| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
znasz taki cos jak przenosna
|
| Śr kwi 05, 2006 11:00 |
|
|
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Więc rozwiń, co ta przenośnia miała oznaczać.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Śr kwi 05, 2006 11:02 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
chodziło ki to ze moze Biskupi mam cos na sumnie rydzyk otym wie a oni wiedzze ze on wie i go bronia wy ich nie wykablował
|
| Śr kwi 05, 2006 11:10 |
|
|
|
 |
|
ToMu
|
A powiedz mi - skąd Rydzyk miałby mieć wiedzą, która miałaby rzekomo skompromitować episkopat, a pozwalałby teraz mu trzymać biskupów w szachu 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
| Śr kwi 05, 2006 11:11 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
jak masz kase masz wywiad masz kas masz wladze masz kase masz wszystko
|
| Śr kwi 05, 2006 11:13 |
|
|
|
 |
|
ToMu
|
Tylko że to jest spekulacja, gdybanie.
Nie jestem w żadnym wypadku zwolennikiem RM ani Rydzyka - ale czy masz coś na poparcie tego  Pewnie nie.
Wszyscy wiemy, że światem rządzi kasa. Ale nie jest to powód, żeby każdego oskarżać o szantażowanie innych 
|
| Śr kwi 05, 2006 11:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
nie kazdego ale chyba to co sie dzieje w koscile w toruniu jest nie morlane i nie etyczne taki majtek
|
| Śr kwi 05, 2006 11:46 |
|
 |
|
ToMu
|
Majątek Rydzyk ma stąd, że starsi ludzie czasm i po pół renty mu przysyłają. Majątek ma stąd, że potrafi pewnie od prywatnych przedsiębiorców wyciągnąć - albo jego zwolennicy potrafią.
Nie twierdzę, że kasę ta cała jego fundacja ma legalną... Ale żeby kogoś oskarżać, trzeba mieć dowody 
|
| Śr kwi 05, 2006 12:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ogladałs we tyn ty rydzyk prawda
|
| Śr kwi 05, 2006 12:15 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
luki napisał(a): cenny w koninie i w warta i sieradz i podobe spotkalem sie w gorach
Podaj konkretne kościoły. Gdzie za chrzest trzeba zapłacic 800 zł, a za slub 1400 zł? Z uwzglednieniem tego podkreslonego słowa. To że ktoś może gdzieś tyle zapłacił, bo tak chciał to nic nie oznacza.
|
| Śr kwi 05, 2006 12:18 |
|
 |
|
ToMu
|
Czy co oglądałem w TVN  Nie rozumiem.
|
| Śr kwi 05, 2006 12:18 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Monika75 napisał(a): luki napisał(a): cenny w koninie i w warta i sieradz i podobe spotkalem sie w gorach Podaj konkretne kościoły. Gdzie za chrzest trzeba zapłacic 800 zł, a za slub 1400 zł? Z uwzglednieniem tego podkreslonego słowa. To że ktoś może gdzieś tyle zapłacił, bo tak chciał to nic nie oznacza.
wkoninsa takie ceny jak jest pogda do sciegan duzo
|
| Śr kwi 05, 2006 12:23 |
|
 |
|
klarowna
|
luki, nie mozna posądzać jeśli się nie ma żadnych dowodów.Ja także nie przepadam za Rydzem. A może ty masz jakieś swoje prywatne archiwum i sam masz "teczkę" na Rydzyka  i zamierzasz odpowiednio jej użyć.
| Śr kwi 05, 2006 13:58 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
luki napisał(a): wkoninsa takie ceny jak jest pogda do sciegan duzo
Prosiłam: podaj konkretne kościoły.
|
| Śr kwi 05, 2006 14:06 |
|
 |