Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 13:08

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
 Wielka Brytania - krok do przodu. 
Autor Wiadomość
Dodam, że nie mam nic przeciwko określaniu homoskesualizmu mianem "zła", "grzechu". Innymi słowy, dopusczam moralną ocenę homoseksualizmu. Ale nie toleruję kłamstwa, prefidnych oszczerstw, chamstwa, prostactwa i przeinaczania pojęć nauki medycyny.

pozdrawiam,
michał

Pn maja 22, 2006 16:25

Dodam, że nie mam nic przeciwko określaniu homoskesualizmu mianem "zła", "grzechu". Innymi słowy, dopusczam moralną ocenę homoseksualizmu. Ale nie toleruję kłamstwa, prefidnych oszczerstw, chamstwa, prostactwa i przeinaczania pojęć nauki medycyny.

Ale jesli sie okaze, ze w walce o dusze grzesznika metody ktore wymieniles (klamstwa, oszczerstwa itp.) sa jak najbardziej dopuszczalne to trzeba bedzie przyznac Godunowi bardzo gleboka wiare i milosc w stosunku do Ciebie :) A chyba jednak sa, skoro nikt ze 100% katolikow nie stara sie Goduna naprowadzic na inna droge.

Pn maja 22, 2006 16:41

Cytuj:
Kłamałeś na temat homoseksualizmu a teraz kłamiesz na temat mojej osoby. Nigdy nie napiseałem tego co mi zarzucasz, perfidny kłamco.

Pisałeś. Wysłany: Sob Maj 20, 2006 17:43 Temat postu:
Cytuj:

Kim Ty jesteś, ąby podważać dorobek nauki?
Nauka już nie jdna bzdurą religijnyą na przestrzeni lat obaliła. Nauka to groźny wróg religii, bo pokazuje prawdę i jeśli udodowni coś co okazuje się że było w świetle jakiejs religii nieprawdziwe, bo to wtedy taka religia sie kompromituje. To dlatego religie nie lubią nauki. Boją się kompromitacji i zblazowania, a w konsekwencji utraty wiernych i upadku. Ale to inny temat.
Nawet sam nie Wiesz co piszesz innemu kłamstwa chcesz przypisywać.!!

Cytat
Cytuj:
Nie można obrażać czegoś/kogoś, kogo nie ma.
No tak według Ciebie nie ma Chrystusa .!!

[...]

[...] - uwagi do moderacji proszę zamieszczać w dziale moderacja, a chamskie odzywki zatrzymywać dla siebie - jo_tka

Pn maja 22, 2006 16:42

Pn maja 22, 2006 16:56
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4