Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 20:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Gorne logo 
Autor Wiadomość
Post Gorne logo
Wybaczcie modzi i admini, ale..... no ale nie moglem, no. Po prostu jakosc nowego gornego forum mnie... przeraza... niewygladzone brzegi liter, przynajmniej w mojej rozdzielczosci.... moze to moje zdanie, ale uwazam, ze jesli ma byc jak jest to lepiej bylo wczesniej. Ja sobie to usunalem.

Crosis

Wt kwi 11, 2006 17:53

A powiedz jakim to domowym sposobem wygładziłeś sobie na nim literki ?

Wt kwi 11, 2006 18:30

Paseczek jest pożyteczny przecież :)
A powiedz jakim to domowym sposobem wygładziłeś sobie na nim literki ?

Estetyka nowego paska . . . Crosis ma rację.
Drobiazg, ale kole w oczy: Dymek nad opcją 'Wiadomości' zamiast 'ś' ma robaka.

Ale jest duży plus w tych minusach. Skróty do subdomen portalu: Czat, Sklep itd.

Crosis: Też ciekaw jestem tego 'sposobu'. Chyba nie włamałeś się na serwer portalu ?

Wt kwi 11, 2006 19:59
Zobacz profil WWW
Sposobem jest pewne dynamiczne rozwiązanie :D

Ja się też przychylam do głosu Crosisa. Crosis - czemu Ty to kierujesz do modów? ;-)

Wt kwi 11, 2006 20:04

[color=indigo]Sposobem jest pewne dynamiczne rozwiązanie :D

Co wy tacy tajemniczy. Okażcie trochę dynamiki nieszczęśnikom nie tak biegłym w pecetologii ...

Wt kwi 11, 2006 20:24
Zobacz profil WWW
Anguo kochana, dotąd myślałem, że jesteś biegła w pecetologii :D

Wt kwi 11, 2006 20:52

:hahaha: :hahaha: :hahaha: oj PTR-ku, Ty juz naszego wilczka nie rozpoznajesz :hahaha: toc to nie angua, :czytaj: tylko Stanislaw Adam
A swoja droga Stanislawie Adamie, ja juz pare razy sie nabralam :D Ty sam udajesz nasza angue :cojest: czy ona podzielila sie wilczkiem z Toba ? :D

Wt kwi 11, 2006 21:36

Uważam, że obecnie góra forum jest o wiele gorsza niż dotychczas.

To motto "Boga nie można spotkać...." jest praktycznie nieczytelne. Linki na jasnym tle (te do serwisu wiara.pl, a nie samego forum) - również. Niewiele lepsze - linki do foru, na zielonym tle, czarnymi literkami. A to "rejestracja" i "zaloguj" na czerwono w ogóle kompletnie rozmyte jest... Nie mówiąc już o tym, że ze względu na fakt że całość jest obrazkiem - gdy dostaję nową wiadomość, poza (blokowanym :D) wyskakującym okienkiem, nie widać właśnie zamiast "wiadomości" tekstu "masz 1 nową wiadomość", co wiele ułatwiało.

A w ogóle - czemu baner nie jest na całą szerokość okna :?:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt kwi 11, 2006 22:03
Zobacz profil WWW
Hmm odpowiem po kolei. Po pierwsze, nie musialem sie wlamac na serwer forum. Wystarczy Mozilla Firefox i nakładka Adblock, co zreszta opisalem w swoim poscie w "Sam wymyśl temat".

Po drugie, PTRku - nazwanie Stanisława Adama Angu pewnie juz CIe kosztowalo troche konsekwencji, wiec nie bede sie smial...

...

...

...

Żartowałem : :hahaha:

To się wkopałeś :P

I to w sumie wszystko ;)

Crosis

Wt kwi 11, 2006 23:15
Ależ ja dobrze wiem co robię. Angua stworzyła sobie drugi login - Stanisław Adam i się nim zabawia. :-D

Wt kwi 11, 2006 23:39

Ależ ja dobrze wiem co robię. Angua stworzyła sobie drugi login - Stanisław Adam i się nim zabawia. :-D

W każdym z nas drzemie Mr Hyde ;-)

Śr kwi 12, 2006 9:58

Ale tu chyba mamy do czynienia z takim mocno rozbieżnym poglądowo rozdwojeniem jaźni :biggrin:

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr kwi 12, 2006 11:00
Zobacz profil WWW

Ale tu chyba mamy do czynienia z takim mocno rozbieżnym poglądowo rozdwojeniem jaźni :biggrin:

To normalne, klasyczny przypadek doktor Jekyll i pani Hyde ;-)

Śr kwi 12, 2006 11:46

Cytuj:
Mimikra - przystosowanie występujące u roślin i zwierząt polegające się na upodabnianiu się do otoczenia lub innych organizmów.

U zwierząt jedna z form przystosowań ochronnych. Polega ona na tym, że zwierzęta bezbronne upodabniają się do zwierząt zdolnych do obrony przybierając ich kształt lub barwy. Mogą też przybierać kształty i barwy otoczenia tak, żeby być trudnym do wykrycia przez naturalnych wrogów. Np. niektóre węże niejadowite przybierają barwy węży jadowitych.

U roślin mimikra to zjawisko upodabniania się roślin do otoczenia, a także upodabniania się kwiatów do samic owadów zapylających - mimikra seksualna.
PTRqwerty napisał(a):
Angua :comk2: Stanisław

Dla porządku - są jeszcze inne odmiany mimikry: mimikra kulturowa, mimikra reklamowa, mimikra religijna . . .

SweetChilde napisał(a):
W każdym z nas drzemie Mr Hyde ;-)
ToMu napisał(a):
Słuszne stwierdzenie. Słuszne podejrzenie !
W każdym z Was: SweetChilde==ToMu !!

Crosis napisał(a):
Hmm odpowiem po kolei. Po pierwsze, nie musialem sie wlamac na serwer forum. Wystarczy Mozilla Firefox i nakładka Adblock, co zreszta opisalem w swoim poscie w "Sam wymyśl temat".

Po drugie, PTRku - nazwanie Stanisława Adama Angu pewnie juz CIe kosztowalo troche konsekwencji, wiec nie bede sie smial...
...
...
...
Żartowałem : :hahaha:
A co zrobić, gdy się musi korzystać ze sztandarowego produktu Microsoftu ?

I to w sumie wszystko ;) Stanisław Adam

Śr kwi 12, 2006 12:10
Zobacz profil WWW

Śr kwi 12, 2006 12:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona