Który to moderator taki odważny?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeśli chodzi o oczko wodne, to u mnie w domu dominuje pogląd, że głaz tym piękniejszy im większy
|
Wt cze 20, 2006 19:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przy oczku tez takie mam  Jeden ma ponad 500 kg
Crosis
|
Wt cze 20, 2006 19:25 |
|
 |
Mieszek
|
no cóż nie jestem Aaronem ale Mojżeszem miło mi
[chiński ładny ukłon w takim czubatym kapelusiku]
PS
niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się znaleźć tej emotikonki na forum
a i czasu nie będę marnował...
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Wt cze 20, 2006 19:42 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proponuję kurkę:
|
Wt cze 20, 2006 19:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale kamienia tak nie zaciagniesz pod oczko...
Crosis
|
Wt cze 20, 2006 22:15 |
|
|
|
 |
angua
|
Żeby nie było, że tu moderacja niepomocna  :

_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt cze 20, 2006 22:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
1. Jeśli ktoś twierdzi, że nie ma na FORUM WIARA widzialnego i zewnętrznego Administratora, lecz jest jedynie funkcja i sam urząd głoszenia „cięć”, albo że ci, co się mylą, nie są wcale moderatorami - niech będzie wyłączony ze społeczności wiernych 2. Jeśli ktoś twierdzi, że prócz Admina są inni od niego istotniejsi stopniami - niech będzie wyklęty! 3. Jeśli ktoś twierdzi, że Adminowanie, tzn. wywyższenie, nie jest prawdziwie i właściwie ustanowionym przez Wyższego Brata lub że jest jakąś ludzką fikcją wymyśloną przez ludzi nieświadomych spraw forumowych, albo że jest tylko jakimś obrzędem wybierania - niech będzie wyklęty! 4. Jeśli ktoś twierdzi, że na Forum Wiara nie ma hierarchii z rozporządzenia Wyższego, która się składa z Nadadminów, Admina, Podadmina i moderatorów - niech będzie wyklęty! 5. Jeśli ktoś twierdzi, że Moderatorzy wybrani mocą Admina nie są prawnymi i prawdziwymi Moderatorami, lecz są nimi z wymysłu ludzkiego - niech będzie wyklęty! 6. Jeśli ktoś twierdzi, że Moderatorzy, nie są wyżsi od Userów albo że nie mają władzy wycinania i banowania, albo że władza, którą mają, jest im wspólna z Userami, albo że wyklęcia przez nich udzielone bez zgody lub wezwania ludu czy władzy userskiej są nieważne, - niech będzie wyklęty!
|
Wt cze 20, 2006 23:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ke?
Ne panimaju
Crosis
|
Wt cze 20, 2006 23:28 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
To miało być śmieszne 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr cze 21, 2006 8:05 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Dzabba toć jeszcze zapomniałes/aś dodać extra forum.wiara.pl salus non est... śmierdzi tu jakąś herezją... :idę poszukać drewek na STOS!:

Tylko p.1 i p.4 się ze soba gryzą bo skoro jest nadadmin to wszystkich w to wierzących trzeba wykląć bo nie ma go zgodnie z p.1, a jeśli się go nie uznaje to trzeba delikwenta też wykląć bo przeca zgodnie z p.4 on jest...
Przepraszam nie mogłam się powstrzymać 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr cze 21, 2006 9:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W sąsiednim temacie pisze się co jest dobrego na tym Forum. Ciężko zrozumieć ludzi, którzy twierdzą jakoby można tutaj było przedstawiać swoje zdanie bez narażenia się na „anateme” . Jestem tutaj nowym użytkownikiem, słyszałem jednak wiele o tym Forum. No i dostąpiłem zaszczytu stania się „wyklętym” już w trzecim poście. Post w temacie „wibrator” został usunięty jako „offtopiczny”, czyli niezgodny z tematem. Jakżeż to brutalne stwierdzenie Szanownej Pani moderator rozalki. Rozumiem jednak, że został on usunięty z całkowicie innych powodów, po prostu mój apel o nie używanie wibratorów stał w sprzeczności z nauka głoszoną przez grono moderatorskie .
Zatem ja pokorny user, chyląc czoła przed świetlanymi moderatorami (głównie tymi płci pięknej), odwołuję swoje poprzednie słowa i zachęcam do nagminnego używania wszelakiego rodzaju stymulatorów poziomych, pionowych jak i pochyłych, napędzanych tak ręcznie jak i elektrycznie lub hydraulicznie (z zaznaczeniem ostatniego). Wszystko to czynię aby nie zostać ponownie wyklętym i aby sumienie moje nie było sprzeczne z wytycznymi szacownego grona.
Z wyrazami największego szacunku Dzabba
NIECH WIBRACJE BĘDĄ Z WAMI!
|
Śr cze 21, 2006 14:22 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
La la la!
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Śr cze 21, 2006 14:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzabba napisał: Cytuj: Jakżeż to brutalne stwierdzenie Szanownej Pani moderator rozalki.
Sprzeciw.Wcale nie brutalne.Staję w roli adwokata.
|
Śr cze 21, 2006 14:44 |
|
 |
Mieszek
|
Crosisie ostatnio masz problemy ze zrozumieniem "prawa"
ale ja myslę, że to dobre sa oznaki
i nie moge się powstrzymać i też zapytam
keske se?
what do you say?
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Cz cze 22, 2006 22:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mieszczku, po prostu poprzedni post wydal mi sie jeszcze bardziej niezrozumialy i oderwany od tematu niz Twoje zazwyczaj. Poza tym mam do Ciebie prywatna prosbe - nie wypowiadaj sie o mnie w sposob sugerujacy zadowolenie z jakiejs zmiany czy mojej postawy, ok?
Po prostu daruj sobie teksty w stylu:
Cytuj: Crosisie ostatnio masz problemy ze zrozumieniem "prawa" ale ja myslę, że to dobre sa oznaki
Crosis
|
Pt cze 23, 2006 11:23 |
|
|
|