Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 17:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 WIELGACHNE PODPISY 
Autor Wiadomość

Nawiązując do wypowiedzi zielonej mrówki, jestem przeciwny zakazowi wstawiania grafik do podpisów. Możliwość wstawienia grafiki jest jakąś rekompensatą za te maciupeńkie mikroawatarki które i tak trzeba wybrać z już istniejących. Przeciętna rozdzielczość ekranu to 1024x768, a nie zauważyłem aby ktoś tu miał grafikę wyższą niż 150 px w podpisie, także nie róbmy z igły wideł.

So maja 06, 2006 17:10

TOMASZ32 napisał(a):
Faktem jest, że fotka o. Rydzyka jest trochę duża, ale myślę, że gdyby rzeczywiście była ona za duża to moderatorzy zwrócili by na to uwagę - przynajmniej mam taką nadzieję. :-D
Narazie robi się z igły widły. Co do tekstów pisanych dużym rozmiarem liter, tym bardziej wielu zdań to jest to przesadą, jest denerwujące (..)

Pozdrawiam

TOMASZ,
1. Twój obrazek w podpisie jest przynajmniej taki sam duży jak fotka o. Rydzyka
2. Masz umieszczonych w nim wiele zdań, pisanych capsem :-D

Rozumiem zatem, że pisząc ten post myślałeś także o sobie ;)

Jasne Baranku, siebie nie omijam. :diabel:
A co do tekstu pisanego Capsem: to chyba logiczne, że napisałem ten tekst specjalnie dużymi literami, ponieważ jest bardzo ważny, przynajmniej dla mnie, myślę, że dla wielu innych także (jeśli ktos nie rozumie co tam jest napisane to mozna zawsze przetłumaczyc :D )

Jak zauważyłeś Baranku nie mam nic do fotki Rydzyka, jest duża, ale pamiętam, że chyba wstawiałem większą kiedyś i także nie była zła pod wzgledem wielkości, teraz mam mniejszą (przynajmniej pod wzgledem rozmiarów : szerokość, wyskość :D ).
Po za tym raczej moderacja by zareagowała na zbyt dużą fotkę, prawda? :biggrin:

Pozdrawiam

N maja 07, 2006 2:53
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4