Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 8:23

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Który to moderator taki odważny? 
Autor Wiadomość
Jeśli chodzi o oczko wodne, to u mnie w domu dominuje pogląd, że głaz tym piękniejszy im większy ;-)

Wt cze 20, 2006 19:17
Przy oczku tez takie mam ;) Jeden ma ponad 500 kg :)

Crosis

Wt cze 20, 2006 19:25

miło mi :lol:

[chiński ładny ukłon w takim czubatym kapelusiku]

PS
niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się znaleźć tej emotikonki na forum
a i czasu nie będę marnował...

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Wt cze 20, 2006 19:42

Wt cze 20, 2006 19:51
Ale kamienia tak nie zaciagniesz pod oczko...

Crosis

Wt cze 20, 2006 22:15

Żeby nie było, że tu moderacja niepomocna ;-) :

Obrazek

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Wt cze 20, 2006 22:19
1. Jeśli ktoś twierdzi, że nie ma na FORUM WIARA widzialnego i zewnętrznego Administratora, lecz jest jedynie funkcja i sam urząd głoszenia „cięć”, albo że ci, co się mylą, nie są wcale moderatorami - niech będzie wyłączony ze społeczności wiernych
2. Jeśli ktoś twierdzi, że prócz Admina są inni od niego istotniejsi stopniami - niech będzie wyklęty!
3. Jeśli ktoś twierdzi, że Adminowanie, tzn. wywyższenie, nie jest prawdziwie i właściwie ustanowionym przez Wyższego Brata lub że jest jakąś ludzką fikcją wymyśloną przez ludzi nieświadomych spraw forumowych, albo że jest tylko jakimś obrzędem wybierania - niech będzie wyklęty!
4. Jeśli ktoś twierdzi, że na Forum Wiara nie ma hierarchii z rozporządzenia Wyższego, która się składa z Nadadminów, Admina, Podadmina i moderatorów - niech będzie wyklęty!
5. Jeśli ktoś twierdzi, że Moderatorzy wybrani mocą Admina nie są prawnymi i prawdziwymi Moderatorami, lecz są nimi z wymysłu ludzkiego - niech będzie wyklęty!
6. Jeśli ktoś twierdzi, że Moderatorzy, nie są wyżsi od Userów albo że nie mają władzy wycinania i banowania, albo że władza, którą mają, jest im wspólna z Userami, albo że wyklęcia przez nich udzielone bez zgody lub wezwania ludu czy władzy userskiej są nieważne, - niech będzie wyklęty!

Wt cze 20, 2006 23:26

Ne panimaju

Crosis

Wt cze 20, 2006 23:28

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr cze 21, 2006 8:05
Zobacz profil WWW

Dzabba toć jeszcze zapomniałes/aś dodać extra forum.wiara.pl salus non est... śmierdzi tu jakąś herezją... :idę poszukać drewek na STOS!:

:x

Tylko p.1 i p.4 się ze soba gryzą bo skoro jest nadadmin to wszystkich w to wierzących trzeba wykląć bo nie ma go zgodnie z p.1, a jeśli się go nie uznaje to trzeba delikwenta też wykląć bo przeca zgodnie z p.4 on jest...

Przepraszam nie mogłam się powstrzymać :rotfl2:

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Śr cze 21, 2006 9:24
W sąsiednim temacie pisze się co jest dobrego na tym Forum.
Ciężko zrozumieć ludzi, którzy twierdzą jakoby można tutaj było przedstawiać swoje zdanie bez narażenia się na „anateme” .
Jestem tutaj nowym użytkownikiem, słyszałem jednak wiele o tym Forum. No i dostąpiłem zaszczytu stania się „wyklętym” już w trzecim poście.
Post w temacie „wibrator” został usunięty jako „offtopiczny”, czyli niezgodny z tematem. Jakżeż to brutalne stwierdzenie Szanownej Pani moderator rozalki.
Rozumiem jednak, że został on usunięty z całkowicie innych powodów, po prostu mój apel o nie używanie wibratorów stał w sprzeczności z nauka głoszoną przez grono moderatorskie .

Zatem ja pokorny user, chyląc czoła przed świetlanymi moderatorami (głównie tymi płci pięknej), odwołuję swoje poprzednie słowa i zachęcam do nagminnego używania wszelakiego rodzaju stymulatorów poziomych, pionowych jak i pochyłych, napędzanych tak ręcznie jak i elektrycznie lub hydraulicznie (z zaznaczeniem ostatniego).
Wszystko to czynię aby nie zostać ponownie wyklętym i aby sumienie moje nie było sprzeczne z wytycznymi szacownego grona.

Z wyrazami największego szacunku
Dzabba

NIECH WIBRACJE BĘDĄ Z WAMI!

Śr cze 21, 2006 14:22
Moderator

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Śr cze 21, 2006 14:36
Cytuj:
Jakżeż to brutalne stwierdzenie Szanownej Pani moderator rozalki.

Sprzeciw.Wcale nie brutalne.Staję w roli adwokata.

Śr cze 21, 2006 14:44

Crosisie ostatnio masz problemy ze zrozumieniem "prawa"
ale ja myslę, że to dobre sa oznaki

i nie moge się powstrzymać i też zapytam

keske se?

what do you say?

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Cz cze 22, 2006 22:59
Mieszczku, po prostu poprzedni post wydal mi sie jeszcze bardziej niezrozumialy i oderwany od tematu niz Twoje zazwyczaj. Poza tym mam do Ciebie prywatna prosbe - nie wypowiadaj sie o mnie w sposob sugerujacy zadowolenie z jakiejs zmiany czy mojej postawy, ok?
Po prostu daruj sobie teksty w stylu:
Cytuj:
Crosisie ostatnio masz problemy ze zrozumieniem "prawa"
ale ja myslę, że to dobre sa oznaki

Crosis

Pt cze 23, 2006 11:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona