żeby stworzyć dobrą więź czy relacje potrzebny jest szacunek!!To elementarna sprawa!!Nie da się zjednać sobie czlowiekia bez wzajemnego szacunku.To samo mozna by chyba odnieść do calego kościoła.Aby budować więzy miłości potrzebny jest szacunek i tolerancja.
Co o tym sądzicie??
|
| N sty 08, 2006 21:43 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
masz częsciow racjie aleoni też sa poto by pomuc goijrany jak tam masci
|
| N sty 08, 2006 21:50 |
|
 |
|
Julia
|
jeden... moze oni maja taki sposob bycia, ale zgadza sie ze w kazdej relacji wazny jest wzajemny szacunek i wzajemne słuchanie siebie
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
| N sty 08, 2006 21:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
maja dar od boga
|
| N sty 08, 2006 22:11 |
|
 |
|
jeden_z_czterech
|
 re Julia
Julio wiem,że oni mają taki sposób bycia.Stwierdziłem to w mojej wypowiedzi.I własnie mi się ten sposób bycia nie podoba.
|
| N sty 08, 2006 22:13 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
całkowice oni są dobrzy pewanie nie jedego urartwali
|
| N sty 08, 2006 22:17 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Są księża mający lepsze, i tacy z gorszym poczuciem swojej misji. Niektórzy przykładają się bardziej, niektórzy mniej. Jedni potrafią lepiej dotrzeć do człowieka, inni nie potrafią. Każde uogólnianie będzie krzywdzące.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Pn sty 09, 2006 23:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|