Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 11, 2025 10:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Trochę się pogubiłam ( co znaczy być kobietą) 
Autor Wiadomość

być mu uległą( oczywiście na zdrowy , biblijny sposób).

No słuchaj, słuchaj takich rad, a będziesz miała okazję stać się jedną z niewyżytych seksualnie pań, chadzających w berecie z wiadomego rodzaju wełny.
Bądź dumna, niezależna, rozwijaj się. Nie masz obowiązku rodzić dzieci, dokonaj tego, gdy poczujesz, że nadszedł czas. Nie ugnij się przed presją społeczeństwa, dąż do zrealizowania swoich celów. Nie wstydź się swojej seksualności, be free !
Oto moja definicja tego, jaka powinna być kobieta.

Pn wrz 18, 2006 22:22
Zobacz profil WWW

Byc kobietą to miec totalny bałagan w torebce,życ marzeniami ,pisac wiersze i tęsknic za czymś czego tak naprawde nie ma...Byc kobietą to znaczy myslec zupełnie inaczej nic facet.Sprawdzcie sobie płec mózgu,oczywiscie z przymruzeniam oka...
http://ygrys.host.sk/testm/calosc.php

Wt wrz 19, 2006 8:35

Ten test robił kiedyś karierę na forum ;)

Zapraszam tu: viewtopic.php?t=1639
Można się dowiedzieć, jaki wynik mieli Jotka, Saxon itd :D

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Wt wrz 19, 2006 9:44

Ja wypełniałam go dwa razy w dużym odsępie czasu.I wyszło mi raz 100 a innym razem 120.Tak wiec mój mózg nie ma nic współnego z mysleniem meskim.Totalna blondynka,jak ja to kocham..! :D

Wt wrz 19, 2006 21:30

O ja chrumkolę, nie wiedziałem, że mogą wyjść wartości ujemne! Mój score: -5 :)

Wt wrz 19, 2006 21:40

No bardzo Was proszę... Przecież dałam linka do wątku o teście, prawda?

Tu rozmawiamy o tym, co znaczy być kobietą :)

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Wt wrz 19, 2006 23:28

Przeciez rozmawiamy o tym... :D Totalny bałagan w torebce,ciągłe motyle w brzuchu,jakiś niespełniony sen,umiłowane drobiazgi w szufladce pachnące miętą,zasuszone płatki kwiatów w książce i lustro,najwiekszy przyjaciel kobiety...

Śr wrz 20, 2006 7:34

Cytuj:
być mu uległą( oczywiście na zdrowy , biblijny sposób).

No słuchaj, słuchaj takich rad, a będziesz miała okazję stać się jedną z niewyżytych seksualnie pań, chadzających w berecie z wiadomego rodzaju wełny.
Bądź dumna, niezależna, rozwijaj się. Nie masz obowiązku rodzić dzieci, dokonaj tego, gdy poczujesz, że nadszedł czas. Nie ugnij się przed presją społeczeństwa, dąż do zrealizowania swoich celów. Nie wstydź się swojej seksualności, be free !
Oto moja definicja tego, jaka powinna być kobieta.

O na bure kurczaki... :p
Nie chadzam w berecie i nie jestem niewyżyta seksualnie :x Nie lubię moheru, bo kłuje! :lol:
Niezależność...? Mit. Fajnie brzmi, nie do zrealizowania. Jak jesteś niezalezny to rzuć pracę i jedź do Afryki na banany! 8)

Jestem kobietą i nie widzę nic złego w seksie! :-D ( w ramach małżeństwa).

A co do bycia uległą...tak jest napisane w Piśmie. Chrześcijanin powinien brać to pod uwagę...chyba? :?

Jest też napisane, żebyśmy byli ulegli wobec siebie nawzajem...jedni drugich za wyższych od siebie nie uważali...

POza tym- chcesz wyrzucić z Biblii wszystkie fragmenty( jest ich mnóstwo), które mówią o tym, że mąż ma być glową zony, jak Chrystus głową kościoła?Czy może sobie je "liberalnie" inaczej zinterpretować...?

Ja być kobietą? Najlepiej tak, aby Bogu się podobać. A Bogu podobają się nie tylko kobiety, ale ludzie pokorni, skruszeni na duchu.
I kobieta- podobnie jak mężczyzna- powinna w pełni cieszyć się życiem, w tym seksem( z własnym mężem), bo nie ma w tym nic złego ani zdrożnego.
Powinna się roziwjać...? Jak najbardziej. Z dumą i niezależnością jednak bym uważała. Żeby się "za daleko nie zapędzić".

Ale- co kto lubi! :D

So paź 07, 2006 11:01

Post być kobietą
Jam starawy(50) i bab dalej nie kumam. A i żonaty z piękną kobitą, dzieciuki 2 sztuki, tyż pikne. Córuś szczególnie.
Kobitki sa do tego, aby je miłować,nadają sie pięknie do tego. Świat bez nich to byłby koszmar; chłopy by sie zapiły naśmierć. A tak,po 5 tym(no może 6) piwku do chaty. Bo może bedzie coś !!! Albo i nie bedzie. Raczej nie bedzie. No to 6,7,8-- a wtedy to i diabeł niestraszny.
Berea
Cytuj:
I kobieta- podobnie jak mężczyzna- powinna w pełni cieszyć się życiem, w tym seksem( z własnym mężem), bo nie ma w tym nic złego ani zdrożnego.
--a nawet to zdrowe jest!! Dla kobiety, szczególnie. I tylko bez gumki i innych chemikaliów. Działa na nie uspokajająco i wpływa na pogodne spojrzenie na świat. I optymizm.I pracowitość.
Ludek prosty dawno to odkrył, jest pare powiedzonek nttemat, ale niezacytuję, bo nie wiem za co tu banują. Bo to debiut mój u was, witajcie wszyscy.
A chłopy wyposzczone grożne są, to kolejny przyczynek do wspólnych wysiłków nocnych(albo dziennych-jak dziatwy ni ma)
Zefciu-
Cytuj:
- panującą nad sobą w chwilach kiedy żadem mężczyzna panować nad sobą nie potrafi
--kula -płot. No chyba że dobrze traktowane (tzn. często) przez chłopa. Ale to ewenement.

A kobieta być- to znać miejsce w szeregu. Czy kto sie zgodzi czy nie, Ewki sa dla nas, a nie odwrotnie. Nawet kobiety wyczuwają różnicę kobieta - człowiek,, w ujęciu iż chłop to człowiek. Berea
Cytuj:
. A Bogu podobają się nie tylko kobiety, ale ludzie pokorni, skruszeni na duchu.

I tak to musi zostać, bo świat sie zawali przed czasem. Hej!

N paź 15, 2006 18:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2