Czy Lepper może być ministrem?
| Autor |
Wiadomość |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Wydaje mi się, że to pan prezydent K. ma problemy z pamięcią w kontekście tego, czym się deklaruje.
Najpierw była gadka - S nie jest partnerem do dyskusji, Lepper tym bardziej. Jak z PO nie wyszło - to nagle się okazało, że n abezrybiu i rak ryba, a Lepper & s-ka tacy źli nie są, nawet na ministrów się nadają. Potem puścił coś tam o warcholstwie, wypiął się na Andrzej i zydmisjonował go...
Co będzie w kolejnym odcinku tego serialu 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Wt paź 10, 2006 21:48 |
|
|
|
 |
|
pizmak
|
ToMu napisał(a): Wydaje mi się, że to pan prezydent K. ma problemy z pamięcią w kontekście tego, czym się deklaruje. Najpierw była gadka - S nie jest partnerem do dyskusji, Lepper tym bardziej. Jak z PO nie wyszło - to nagle się okazało, że n abezrybiu i rak ryba, a Lepper & s-ka tacy źli nie są, nawet na ministrów się nadają. Potem puścił coś tam o warcholstwie, wypiął się na Andrzej i zydmisjonował go... Co będzie w kolejnym odcinku tego serialu 
Tomu.. a co sie dziwisz?? Przeciez Kaczynskiemu nie zalezy na Polsce tylko ... no wlasnie na czym...
Kaczynski gra..od poczatku jego zachowanie to jest gra...
|
| Wt paź 10, 2006 22:08 |
|
 |
|
Kropka
|
ToMu napisał(a): Co będzie w kolejnym odcinku tego serialu 
no już chyba mamy kolejny odcinek, czyli powtórkę z rozrywki, z tym, że tym razem nie wyszło z PSL. 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
| Śr paź 11, 2006 7:19 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
I co w tym dziwnego?
"Ścierka SLD" p. Lepper wkurzony po wyrzuceniu go z rządu, ogłosił wszem i wobec, że "Kaczyński dla utrzymania władzy wejdzie w pakt nawet z diabłem"....pomylił się tylko w jednym - nie dla władzy....aby dokonać odnowy moralnej kraju 
|
| Śr paź 11, 2006 7:41 |
|
 |
|
Trawy
|
pizmak napisał(a): Przeciez Kaczynskiemu nie zalezy na Polsce tylko ... no wlasnie na czym...
Na władzy.
I na prywatnych zemstach.
_________________ Polska jest jak twórczość Lucasa: 1980 Gwiezdne Wojny, 1981 Imperium Kontratakuje, 1989 Powrót Jedi, 1993 - 2005 Mroczne Widmo... A teraz mamy Atak Klonów... Strach myśleć o Zemście Sithów...
|
| Śr paź 11, 2006 8:50 |
|
|
|
 |
|
pizmak
|
Trawy napisał(a): pizmak napisał(a): Przeciez Kaczynskiemu nie zalezy na Polsce tylko ... no wlasnie na czym... Na władzy. I na prywatnych zemstach.
BRAWO TRAWY  ! Nie znam innych Twoich komentarzy ale ten jest sygnalem ze mozemy postarac sie o zawiazanie jakies tuutejszej koalicji  :):) :]
|
| Śr paź 11, 2006 15:12 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ToMu napisał(a): (...) Co będzie w kolejnym odcinku tego serialu 
Będziemy mieli rząd premiera
Chama z wicepremierem Warchołem
Ps.
To nie ja używam brzydkich słów.
Tak właśnie niedawno mówili o sobie Jarosław Kaczyński i Andrzej Lepper  [/color]
|
| Pt paź 13, 2006 12:50 |
|
|
|