Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 22, 2025 18:58

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Adres ks. Guy Gilberta 
Autor Wiadomość
Post Adres ks. Guy Gilberta
czy Ktoś z was mam Moze adres do Ks. guy Gliberta do Francji?? Prosze was o kontakt to jest Bradzo Wazne... dla mnie no bo ja chciałem mu podziekowac i jak zarówno mu zdac Pare Pytań i Narka wam Wszystkim.

Wt sie 15, 2006 21:46

Zdaje mi się, że ks. Guy należy do diecezji paryskiej.

http://catholique-paris.cef.fr/index.php

Cz sie 17, 2006 7:18

Kurcze, w necie sporo o nim jest, a nigdzie adresu czy maila nie widzę.

Ciekawa postać :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Cz sie 17, 2006 9:12
Zobacz profil WWW
Post Dzieki wam
i ja tez jego Adresu nie widziałem a ni E-maila Ten Ks. mi Pomógł i to bradzo dużo mi Pomógł. i ja bym potrzebował sie zez nim jakoś skontaktować co nie.. No bo ja Mam przyjaciele Który w Padł Nie złe Bagno i ja bym mu chciał Pomoc i narazie nie wiem w Jaki Sposb ... a Wiec dla tegio potrzebujem ja Ares Do Ks.Guy

Pn sie 21, 2006 13:31
Witaj, Łukasz. Znalezienie strony ks. Gilberta wraz z mailem zajęło mi 2 minuty...

Zastanawiam się tylko, w jaki sposób chcesz pomóc wirtulanie koledze i czy rzeczywiście tylko ten ksiądz może mu pomóc ? Sama znam kilku wspaniałych kapłanów, w tym 2 zajmujących się tzw. " trudną młodzieżą" - w Polsce.
Zanim skorzystasz z maila do ks. Gilberta, zwróć uwagę na to, iż prosi on, żeby w mailach nie poruszać spraw osobistych- ponieważ korespondencja jest czytana nie przez niego , a przez jednego ze współpracowników.

Cytuj:
N’envoie aucun courrier personnel ou confidentiel sur mon e-mail. Un de mes adjoints le lira et me communiquera tes informations.

http://jean-yves.larbanet13.club.fr/index.htm

GUY GILBERT,

prêtre-éducateur-écrivain

Association "Père GUY GILBERT - BERGERIE DE FAUCON "

46 rue Riquet 75019 PARIS (FRANCE)
Téléphone : 33 + 1 40 35 75 46
Télécopie : 33 + 1 40 35 12 93

pere.guygilbert@club-internet.fr

Pn sie 21, 2006 13:53

Witaj, Łukasz. Znalezienie strony ks. Gilberta wraz z mailem zajęło mi 2 minuty...

No może dlatego, że francuski znasz.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn sie 21, 2006 17:48
Zobacz profil WWW
Post Dzieki wam za pomoc Jestescie na Prawde Kochani..
Dziekujem ja wam bardzo mocno za Pomoc w Od Nalezieniu jego Adresu jest naprawde Spaniali... i narazie. wam ... Z Panem Bogiem... No bo moj kolega Pije i to strasznie Pije alkocholu, i ja juz nie wiem sam co ja mam robic jakl ja mam mu pomoc a wiec dla tego poszukiwałem adersu Do Ks. Guy. dzieki wam u dało mi soe napisac E-maila ale i potem mu jeszcze mu napisze Lista i Wielkie Dzieki...

Z Tej Str. Łukasz. Z Zgorzelca.
acha i czy ktoś z WAS jedzie do Krzeszowa tam moze sie zobaczymy na Dniach Młodych
w dniu 25-28.08.06.r.

Wt sie 22, 2006 15:17

Jeżeli pije w taki sposób, że jest to znak jego uzależnienia, to najlepiej powiedzieć mu o wspólnotach AA. Poza tym z uzależnieniami jest tak, że aby się z nich wyzwolić, trzeba najpierw osiągnąć pewne dno, dla każdego inne.

Wt sie 22, 2006 16:33
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 8 ]