KULTURA ZAMYKANIA TEMATóW....
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Takie zachowanie, Jo_tko, jest po prostu niegrzeczne. "Jestem wielkim admin em - nie będę odpowiadała, jak ktoś mi wytknie niekonsekwencje i poprosi o podanie przyczyn niezrealizowania czegoś, co miało być zrobione".
Cóż ja, biedny szary user, z tym zrobię  Nic. Nie dziwcie się jednak brakiem szacunku dla administracji - skoro coś piszecie, nie realizujecie czegoś i za ciężko nawet napisać, dlaczego.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N maja 07, 2006 8:25 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
ToMu - na Twoje pytanie mogę odpowiedzieć tylko to, co odpowiedziałam, W tej chwili jest to niemożliwe, z powodów organizacyjnych. I niestety żadna dyskusja tego nie zmieni.
Ja nie neguję tego, że czekamy już jakiś czas. I że to może dziwić. Ale na niektóre pytania bardziej szczegółowo nie odpowiem...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N maja 07, 2006 16:06 |
|
 |
ToMu
|
O, proszę... Temat "się" odblokował nagle.
jo_tka napisał(a): Ale na niektóre pytania bardziej szczegółowo nie odpowiem...
I tego nie rozumiem. Co - to jakaś tajemnica jest 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
N maja 07, 2006 17:30 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Nie wydaje mi sie, żeby ten temat był zablokowany
Cytuj: I tego nie rozumiem.
Cóż - dla mnie to oczywiste.
|
N maja 07, 2006 19:47 |
|
 |
ToMu
|
Gadka bez sensu. Człowiek się pyta - a Ty jakąś tajemnicę robisz, jakby to nie wiem co było...
|
N maja 07, 2006 21:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jest możliwość poproszenia moderatorów o usunięcie tematu własnego autorstwa,gdy temat jest bez sensu.Jednak usunięcia dokonuje moderator a autor tematu składa prośbę.Też jest taka możliwość.
A teraz o banowaniu.Na jednym z forów jeden użytkownik jest zbanowany,ale to ściśle tajne.
|
Wt maja 16, 2006 14:09 |
|
 |
Mieszek
|
a ja znowu mam prośbe
moglibyście usuwać watki zamknięte?
nawet jesli sa zamknięte na chwile
to choziaż je przenieście do wątków zamkniętych

_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
N cze 04, 2006 21:14 |
|
 |
jo_tka
|
Mieszku - na chwilę nie ma sensu, myślę, wszyscy się pogubią.
A zamknięte trwale - owszem - ale proponuję po kilku dniach, żeby się zainteresowani połapali, co się dzieje...
|
N cze 04, 2006 21:16 |
|
 |
Mieszek
|
mysle ze na tyle nie jestem głupi by się nie połapać
inni także
jeśli pisze że watku nie ma, to go nie ma
a wchodzenie i czytanie postów w wątku w którym i tak się nie można wypowiedzieć to strata czasu
tym bardziej jesli po założeniu nowego podobnego znajdzie się dzięki temu na czarnej liście moderków to ja dziekuje
lepiej całkiem kasujcie 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn cze 05, 2006 20:43 |
|
 |
ToMu
|
Co do kultury zamykania tematów - na marginesie moich ostatnich spostrzeżeń, umeijętności wyjaśniania swych decyzji prze moderację - BRAK.
|
Pn cze 05, 2006 20:51 |
|
|
|