|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Rabankowe fotki z Camino :)
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zdjęcia gotowe, tylko nie wiem, gdzie je dać ....
gośliniak, gratuluję optymizmu 
|
| Pn sie 21, 2006 18:12 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Baranku - najlepiej schowaj je do szuflady . ..  żadnych publikacji..
|
| Pn sie 21, 2006 18:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
majka- zdjęcia z Camino.... które niektórzy chcieli zobaczyć. Tylko szukam stron, na których można umieszczać własne fotki.
|
| Pn sie 21, 2006 18:25 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Z Camino też chętnie zobaczę
w kontekście wcześniejszych wypowiedzi jakoś źle odczytałam... A ja wiesz, chronię własny wizerunek - ta przeklęta sława... 
|
| Pn sie 21, 2006 18:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zgodnie z obietnicą  - Fotki z Camino ( i nietylko ) na stronie : www.rabanek.fotosik.pl
Pierwsze już są ... za kilka godzin będzie całość
W związku z jakąś awarią serwisu nie wiem, czy uda mi się dziś dodać wszystkie zdjęcia. W tej chwili jest " mniejsza połowa".
|
| Wt sie 22, 2006 12:16 |
|
|
|
 |
|
Zosiam
|
Baranku, wiesz, że ja nie kumata, ale jakie czary trzeba zrobić, żeby zajrzeć do tych zdjęć? Fotosik się otwiera i na tym koniec. Nawet się zalogowałam, a on dalej nie chce mi nic pokazać. Czy to te problemy z serwisem czy z moją inteligencją?
_________________ Zajmij się sprawami Pana Boga, a Pan Bóg zajmie się twoimi sprawami.
|
| Wt sie 22, 2006 17:59 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zosiam - starczy kliknąć w link, który podałam. Wchodzisz bezpośrednio na stronę z moimi zdjęciami. Rejestrować się nie trzeba, żeby oglądać
( a problemy z serwisem były, ale raczej z dodawaniem zdjęć )
|
| Wt sie 22, 2006 19:11 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Baranku to napisz coś o tym krzyżu nadzianym monetami... To jakiś zwyczaj ?
|
| Wt sie 22, 2006 19:31 |
|
 |
|
Awa
|
Barank lomamao ale krajobrazy i budowle a najlepsz etp baranki na lace:)
Jakies wskazowki kto jest barankowa?
|
| Wt sie 22, 2006 20:09 |
|
 |
|
Stanisław Adam
|
Awa napisał(a): Barank lomamao ale krajobrazy i budowle a najlepsz etp baranki na lace:) Jakies wskazowki kto jest barankowa?
Z tych na łące ?
Przecież napisano w Piśmie "Po futerku poznacie je ..."
A zdjęcia Super.
Jak sam dojrzeję do takiej pielgrzymki to pokornie zgłoszę się do Baranka o wskazówki.
| Wt sie 22, 2006 20:32 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zdjęcia można komentować na serwisie  - tam koło każdego jest opcja : dodaj komentarz ( a może : skomentuj ..? )
majka - nie wiem, co miało zapewnić wbijanie monet do krzyża. Zwyczaj dawny, bo w mniejszym z krzyży są pieniądze wyglądające na kilkusetletnie i wciąż kultywowany- w nowym krzyżu także już kilka jest.
Mnie bardziej niż " po co ? " zastanawiało : " jak ? " - bo bez młotka i dłuta sobie tej pracy nie wyobrażam.... chyba, że paznokciami- w ramach ciężkiej pokuty 
|
| Wt sie 22, 2006 20:41 |
|
 |
|
gośliniak
|
Obejrzałem  całą wspaniałą kolekcję zdjęć. Jestem pod wrażeniem. To wspaniałe, że obecnie można tak łatwo dzielić się takimi widokami. Dziękuję za udostępnienie tych zdjęć.
Chwalcie Pana w Jego dziełach!
|
| Śr sie 23, 2006 7:38 |
|
 |
|
Zosiam
|
Baranku, udało mi się wejść, jednak wina była po mojej stronie, bo nie odblokowałam skryptów. Zdjęcia wspaniałe, dziękuję za wirtualną podróż - na pewno mniej męcząca, niż Twoja rzeczywista.
_________________ Zajmij się sprawami Pana Boga, a Pan Bóg zajmie się twoimi sprawami.
|
| Śr sie 23, 2006 21:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
|