Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 04, 2025 1:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Typ kobiety? 

Który z typów poniższych panowie wolicie ?
maniaczka wygody. 5%  5%  [ 2 ]
różowa panienka. 7%  7%  [ 3 ]
elegancka kobieta 20%  20%  [ 9 ]
złoty środek. 39%  39%  [ 17 ]
inne (jeśli coś pokręciłam, lub zapomniałam) 30%  30%  [ 13 ]
Liczba głosów : 44

Typ kobiety? 
Autor Wiadomość

A pan Rzepak w każdej Rezczy widzi podtekst seksualny?

Pn cze 13, 2005 21:52
Zobacz profil WWW

Post Typ kobiety?
Nad Amazonką jest taki motyl, którego barwy nikt naprawdę nie zna. Indianie odnoszą się do niego z magicznym respektem, bo za każdym razem jest inny...A jaki naprawdę?
Myślę, że wiele kobiet chciałoby mieć coś z tego motyla i nie bardzo chciałoby być przyporządkowane do jakiegoś "typu". Kiedyś uczyłem dziewczynę w liceum - szara mysz prawie, rozczytana w ksiązkach, jakby zupełnie nie przejęta, jak wygląda i się ubiera. I kiedyś przyszła przed balem maturalnym, zrobiona na "wampa". Poraziło mnie wręćz jej spojrzenie, gest, ruchy... Chciała pokazać mi, jakby inną swoją naturę albo jeden z jej przejawów...
Ja osobiście lubię ellegancję, ale i swobodę, rozmarzenie, konkretność, filuterność i kokieterię, jak i powagę... Im więcej tego w jednej, tym więcej ma ona czarów i uroków...
Najgorzej, gdy usiłuje podporządkować się szablonom z piśmideł zwanych "kobiecymi".

Pn sie 21, 2006 20:12
Zobacz profil WWW

Przede wszystkim - dla mnie kobieta musi być kobieca - musi mieć w sobie coś z damy. Musi też być kulturalna i elegancka, a jednocześnie luzacka - żeby w każdej sytuacji umiała się odnaleźć :)

Pn sie 21, 2006 20:24

Post Typ kobiety?
Pewien człowiek wędrując po plaży znalazł nietypowe stare naczynie. Ni to lampa ni to butelka. Zaciekawiony, otworzył ją, a z niej wyskoczył Dżin - potężny mag, któremu dobrze było w tym naczynku więc chciał tam szybko wrócić. Żeby tak się stało musiał spełnić jedno życzenie osoby która go uwolniła. Spytał się faceta jakie życzenie ma mu spełnić, a ten mówi:
- Wiesz zawsze marzyłem polecieć na Hawaje, tyle o nich słyszałem, tyle zdjęć widziałem. Tylko że ja panicznie boję się latać i pływać, więc proszę cię żebyś zrobił mi taką drogę z tej plaży na Hawaje.
Dżin na to:
- Człowieku !!! Zadajesz sobie sprawę, ile będę musiał skombinować piachu, cementu, stali itd. To mnie wykończy. Pomyśl może jest coś innego co mógłbym ci dać.
Facet się zamyślił, podrapał po brodzie i mówi:
- Jest jedna rzecz którą bym chciał bardziej niż podróż na Hawaje. - Chciałbym zrozumieć naturę kobiet, co w nich tak naprawdę siedzi !?
Dżin zrezygnowany odpowiedział:
- To ilu pasmowa ma być ta droga?

Pn sie 21, 2006 20:30
Zobacz profil WWW
A myślałem, że to portal katolicki. Ja nie mam żadnego typu.

Pt wrz 08, 2006 19:16

Post Typ
rockers napisał(a):
A myślałem, że to portal katolicki. Ja nie mam żadnego typu.

No tak, katolik nie może mieć żadnego typu kobiety, bo on zachowuje murowany celibat...Ty rockers jesteś trochę nie tak z normalnością i naturalnościa, ja się dziwię, że Ty jeszcze słuchasz tej muzyki od szatana...
Znormalniej, facet!

So wrz 23, 2006 21:19

Dopisek "Gość" przy nicku/ksywie oznacza, że konto kolegi rockersa zostało skasowane - nie ma sensu z nim dyskutować bo nie odpowie :)

So wrz 23, 2006 21:34

zdecydowanie zloty srodek :lol:

Pn wrz 25, 2006 6:57
Zobacz profil WWW

Po prostu jak jakaś kobieta mi się podoba, to się podoba. Nie lubię klasyfikować. Chociaż zdecydowanie trudniej byłoby przekonać mnie do tzw "różowej landrynki" (pod względem autentyczności wyglądu i zachowania tejże).

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn wrz 25, 2006 8:22
Zobacz profil WWW

mądra, inteligentna, wesoła, z poczuciem humoru, czuła, wrażliwa, ciepła, kochająca. A czy ładna? Hmmm. Dla mnie to najmniej ważne.

Co innego dla mojego tatusia, który stale mi nadaje, że yyyy moja koleżanka - którą znam kopę lat - jest mądra, inteligenta, wesoła, ale za ładna nie jest.

Nieprawda. Wg mnie spełnia wszystkie kryteria. Pod względem urody też.

Ja mówię: Tak, tato. Gdybyś teraz był w moim wieku wolałbyś takie wytapetowane lalunie, jak ta z nadprzeciwka!

chodzi tutaj o koleżankę z podwórka, razem żeśmy się wychowywali.

A tato na to: hahaha! oj, Bartuś, Bartuś! Tyś się za ojcem nie wydał!

Cz wrz 28, 2006 21:56
Zobacz profil WWW
Post Re: Typ kobiety?
Nutka napisał(a):
Chciałabym się dowiedzieć jaki szanowni panowie forumni lubię typ kobiet.
Definicje
maniaczka wygody- lata tylko w portkach, luźnych bluzach..... za nic nie ubierze się elegancko, przeważnie nie maluje się
różowa panienka- koniecznie modnie ubrana, najczęściej w "za małe" i/lub różowe ciuszki ( :zniesmaczony: ), na twarzy tapeta= pełny i ostry makijaż
elegancka kobieta- zawsze elegancko, gustownie i twarzowo ubrana, za nic nie założy dżinsów czy luźniejszej bluzy.
Złoty środek- czasami chodzi ubrana elegancko, w spódnice garniaczki,...,..
czasami biega swobodnie w luźnych spodniach i trampkach. maluje się dyskretnie. Wie kiedy ma być elegancka a kiedy nie musi

(to moje definicj zaznaczam)

ZADEN

a tak pozatym to szokuje mnie to w jaki sposób szufladkujesz kobiety...

Pt wrz 29, 2006 8:07
No właśnie. Każda opcja tej ankiety jest pewną szufladką.... a uważam, że ludzi sie nie powinno szufladkować. Na pewno jest zespól cech charakteru, który darzę raczej antypatią niż sympatią. Ale jakie lubię?
Wrażliwe,
Kobiece...

i to w sumie wszystko... reszta cech zależy od występowania lub braku innych.

Crosis

Pt wrz 29, 2006 16:27

Moim ulubinym typem kobiety jest zawsze moja kobieta :D

So wrz 30, 2006 21:38

skromna, czuła, cicha, zdolna do poświęceń, mądra (na swój sposób)....

So paź 28, 2006 0:09

zagłosowałem na różową panienkę, ale tylko na jedną, wyjątkową, która nie ma zbyt wiele wspólnego z typową różową panienką ;) ;) ;) :*

So paź 28, 2006 15:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2