Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 07, 2025 11:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Czy Lepper może być ministrem? 
Autor Wiadomość

Może tak do tematu, można prosić ? Temat "skojarzenia" jest gdzie indziej.

ToMu napisał: "2. Nie wierzę w to, żeby PO weszła w koalicję z Lepperem i S".
Kropka napisała: "W koalicję PO i Samoobrony też nie wierzę."
Uważam, że nie ma potrzeby głoszenia takiego Credo. Są lepsze okazje na wyznania wiary.

[...], tolerancji nieco.

To ludzie o Twoich poglądach mogą wypisywać brednie o (praktycznie, z waszego punktu widzenia, pewnej) koalicji PO+SLD+ktośtam, a przeciwnicy tei idei nie mogą napisać, że nie zgadzają się z tym :?:

Na temat. Nie czepiaj się słówek - pisz do rzeczy.

Dyskusja jest o poglądach politycznych, więc nie chodzi o słowa których się użyje, a o poglądy. Nie czepiaj się słówek, żeby dyskredytować poglądy innych.

[...]

[...] - jo_tka

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N wrz 24, 2006 7:57
Zobacz profil WWW
eloso - zapomniałeś dodać jeszcze do tej "tajnej koalicji" K. Marcinkiewicza, przecież to on w czerwcu potajemnie organizował razem z Tuskiem tą koalicję :D :D

N wrz 24, 2006 9:23

Z jednaej strony prawo, a drugiej kulawe ustawy.
Z jednej strony Centralne Biuro Antykorpucyjne, a z drugiej handlowanie stanowiskami i głosami :?
Poza drobnostką, że to rzekome handlowanie stanowiskami to jak na razie tylko supozycja Andrzeja Leppera (który mówił w swoim czasie bardzo różne rzeczy, niekoniecznie wiarygodne). A "dowodem" przedstawionym na konferencji prasowej był telefon komórkowy z informacją o nieodebranym połączeniu z Markiem Suskim z PiSu :D. Nie dajmy się zwariować. I nie wierzmy wszystkimu co mówią politycy o swoich oponentach, bo często po niedługim czasie okazuje się, że mówią coś zupełnie przeciwnego. Trzymajmy się faktów, dowodów, konkretów.

N wrz 24, 2006 10:42

W koalicję PO i Samoobrony też nie wierzę.

Ja również nie, mimo że Donald Tusk powiedział w TVN24:
"Jeśli dojdzie do wcześniejszych wyborów i Platforma je wygra, to będziemy pytali każde ugrupowanie - PiS, Samoobronę, LPR, SLD - czy są gotowi ponieść wspólnie patriotyczną odpowiedzialność."
Czyli, biorąc na serio tę wypowiedź, nie jest w 100% wykluczone, że Lepper nie będzie znów ministrem. :-D

N wrz 24, 2006 10:59

W piątek, ręka w rękę, Platforma Obywatelska, Samoobrona i SLD "utopiły" projekt Ustawy Lustracyjnej.

Możesz to doprecyzować (ewentualnie podać link)? W jaki sposób "utopiły"? Było w piątek jakieś głosowanie nad tym projektem?

N wrz 24, 2006 16:37

Kropka napisał(a):
Z jednaej strony prawo, a drugiej kulawe ustawy.
Z jednej strony Centralne Biuro Antykorpucyjne, a z drugiej handlowanie stanowiskami i głosami :?
Poza drobnostką, że to rzekome handlowanie stanowiskami to jak na razie tylko supozycja Andrzeja Leppera (który mówił w swoim czasie bardzo różne rzeczy, niekoniecznie wiarygodne). A "dowodem" przedstawionym na konferencji prasowej był telefon komórkowy z informacją o nieodebranym połączeniu z Markiem Suskim z PiSu :D. Nie dajmy się zwariować. I nie wierzmy wszystkimu co mówią politycy o swoich oponentach, bo często po niedługim czasie okazuje się, że mówią coś zupełnie przeciwnego. Trzymajmy się faktów, dowodów, konkretów.

Handlowanie było już w trakcie zawierania koalicji. Kiedy Giertych obiecywał, że jak on będzie ministrem oświaty to LRP będzie ich popierać. Głosił to otwarcie z trybuny sejmowej. To nie jest przekupstwo Twoim zdaniem??

N wrz 24, 2006 17:09

Przed chwilą w TVNie była rozmowa z nijakim Kuchcińskim, bodajże z PiSu. Wypierał się jak mógł, że jacyś ludzie - konkretnie posłowie - z jego partii proponowali posłom z PO stanowiska wiceministrów w kilku resortach. Był przy tym tak zacietrzewiony, że nie potrafił zauważyć, że pani prowadząca program nie mówiła o tym, że propozycję składało kierownictwo PiSu, a po prostu posłowie tego ugrupowania.

Czyżby więc nawet szeregowi posłowie PiSu, wobec wyraźnego braku pomysłu tejże partii na rządzenie, brali sprawy w swoje ręce i w kuluarach sejmu próbowali zdobyć potrzebne poparcie :?: :)

N wrz 24, 2006 17:34
Zobacz profil WWW

eloso napisał(a):
W piątek, ręka w rękę, Platforma Obywatelska, Samoobrona i SLD "utopiły" projekt Ustawy Lustracyjnej.

Możesz to doprecyzować (ewentualnie podać link)? W jaki sposób "utopiły"? Było w piątek jakieś głosowanie nad tym projektem?

Co prawda nie mnie pytasz, ale bezczelnie odpowiem.
W tym problem.
Głosowania nad treścią Ustawy nie było. Nie było bo głosami Platformy, Samoobrony i Komuny (ciekawa koalicja) odrzucono z Porządku obrad dyskusję i głosowania nad finalnym projektem uwzględniającym poprawki Senatu.

SweetChild, już ci to gdzieś pisałem. Nie udawaj. Bo ci nie wychodzi.
Zablokowanie procedowania nad tą Ustwą, w sytuacji dużego prawdopodobieństwa samorozwiązania Sejmu oznacza ni mniej ni więcej wyrzucenie jej do kosza. Czyli koniec lustracji. Czyli utrwalenie na dalsze miesiące lub lata tego raka który toczy nasz kraj. Dalej pomawiani będą tacy ludzie jak ks.ks. Niewęgłoski, Knabit i wielu innych.
Dalej wiedza o zawartości teczek wykorzystywana będzie do szantażowania i sterowania zza kulis.

Chcesz żyć w normalnym kraju ?
To zadziw się nad tą specyficzną "koalicją".

N wrz 24, 2006 20:01
Zobacz profil WWW

Na tym, że ludzie polityki nie potrrafią się dogadać - cierpią wszyscy. Więc nie staraj się teraz uczynić winnymi uwalenia tejże ustawy tylko tych, któzy przeciwko wprowadzeniu jej do porządku obrad głosowali. Nie robili tego dlatego, że tak im się podoba - to kolejne przepychanki w ramach tragicznego sejmu.

Kaczory - niezgodnie z prawem - wymyślają nowe komisje śledcze (niekonstytucyjne, co już TK orzekł), dopuszczają się niezgodnego z prawem zmieniania reguł w trakcie gry (patrz - ordynacja samorządowa). Niestety - wobec takich metod trzeba po prostu działać radykalnie, w formie zdecydowanego sprzeciwu. Tak, ludzie na tym cierpią - tak samo jak cierpią na głupocie Kaczyńskich.

Stasiu - nie rób teraz z PiSu wielkiego, biednego oswobodziciela Polski ze wszystkich jej problemów. Bo tak nie jest.

Pn wrz 25, 2006 6:25
Zobacz profil WWW

Co prawda nie mnie pytasz, ale bezczelnie odpowiem.

Pytanie było publiczne, więc mimo zastosowanej drugiej osoby liczby pojedynczej, liczyłem na to, że ktokolwiek udzieli mi odpowiedzi. Inaczej napisałbym do eloso na PW.

Stanisław Adam napisał(a):
W tym problem.
Głosowania nad treścią Ustawy nie było. Nie było bo głosami Platformy, Samoobrony i Komuny (ciekawa koalicja) odrzucono z Porządku obrad dyskusję i głosowania nad finalnym projektem uwzględniającym poprawki Senatu.

SweetChild, już ci to gdzieś pisałem. Nie udawaj. Bo ci nie wychodzi.

Tym razem w moim pytaniu nie było żadnych podtekstów. Po prostu nie wpadło mi w oko ani w ucho nic na ten temat.

Zablokowanie procedowania nad tą Ustwą, w sytuacji dużego prawdopodobieństwa samorozwiązania Sejmu oznacza ni mniej ni więcej wyrzucenie jej do kosza. Czyli koniec lustracji. Czyli utrwalenie na dalsze miesiące lub lata tego raka który toczy nasz kraj. Dalej pomawiani będą tacy ludzie jak ks.ks. Niewęgłoski, Knabit i wielu innych.
Dalej wiedza o zawartości teczek wykorzystywana będzie do szantażowania i sterowania zza kulis.

Wątpię w samorozwiązanie Sejmu, dlatego całę "litanię" konsekwencji zablokowania procedowania oceniam za mało prawdopodobną. A jak będzie, przkonamy się niebawem.
A przy okazji, co z Delegatem? Sprawa miała się wyjaśnić lada moment, a tymczasem przycichła. Czy może coś przeoczyłem?

Chcesz żyć w normalnym kraju ?
To zadziw się nad tą specyficzną "koalicją".

Zadziwiam się. Jednak po specyficznej koalicji PiS-SO-LPR zdziwienie moje jest ograniczone. Zapewne znasz "teorię superbodźca"?

A nadzieję na życie w miarę normalnym kraju miałem rok temu. Wyszedł "normalny inaczej".

Pn wrz 25, 2006 10:08

Pytanie było publiczne, więc mimo zastosowanej drugiej osoby liczby pojedynczej, liczyłem na to, że ktokolwiek udzieli mi odpowiedzi. Inaczej napisałbym do eloso na PW..
To takie moje poczucie humoru. Ciutek wypaczone obserwacją tego co się dzieje.

SweetChild napisał(a):
Po prostu nie wpadło mi w oko ani w ucho nic na ten temat.
To było w ub. piątek.
Tą samą metodą, ta sama "koalicja" ad calendas graecas odłożyła zmiany w prawie karnym tzw. 24-godzinne sądy.

Info jest na którymś z poprawnych portali, ale tak zakopany w infoplanktonie, że ciężko znaleźć (a nie mam czasu), więc zadowól się ND:
Cytuj:
Lustracja w tempie ekspresowym

Jeszcze dziś ustawa o udostępnianiu informacji organów bezpieczeństwa państwa komunistycznego może trafić na posiedzenie Sejmu. Wczoraj ostatecznie prace nad nią zakończyła sejmowa komisja nadzwyczajna. Ustawa ma szanse na przegłosowanie. Lustracja zacznie obowiązywać jesienią, bo prezydent jest gotów ją podpisać. Mogą ją zablokować jedynie przedterminowe wybory.
( ... )

Piątek, 22 września 2006, Nr 222 (2632)
oraz
Cytuj:
Samoobrona głosuje jak SLD

Samoobrona wespół z opozycją uniemożliwiła wczoraj przeprowadzenie głosowania nad ustawą o udostępnianiu informacji organów bezpieczeństwa państwa komunistycznego. Razem z PO i SLD nie zgodziła się na wprowadzenie głosowania nad lustracją do porządku obrad. Marszałek Sejmu Marek Jurek zapowiedział, że ustawa trafi pod obrady parlamentu na następnym posiedzeniu w październiku.

W czwartek wieczorem sejmowa komisja nadzwyczajna ostatecznie zakończyła pracę nad ustawą o udostępnianiu informacji organów bezpieczeństwa państwa komunistycznego, a kompromisowy projekt, w którym znalazły się zarówno propozycje PiS, PO, LPR, jak i Samoobrony skierowała na piątkowe posiedzenie Sejmu. Wydawało się, że deklarowane przez wszystkie partie, z wyjątkiem SLD, poparcie dla idei lustracji zaowocuje przyjęciem ustawy na wczorajszym posiedzeniu. Tak się jednak nie stało. Opozycja uniemożliwiła rozszerzenie porządku obrad o głosowanie nad projektem ustawy wprowadzającej odtajnienie dokumentów SB. Przeciwko głosowało 221 posłów, za było 186, a 2 wstrzymało się od głosu. Zaskoczeniem dla twórców ustawy lustracyjnej był sprzeciw Platformy Obywatelskiej i Samoobrony, które zagłosowały identycznie jak SLD.
- Nie jesteśmy w koalicji, dlaczego mamy popierać rządowe pomysły? - komentował po głosowaniu Stanisław Łyżwiński, wiceprzewodniczący Samoobrony.
Marszałek Sejmu Marek Jurek już zapowiedział, że wprowadzi do porządku następnego posiedzenia Sejmu głosowanie nad poprawkami Senatu do nowelizacji ustawy lustracyjnej. Zdaniem Arkadiusza Mularczyka, jednego z autorów ustawy lustracyjnej, wynik porannego głosowania mógł być ze strony opozycji swego rodzaju testem koalicji, mającym pokazać, na jakie poparcie może liczyć po wydarzeniach związanych z usunięciem z rządu Andrzeja Leppera.
- Nie zaskoczyło mnie zachowanie Samoobrony, dochodziły do nas od pewnego czasu sygnały, że ta partia dystansuje się od lustracji i ujawnienia dokumentów SB. Natomiast sprzeciw Platformy wobec wprowadzenia lustracji pod głosowanie jest dziwny, jeszcze kilka dni wstecz atakowała PiS za rzekome spowalnianie prac nad lustracją - skwitował Stanisław Pięta (PiS), przewodniczący sejmowej komisji nadzwyczajnej, która przygotowywała ustawę o udostępnianiu organów bezpieczeństwa państwa komunistycznego.
Były szef MSWiA w rządzie Jerzego Buzka, Marek Biernacki, poseł PO uspokaja jednak, że nie ma mowy o wycofaniu się jego ugrupowania z poparcia dla lustracji. - Nie chcieliśmy, by lustracja była rozgrywką w grze, która teraz się toczy. Nic się nie stanie, jeśli ustawa wejdzie na kolejne posiedzenie Sejmu. Wtedy nie będziemy przeciwni głosowaniu nad poprawkami Senatu i świadomie nad nimi zagłosujemy - powiedział Biernacki.
W piątek Sejm nie głosował również nad projektem nowelizacji kodeksu karnego, która wprowadzałaby przyspieszony tryb orzekania przez sądy - w przypadku sprawców czynów chuligańskich i drobnych przestępstw schwytanych na gorącym uczynku. Według projektu przygotowanego przez Ministerstwo Sprawiedliwości - sąd musiałby wydawać wyrok w takich sprawach nie później niż w ciągu 24 godzin. Jak się dowiedzieliśmy, projekt wycofano, bo rząd obawiał się, że w sytuacji braku większości w parlamencie ustawa może przepaść.
Wojciech Wybranowski

Sobota-Niedziela, 23-24 września 2006, Nr 223 (2633)

SweetChild napisał(a):
Wątpię w samorozwiązanie Sejmu, dlatego całę "litanię" konsekwencji zablokowania procedowania oceniam za mało prawdopodobną. A jak będzie, przkonamy się niebawem.

Czym się skończy ta próba sił - nie wiem. Kto przelicytuje - zobaczymy.
Natomiast, proszę bardzo. Kolejny przyczynek do "tajemnicy" rozpadu SamoPiSu:
Cytuj:
"Archiwum Y" rozbiło koalicję?

Lider Samoobrony może się obawiać Macierewicza, fot. Michał Szalast /Agencja SE/East News59 minut temu

Fakty odkrywane przez Antoniego Macierewicza podczas likwidacji WSI mogły wpłynąć na rozpad koalicji PiS i Samoobrony.

Tak twierdzi tygodnik "Wprost" w swoim najnowszym, poniedziałkowym wydaniu.

Upadek rządzącej koalicji najpewniej nie był spowodowany wyłącznie sporami o kształt budżetu. Coraz bardziej nerwowa postawa Andrzeja Leppera w ostatnich tygodniach mogła wynikać także z obaw, jakie wywołuje działalność Antoniego Macierewicza, wiceministra obrony narodowej odpowiedzialnego za likwidację WSI.

O tym, że lider Samoobrony może się obawiać Macierewicza, świadczy ubiegłotygodniowa wypowiedź jednego z najbliższych współpracowników premiera Kaczyńskiego. Przemysław Gosiewski w Radiu Maryja stwierdził, że Lepper mógł być pod wpływem środowisk związanych ze służbami specjalnymi, a konkretnie WSI.

Lider Samoobrony w rozmowie z "Wprost" uznał takie sugestie za działania odwetowe PiS. Dodał, że spodziewa się błyskawicznego głosowania nad projektem uchwały o powołaniu komisji do zbadania wpływu służb specjalnych na powstanie Samoobrony (projekt od lipca leży w sejmowej komisji regulaminowej). - Słyszałem, że w tej sprawie już przygotowywane są odpowiednie druki - mówi Andrzej Lepper.

Likwidatorzy WSI spieszą się, bo każdy dzień ich pracy przynosi kolejne niespodzianki w postaci odnajdywanych dokumentów, które odsłaniają białe plamy w historii narodzin III RP. Przykładem tego jest odkrycie dokumentów tajnego Oddziału Y funkcjonującego w latach 80. w Zarządzie II Sztabu Generalnego WP, czyli ówczesnym wywiadzie wojskowym. Historię Oddziału Y zamierza na najbliższych posiedzeniach zbadać sejmowa komisja służb specjalnych.

Jak twierdzi Przemysław Gosiewski, w ostatnim czasie w obozie Andrzeja Leppera narastała nerwowa atmosfera, mająca prawdopodobnie związek z odkrywaniem aktywności WSI. - Docierały do mnie informacje, że współpracownik Leppera, który miał w przeszłości kłopoty z prawem, jest pod wpływem oficerów WSI - mówi Przemysław Gosiewski. Nie chce zdradzić, o kogo chodzi.

Ugrupowanie Leppera od dawna było sceptyczne wobec idei likwidacji WSI, wyświetlenia tajemnic ich archiwów i stworzenia nowych służb wojskowych. Wiele wskazuje na to, że politycy Samoobrony obawiają się tego, co na temat ich ugrupowania kryją archiwa WSI. Według informacji "Wprost", już odnaleziono notatki oficerów mogące wskazywać na to, że ludzie WSI mieli kontakt z osobami wysoko postawionymi w Samoobronie.

Wiadomo, że w Oddziale Y starszymi specjalistami byli płk Marek Mackiewicz i płk Lech Szymański, obaj związani z Samoobroną. Mackiewicz, który zakończył służbę w WSI wiosną 1998 r. jako wiceszef kontrwywiadu, doradzał Samoobronie w zeszłej kadencji Sejmu jako ekspert przy pracach nad ustawą o WSI.

Odmówił rozmowy z "Wprost" na temat Oddziału Y i wojskowych służb specjalnych. Pytany o związki z Samoobroną stwierdził, że nadal uważa się za jej doradcę, bo "nikt go z tej funkcji nie zwolnił". W ostatnich latach Mackiewicz pracował w PZU, gdzie zatrudnił go były szef WSI Kazimierz Głowacki, który sam kierował biurem kontroli wewnętrznej PZU.

Inny ekspert Samoobrony w komisji służb specjalnych - Lech Szymański - pracował z Mackiewiczem w zespole prowadzącym w ramach Oddziału Y działalność operacyjną w krajach anglosaskich. - Rozmawiałem z nimi, zanim zostali ekspertami. Uważam, że nie ma podstaw do twierdzenia, że działali przeciwko państwu polskiemu - mówi w rozmowie z "Wprost" Andrzej Lepper.

- "Igrekowcy" byli oficerami pracującymi w latach 80. pod przykryciem w zagranicznych lub polonijnych firmach. Wojskowe służby specjalne pod pozorem finansowania agentów mogły zakładać za granicą firmy. Potem pieniądze wracały do Polski jako kapitał założycielski kolejnych prywatnych firm. - Wielu "igrekowców" na początku lat 90., po powstaniu WSI, przeszło w stan uśpienia, rozluźniając związek ze służbą i kontynuując karierę w biznesie - mówi "Wprost" jeden z oficerów WSI.

Źródło informacji: PAP/INTERIA.PL
Nawet jeżeli się weźmie poprawki na "bezstronność" Wprost w tych heksagonalnych szachach, to coś na rzeczy jest.
Dodajmy do tego jeszcze tajemnice "skarbca" WSI ...

SweetChild napisał(a):
A przy okazji, co z Delegatem? Sprawa miała się wyjaśnić lada moment, a tymczasem przycichła. Czy może coś przeoczyłem?
Nie wiem co z Delegatem. Raczej nie jest nim ks. Jankowski. Delegat donosił i na niego. Gdyby nim był, to donosiłby sam na siebie.
Ale i to możliwe. SB/WSI nie takie numery robiły by chronić cennego agenta. Tylko proszę, nie róbmy tu offtopu o Delegacie. Pytasz, odpowiadam. I wystarczy.

SweetChild napisał(a):
A nadzieję na życie w miarę normalnym kraju miałem rok temu. Wyszedł "normalny inaczej".
Co do nadziei są między nami pewne podobieństwa. Ale ja uważam, że nie jest aż tak źle jak usiłują to nam wmówić.
Nawet jeżeli skończy się to małżeństwem: PO-Samoobrona-DemoKomuna.

Pn wrz 25, 2006 12:27
Zobacz profil WWW

Tą samą metodą, ta sama "koalicja" ad calendas graecas odłożyła zmiany w prawie karnym tzw. 24-godzinne sądy.
(...)
W piątek Sejm nie głosował również nad projektem nowelizacji kodeksu karnego, (...) Jak się dowiedzieliśmy, projekt wycofano, bo rząd obawiał się, że w sytuacji braku większości w parlamencie ustawa może przepaść.

Ja to rozumiem tak, że rząd ewentualnie PiS sam wycofał.

Cytuj:
Były szef MSWiA w rządzie Jerzego Buzka, Marek Biernacki, poseł PO uspokaja jednak, że nie ma mowy o wycofaniu się jego ugrupowania z poparcia dla lustracji. - Nie chcieliśmy, by lustracja była rozgrywką w grze, która teraz się toczy. Nic się nie stanie, jeśli ustawa wejdzie na kolejne posiedzenie Sejmu. Wtedy nie będziemy przeciwni głosowaniu nad poprawkami Senatu i świadomie nad nimi zagłosujemy - powiedział Biernacki.

Wyjaśnienie w miarę logiczne. I oby tak było.

Natomiast, proszę bardzo. Kolejny przyczynek do "tajemnicy" rozpadu SamoPiSu:

Przyznam, że mnie to zbytnio nie zaskoczyło. Był jeden taki, który już dwa-trzy lata temu powiedział mi, że SO jest partią związaną za służbami specjalnymi. Powiedział, a potem najwyraźniej zapomniał i teraz sam się zdziwił ;-)

Tylko proszę, nie róbmy tu offtopu o Delegacie. Pytasz, odpowiadam. I wystarczy.

OK, zresztą jest odpowiedni wątek. Pytałem na marginesie, aby nie odgrzewać tamtego samym zapytaniem.

Zgodnie z zasadą "nie ma tego złego, co by na gorsze nie wyszło" ;-)

Pn wrz 25, 2006 13:16

Ale zanim się skończy wypada pamiętać że nie tak dawno obecnie pogardzany ekskoalicjant wyglądał TAK:
Obrazek

Czyjej to twarzy miał nie mieć polska polityka Stanisławie?

Pn wrz 25, 2006 14:08

Niektórzy zrobią wszystko, żeby dojść do władzy. Osobiście wolę władzę "Kaczorów" niż komunistów, luberałów czy chłopów, którzy pchają się do polityki. Ale można spróbować postawić siebie w takiej sytuacji. czy na pewno nie chcięlibyśmy dojść do władzy i zatrzymać stołka dla siebie ?? Taka jest natura człowieka i nic tego nie zmieni.

N paź 08, 2006 18:46

Niektórzy zrobią wszystko, żeby dojść do władzy. Osobiście wolę władzę "Kaczorów" niż komunistów, luberałów czy chłopów, którzy pchają się do polityki. Ale można spróbować postawić siebie w takiej sytuacji. czy na pewno nie chcięlibyśmy dojść do władzy i zatrzymać stołka dla siebie ?? Taka jest natura człowieka i nic tego nie zmieni.

mozesz mi wyjasnic dlaczego wolisz Kaczorow od liberalow??

A co to pana Leppera... moze byc ministrem gdyz mamy zapowiadana IV RP w ktorej nawet jesli cos nie jest zgodne z prawem to szybko je mozna zmienic i wszystko jest "ok" :]
Wiec ludzie z wyrokami sadowymi tez moga(w IV RP) pelnic najwyzsze stanowiska.

Wt paź 10, 2006 15:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona