Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 13:09

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Wielka Brytania - krok do przodu. 
Autor Wiadomość

Cytuj:
Nie ma po prostu ku temu żadnych dowodów. Jeśli zaś chodiz o pojęcie zboczenia, nauka udowodniła, że homo nim nie jest, bo żeby coś było zboczeniem musi spełniać całą masę kryteriów, które stworzyli specjaliści a któych homoskesualizm nie spełnia.
Nauka gejów tego nie wyklucza to fakt !!
Reszta to wierutne klamstwo co wypisujesz!! I Bzdury pseudonaukowe wywody takich samych gejów jak Ty .!!
Hitler tez miał nukowe podejscie do tej orientacji !!! Tak na marginesie

Pn maja 22, 2006 11:15
Można znaleźć setki jak ba tysiące opinii seksuologów psychiatrów całkiem o odmiennych poglądach etc. To środowiska pro homoseksualne wydaja takie opinie !! To nie jest żadna prawda tylko opinia pewnych środowisk naukowych , którzy próbują udowodnić swoją teorię nic więcej . Wmówić wydumane teorie z palca za prawdę na razie im się to częściowo udaje.!!

Jest dokładnie odwrotnie jak piszesz. Nie ma ani jednego dowodu na to, że homoseksualizm jest chorobą. Nikomu się to do tej pory nie udało udowodnić, daltego też homoseksualizm został wykreślony z listy chorób WHO. Co więcej są naukowe dowody na to, że homoseksualizm nie jst cohrobą jak i też nie jst zbozcenim, bo nie spełnia odpowiednich kryteriów.

godunow napisał(a):
Posługujesz się daleko sfałszowanym podejściem . Dla mnie opinie podanych przez Ciebie fachowców wcale nie muszą być wiążące .

Ty jesteś laikiem i Twoje zdanie ni ma żadenego znaczenia. Stanowisko WHO jest wiążące dla świata psychologów i psychoatrów.

godunow napisał(a):
One dla mnie są po prostu fałszywe .

I takimi mogą być, jako dla laika, który nie posiada specjalistycznej wiedzy, żeby dokonać obiektywnej i rzetelnj oceny. Nie posiadasz po prostu ku temu stosownej wiedzy. Idź najpierw, skończ psychologię, najlepiej też seksuologię i wtedy próbuj podważać stnaowisko światowych organizacji zdroiwa, w skład których wchodza najwybitniejsi specjaliści w swych dziedzinach.

godunow napisał(a):
Podawani opinii lekarskich czy naukowych związanych ze środowiskiem homoseksualnym czy sympatyzującym jako środowisko jedynie słusznej prawdy jest nadużyciem i nieporozumieniem .

Próbujesz zdyskredytować stanowiska WHO i APA poprzez kłamliwą supozycję jakoby to w większości stnaoiwli oni lobby homoseksualistów. Tylko idiota by w to uwierzył, że wieskzosć psychologów to homoseksualiści.

godunow napisał(a):
Na świecie jest miliony lekarzy psychologów seksuologów INNYCH ludzi nauki którzy maja dokładnie odmienne stanowisko niż te organizacje które podałeś .

Żadne miliony. Jest grupka lekarzy homofobów, najczęsciej głęboko wierzących w Boga, którzy nieudolnie próbują podważyć fakty i dowody naukowe wypracowane przez reszte specjalistów.

godunow napisał(a):
Uzwaja homoseksualizm za zło zresztą różnie nazywane..
NIE KŁAM PUBLICZNIE

Już dawno Ci napisałem, że to Ty kłamiesz, w dodatku to udowodniłem, przedstawiajac opinie prestiżowych organizacji zdrowia, które są wiąrzące dla świata nauki i wszystkich lekarzy. Ty natoamist nie przedstawiasz absolutni żadnych dowodów (bo wiesz zę takowych na Twoja szalę nie ma i Cie to wnerwia :P ). Ciagle tylk piszesz "bo tak uważasz" :bo tak jest i już". Ja natomaist przytaczam opinien ajbardziej prestiżowych dla śiata nauki ośrodków.

godunow napisał(a):
Jeże Tak się zastanawiam czy rozumiesz pojęcie słowa fakt ?? Jak używasz słowo fakt to zapoznaj się ze znaczeniem tego słowa za encyklopedia Wiem [b]fakt (łc. factum ‘zrobione’ od facere, factum ‘czynić’) 1. prosta niepodważalna dana oparta na obserwacji lub wynikająca z jej naukowego opracowania. 2. f. prawny – zdarzenie lub zachowanie pociągające za sobą skutki prawne

Rozumiem to znaczenie i to pojecie doskonale się wpisuje w opinie osrodków, które przytaczałem. Ty natoamist nie robisz nic, poza podważaniem opinii najbardziej prestiżowych organizacji zdrowia na świecie. To w ogóle śmiech na sali, żeby laik podważał opinię takich organizacji zdrowia. Normalnie śmiech na sali. Chyba nie sądzisz, że ktoś weźmie na poważnie Twoje wymysły? ;-)

godunow napisał(a):
Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001.

Bardoz dobrze, wszystko sie zgadza

godunow napisał(a):
Zanim komuś zarzucisz mówienie nieprawdy .

Tobie zarzucam i mam ku temu solidne dowody, które notorycznie przedstawiam i przedstwiać będę. Ty w odwecie nie robisz nic innego tylko rzucasz "oni nie mają racji, ja wiem lepiej" tym samym podważając autorytet najbardziej prestizowych organizacji zdrowia na świecie skupiajacych najwybitniejszych specjalistów, czym robisz z seibie pośmiewisko.

godunow napisał(a):
Dlatego skoro sam opinię pewnej grupy ludzi ( naukowców )i podajesz jako fakty celowo zresztą tak dobrane aby wywołały odpowiedni wydźwięk . Czyli w rozumieniu prawa jesteś najzwyczajniejszym kłamcą .

[/quote]
Kłamcą jesteś Ty co od kilku postów Ci udowadniam i obalam Twoje oszczerstwa nt omoseksualizmu przedstawiając odpowiednie dowody. będę to robił dalej dopóki będziesz kłamał i przedstawiał fałsz nt homoseksualizmu, tmy samym wprowadzając ludzi w błąd. Nawiasem mówiąc powinieneś się z tego wyspowiadać w konfesjonale. To nie po chrześcijański tak kłamać. Kim Ty jesteś, żeby podważać światowe, wybitne autorytety?

Pn maja 22, 2006 12:19
Reszta to wierutne klamstwo co wypisujesz!!
[/quote]
Żadna nauka gejów. Powtarzam Ci po raz kolejny, robisz z siebi idiotę insynuując, że wszyscy specjaliści w WHO i APA to geje. Naukę badają wszyscy ludzie, zarówno geje jak i hetero, a ponieważ hetero jest w śeici 90% to geje nie mają żadnych z nimi szans, jeśli chodzi o podejście nauki do homoseksualizmu. Ale Twój poziom zacietrzewienia i homofobii nie pozwala Ci pojąć, że psycholog-hetero, psychiatra-hetero, seksuolog-heteroe ma takie stanowisko jak WHO czy APA. Tobie to sie w głowie nie mieści. Zamknąłeś sie na prawdę, poziom wstrętu do homoseksualizmu jaki jest w Tobie zakotwiczony, zasłania Ci racjonalne myślenie. To bardzo przykre. Na szczęscie w obliczu autorytetów WHO i APA, Twoje zdanie się kompletnie nie liczy i wywołujesz jedynie śmiechn a sali swoimi wynurzeniami nt homsoeksualizmu, wziętymi z ksieżyca. Szkoda tylko, ze sodowisko homoseksualistów na tym musi cierpieć, bo nas obrażasz, zniesławiasz i szerzysz wierutne bzdury na nasz temat. Po prostu kłamiesz. A ja nie zamierzam na to bezczynni patrzeć i daltego spodziewaj sie szybkiej riposty na każdy Twój kłamlwiy post o gejach. Będę konsekwentnie prostował każde Twoje kłamstwo nt homoseksualizmu, przytaczając opinię wybitnych specjalistów i stanowiska najbardziej prestiżowych i wiąrzących organizacji zdrowia na świecie, tak, żeby nikt nie miał wątpliwości kto jest kłamcą.

godunow napisał(a):
I Bzdury pseudonaukowe wywody takich samych gejów jak Ty .!!

Hitler miał, tyle tylko, zę nieprawdziwe. A stanowisko WHO jest wiażące dla wszystkich lekarzy. To WHO skupia w soie lekarzy ze wszystkich krajów świata i to oni wspólnie ustalaja co jest chorobą a co nie. I to stanowisko jest wiążace dla całego środowiska lekarskiego, również Polsce, na mocy odpowienich traktatów, podlega temu śtanowisku.

Zobacz ile w Tobie jadu, ile nienawiści. Jesteś tak zacietrzewiony, że aż nie potrafisz już rograniczyć co jest prawdą a co nią nie jest. Wkurza Cię, że stanowisko ogromnej więskzosći specjalistów nie pokrywa sie z Twoim myśleniem, ale to już nie mój problem. Ja będę tylko prostował Twoje kłamstwa, nic innego nie zamirzma roebić, a już na pewno nie edukować. Będę sie jedynie starał, zębyś innym forumowiczom nie sączył fałszu i jadu nt gejów. Tego mozesz być pewien.

pozdrawiam,
michał

Pn maja 22, 2006 12:31

Reszta to wierutne klamstwo co wypisujesz!! I Bzdury pseudonaukowe wywody takich samych gejów jak Ty .!!

Ale nienawisc z tego bije :(
I po co trzymac sie dogmatow, ktorych jedynym skutkiem jest wlasnie takie podsycanie nienawisci? :(

Pn maja 22, 2006 12:32
Olfik, niestety to jest normalna ludzka reakcja, dla kogoś, kto przekonuje się, że dogmaty religijne w jakie wierzy, w zderzeniu z prawda naukową, wypadają kłamliwie i fałszywie. To boli i to musi boleć, zwłaszcza jak ktoś jest bardzo głębokok wierzący. Chyba, że odrzuci prawdę naukową. Zobacz olfik co robi godunow, w kacie desperacji popadł w taką konfuzję, że aż jest gotów podważać najwięskze i najwybitniejsze organizacje zdrowi na świecie, czego żaden logicznie i trzeźwo myślący człowiek by nie robił, zwłąszcza nie będący wykrztałconym z zakresu wymaganych dziedzin, aby sie w ogóle wypaodać na stopie naukowej o danym zjawisku. Taka osoba jak godunow jest w stanie odrzucić każą prawdę, każdy fakt naukowy, choćby nie wiem jak bardzo i jak rzetelnie i dobietnie udowodniony. To przykre, a zarazem śmieszne. Szkoda, że godunow nie zdaje sobie sprawy, że te wszystkei jego kłamstwa, ta całą nienawiść jak z niego bije, że to siwszeystko kiedyś przeciwko niemu obruci, że to mu naprawdę na dobre nie wyjdzie. On sączy jad, ale tak naprawdę nie przeciwko gejom (których w oczywisty sposób zniesławia i godzi w ich godność), tylko sobie ten jad sączy. Pozostaje mieć nadzieje, że nadejdzie moment, w którym zda sobie z tego sprawę.

pozdrawiam,
michał

Pn maja 22, 2006 12:45
Zauważ też Olfik, że im wiecej przedstawiam dowodów naukowyh, im bardziej sypię cytatami światowych organizacji zdrowia, tym bardziej godunow popada we wściekłość i konfuzje. Wynikiem tego jest jeszcze większa nienawiść i negowanie wszystkiego co pisze (zwróć uwagę jaki ton przybrały jego ostatnie posty). To jest swoisty akt obrony, czego to nie wiem, podejrzewam, że definicji prawdy w jego wyimaginowanym świecie nauki, któy sobie stworzył w głowie i którego teraz zaciekle broni, zapominajac, a może kompletnie nie bądący w świadomości, że to fikcja, a nie rzeczywistość (na to by wskazywało, ponieważ neguje opinie światoweych organizacji zdrowia jednym tchem). On neguje rezczywistość, neguje preawdę. To bardzo typowe.

pozdrawiam,
michał

Pn maja 22, 2006 12:52

Cytuj:
i po raz kolejny, robisz z siebi idiotę insynuując, że wszyscy specjaliści w WHO i APA

Niektórzy przedstawiciele tych organizaji tak samo nieszcześliwi i chorzy jak Ty i Tobi e podobni Geje Ni ejest to stanowisko jako claosć (WHO)
przedstawili takie opinie . Na sczęście normalny swait to śwait nie gejów i lesbijek .
Kolejny raz nieprawdę piszesz!!

[...]

Udowdnaic nie ma zamiaru to co dawno zostało Udowdnione Ze Homoseksualizm jest plugastwem złem zboczeniem i choroa. Geje wzbudzja we mnie obrzydzenie i wstręt nie ich osoby ale ich czyn!! nic zmieni mojego przekonania

[...]

[...] - wyjaśnień chyba nie potrzeba - jo_tka

Pn maja 22, 2006 13:02

Neguje zaklamaniei i falsz jaki tu przedsatawiasz !!

Pn maja 22, 2006 13:03
Mam nadzieje, ze moderatorzy nie pozostaną obojętni na to co napisałeś w poscie z godziny 13:02. To jest wyjatkowo ohydne i chamskie zniesałwinie i obrażanie drugego człowieka. W dodatku tylko potwirdzasz, że o homoseksualizmie nie masz zielonego pojęcia, jeśli sprowadzasz te związki tylko do aktów seksualnych. Przykro mi, że istnieją tacy ludzie jak Ty (z takim pogladami). Najważniejsze jednak, że każdy trzeźwo myslacy człowiek, choc trochę obeznany z wiedzą naukową, doskonale wie, że posługujesz się kłąmstawi w celu zdyskredytowania znienawidzonego prezz Cibie homosksualzimu, ktry budzi w Tobie wstręt.

[...]

pozdrawiam,
michał

[...] - apele proszę pominąć... - jo_tka

Pn maja 22, 2006 13:52

Hmm, no wlasnie sie dziwie ze nikt z wierzacych nie reaguje na poczynania Godunowa. Na znanych mi forach ateistycznych takowi osobnicy (w wersji ateistycznej oczywiscie) szybko byli przywolywani do porzadku.

Pn maja 22, 2006 14:03

Hmm, no wlasnie sie dziwie ze nikt z wierzacych nie reaguje na poczynania Godunowa.

Może dlatego, że apel był skierowany do hetero? ;-)

A poważniej, myślę, że ten temat zmęczył już najwytrwalszych. Ja już nieraz wyrażałem swoje zdanie na temat takiej formy wyrażania poglądów, jaką zastosował godunow. Ostateczna ocena i ewentualne działanie należą do moderacji.

Pn maja 22, 2006 14:44

Cytuj:
Hmm, no wlasnie sie dziwie ze nikt z wierzacych nie reaguje na poczynania Godunowa
Jak na razie to Tylko godunow nazwłał zło po imieniu

Jawnie gej tu obraża Chrystusa ( post wycięty prze jotke) żadnej reakcji czy reprymędy publicznej ze strony moderacji .w stosunku do mego adwersaża. Drwi dalej gej z wiary chrześcijańskiej twierdzi w swoich wypowiedziach jakoby tylko zacofani i głupcy wierzyli w Boga !!

Pewnie według nich Homoseksualizm zwycięży Alleluja i do przodu !!

Zwracam sie do moderacji moze mnie zabanować za to że zło nazwałem po imieniu !!
Czyny homoskesualistow są grzeszne sprzeczne z nauką chrześcijańską ( o wyjatkach nie mówie i wypatrzeniach ) nieszczęsliwi są Ci których opanowała ta choroba czy dewiacja z,boczenie etc . I należy sie za nich modlić!!
Bo są bardzo nieszcęśliwi i nie rozumiejąc tego wmawija tu wszystkim wierutne klamstwa!!!!!

Chrystus toleruje tylko zwiazek jednego męża ( faceta ) i jednej j zony (kobiety) !! Każdy inny związek jest związkiem grzechu .!! Tak to określa Jezus Chrystus W którego ja wierze !!
Nie wiem w co wierzą tu inni wierzący .. Wątpliwe w czy w Jezusa Chrystusa !! Mam do tego poważne wątpliwości !!

Dziwi mnie że n a forum uchodzącym za katolickie można tak kpić z Chrystusa i jego wiary !! Wręćz zastanawiajace!!
Zeby była jasnosc niee jestem katolikiem !!
Bo bym się musiał za moich braci wstydzić!!
Ileż tu jest o miłości do Chrystusa ..
W niektórych wypowiedziach ..
Pozdrawiam

Pn maja 22, 2006 15:32
Jawnie gej tu obraża Chrystusa ( post wycięty prze jotke) żadnej reakcji czy reprymędy publicznej ze strony moderacji.

Nie można obrażać czegoś/kogoś, kogo nie ma.

godunow napisał(a):
Drwi dalej gej z wiary chrześcijańskiej twierdzi w swoich wypowiedziach jakoby tylko zacofani i głupcy wierzyli w Boga !!

Kłamałeś na temat homoseksualizmu a teraz kłamiesz na temat mojej osoby. Nigdy nie napiseałem tego co mi zarzucasz, perfidny kłamco.

godunow napisał(a):
Pewnie według nich Homoseksualizm zwycięży Alleluja i do przodu !!

Tak to pojmujesz? W kategorii zwyciestwa/porażki? Żal mi Ciebie. Prawda ma zwyciężyć i do tego bedę dążył, obalając Twe kłamstwa o ohydne oszczrstwa, kłamco.

godunow napisał(a):
Zwracam sie do moderacji moze mnie zabanować za to że zło nazwałem po imieniu !!

PRzydałoby się, ale tego nie zrobią. Tzn zrobią jak jeszcze troechę pofolgujesz, czego Ci serdeczni życzę :)

godunow napisał(a):
Czyny homoskesualistow są grzeszne sprzeczne z nauką chrześcijańską ( o wyjatkach nie mówie i wypatrzeniach )

O i tak możesz sobie pisać. Cała reszta to kłamstwo.

godunow napisał(a):
nieszczęsliwi są Ci których opanowała ta choroba czy dewiacja z,boczenie etc . I należy sie za nich modlić!!

Chłopcze, zapraszam do szkoły najpierw sie dowiedzićeć co to jest deiwacja i zboczenie.

godunow napisał(a):
Bo są bardzo nieszcęśliwi i nie rozumiejąc tego wmawija tu wszystkim wierutne klamstwa!!!!!

Ja jestem baredzo szczęśliwym człowiekiem. Mam dom, rodzine, mam kochajacego mnie chłopaka. Wzajemni się o sobie troszczymy, czego można chcieć więcej? :)

godunow napisał(a):
Chrystus toleruje tylko zwiazek jednego męża ( faceta ) i jednej j zony (kobiety) !! Każdy inny związek jest związkiem grzechu .!! Tak to określa Jezus Chrystus W którego ja wierze !!

Spoko, do tego nic nie mam. Możesz sobie nazyweać mój zwiazek gerzechem, wisi mi to, bo nic to nie zmieni.

godunow napisał(a):
Nie wiem w co wierzą tu inni wierzący .. Wątpliwe w czy w Jezusa Chrystusa !! Mam do tego poważne wątpliwości !!

Podejrzwam, że również wg nich homo to grzech, ale teym sie reóżnią od Ciebiee kłamczuchu, że nie przeinaczaja pojęć naukowych/medycznych. Co innego jest nazwać grzechem, złem, a co innego jest przeinaczać medyczne określenia "zboczenie"e "dewiacja", "choroba", czego się dopuszczasz notorycznie kłamiąc i szerząc niepraewde jakoby coś co wg medycyny chorobą nie jest, nią było wedle Cieibie.

godunow napisał(a):
Zeby była jasnosc niee jestem katolikiem !!

To widać, ponieważ nie reprezentujesz postaw katolickich, ba! Ty nawet nie jstś chrześcijaninem.

godunow napisał(a):
Bo bym się musiał za moich braci wstydzić!!

Wstydź sie lepiej za siebie i pomódl do swojego Boga, żeby Ci wybaczył obrażanie mnie :)

pozdrawiam,
michał

Pn maja 22, 2006 15:46

A ja poproszę o trochę opanowania. Jeśli dalej moderacja będzie polegała na szatkowaniu postów, temat zostanie zamknięty.

Pn maja 22, 2006 15:48

cytat
Cytuj:
Hmm, no wlasnie sie dziwie ze nikt z wierzacych nie reaguje na poczynania Godunowa
Jak na razie to Tylko godunow nazwłał zło po imieniu

No i to mnie zastanawia ze jestes jedynym ktory tak zaciekle stara sie bronic wiary. Wlasciwie to ciekawy temat, jak ostro Jezus kazal wojowac o nawrocenie grzesznikow? Rozumiem, ze bardzo ostro, skoro taka bezpardonowa walke prowadzisz?

Pn maja 22, 2006 16:20
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona